Καλημερα...τον τελευταιο καιρο σαν να μερακλωσε ο λουτσος μου και ζηταει τρανσ θηλυπρεπες για
.
Ενεργητικο παντα. Εστω να μου παρει μια
για να φυγει το αποθυμενο .
Παιζει καμια καλη κοπελα? Κοντα στο
μεταξουργειο βολευει καλυτερα , αλλα αν αξιζει παω και αλλου .
Αλλα να αξιζει,ενταξει δε εχω απαιτηση να ειναι σαν την A.Jolie με ''εργαλειο''...αλλα να μην ειναι σαν τον σουβλατζη 50ρη της γειτονιας μου , που τυλιγει τα σουβλακια σαν
να στριβει λαιμο κοτας με τα μπρατσα του παλαιστη και την γουρουνοτριχα.
Επισης θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει τι τιμες παιζουν ωραριο κοπελας κτλ ειδικα στο σπιτι στην Μυλλέρου 33 που βολευει απο θεμα παρκινγκ. Μην αφησω τη δουλεια και τρεχω τσαμπα μου βγει και ξινο και χασουμε και το μεροκαματο >
Μια φορα πριν πολλα χρονια,νεαρος ημουν ειχα παει σε ενα ''σπιτακι'' και μου ειχε ανοιξει μια πολυ χοντρη μαυρομαλλα. Δεν ανοιξε την πορτα αλλα μια χαραμαδα σαν τις γκαγκστερικες ταινιες που βλεπουμε. Εγω οπως παντα εξηγω πολυ ευγενικα πως οταν τελειωσω την βολτα μου θα αποφασισω που θα παω. και μαλιστα επειδη ντρεπομαι λεω ''τωρα ξεκινησα τη βολτα μου'' κι ας εχω γυρισει ολο το
μεταξουργειο πριν.
Τελοσπαντων...ακουσα κατι μπινελικια που δεν μπηκα...δε μπορειτε να διανοηθειτε ρε παιδια.
και στο τελος αφου ειχα φυγει να συνεχιζει : ''τι να σε κανω εγω εσενα? εχω φαει πουτσους εγω σημερα!!!''. Να εχεουν γυρισει ολοι οι περαστικοι και να με κοιτουν. Αφου ειχα φυγει 50 μετρα μακρια και ακομη γελαγα με την ολη κατασταση αλλα παραλληλα να θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει.
Πρεπει να ηταν το σπιτακι στη Δεληγιώργη 30 η καποιο απο αυτα μεχρι που εμαθα οτι επαιζαν τρανσ.Σας μιλω για πανω απο 12-13 χρονια.
Τελοσπαντων για να μην εχω τα ιδια η χειροτερα...αν καποιος φιλος γνωριζει κατι ας απαντησει.
Ευχαριστω προκαταβολικα .