Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
η Νίτσα και η Αλίκη ειναι εγχειρησμενες ;
Η Νίτσα σίγουρα-νομίζω και η Αλίκη.
η Νίτσα και η Αλίκη ειναι εγχειρησμενες ;
θενκςΗ Νίτσα σίγουρα-νομίζω και η Αλίκη.
Παιδες ξερουμε ποτε δουλευει η δεσποινα στο φυλης??
μεχρι πριν απο μια βδομαδα ηταν κυπρο!μ το ειπε η υπηρεσια!καπου ειχα διαβασει οτι θα πηγαινε κυπρο για καποιες μερες ... δεν ξερω αν ειναι ελλαδα
σου αρεσει η δημητρα τυπε ;περασα από εφεσου 1 μαυρα χαλι ανοιξε η Δημητρα το παραθηρο ποσο της λεω μετα από κουβεντα τ τυπου τη θελω κ τ σχετηκα..παντα με τα κοληματα της τ μουτρο!!!
50 μου λεει ....
τι ρε της λεω ..
μου κλεινει το παραθηρο..
θα σε γαμησω λεω από μεσα μου κ ξανα χτυπω 3 φορες ανοιγει .ελλα μορακι μου της λεω καντο τριαντα να παιξουμε ..
οκ λεει δωστα!!!!από τ παραθηρο
εδώ γελαν
τη λες της λεω ρε εχει κ αλλον εξηπνο η μανα σου μκυταγε !!ανοιξε τις λεω ν μπω μεσα ο
όχι μ λεει δωσε τ λευτα πρωτα
ρε αντε γαμ@σο@ λεω που θα σου δωσω λευτα πριν μπω ...την εκανα
χθες πάλι κλειστοΚανένα νέο παιδιά?Έχουμε κανένα νεότερο για το Κολοκυνθούς?
χθες πάλι κλειστο
περασα από εφεσου 1 μαυρα χαλι ανοιξε η Δημητρα το παραθηρο ποσο της λεω μετα από κουβεντα τ τυπου τη θελω κ τ σχετηκα..παντα με τα κοληματα της τ μουτρο!!!
50 μου λεει ....
τι ρε της λεω ..
θα σε γαμησω λεω από μεσα μου κ ξανα χτυπω 3 φορες ανοιγει .ελλα μορακι μου της λεω καντο τριαντα να παιξουμε ..
εδώ γελαν
τη λες της λεω ρε εχει κ αλλον εξηπνο η μανα σου μκυταγε !!ανοιξε τις λεω ν μπω μεσα ο
περασα από εφεσου 1 μαυρα χαλι ανοιξε η Δημητρα το παραθηρο ποσο της λεω μετα από κουβεντα τ τυπου τη θελω κ τ σχετηκα..παντα με τα κοληματα της τ μουτρο!!!
50 μου λεει ....
τι ρε της λεω ..
εδώ γελαν