J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
πιπινου 54καλησπέρα παιδια
Σε ποιά μπορδελα εχει τραβεστί ??? λεω να πάω απόψε μια τσαρκα για να φάω πάτο
αγκυρας 1 φυλης 99
πιπινου 54καλησπέρα παιδια
Φυλής 99 , λογικά το Δεσποινάκι θα δουλεύει...καλησπέρα παιδια
τραβεστί ή τρανσέξουαλ?πιπινου 54
αγκυρας 1 φυλης 99
σε ολα τα παραπανω ξερω οτι δουλευουν τραβεστι...τραβεστί ή τρανσέξουαλ?
έχω την εντύπωση ότι στο Αγκύρας έχει μεταλλαγμένα...βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί ούτε καν τα επισκέπτομαι.σε ολα τα παραπανω ξερω οτι δουλευουν τραβεστι...
εγω εχω ακουσει οτι η βικy εχει υδραυλικα ;)έχω την εντύπωση ότι στο Αγκύρας έχει μεταλλαγμένα...βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί ούτε καν τα επισκέπτομαι.
καλα ρε τυπε αφου πας στα συγκεκριμενα γιατι δεν ανεβαζεις καμμια κριτικη;πιπινου 54
αγκυρας 1 φυλης 99
τυπε δεν παω απλος ςχω ακουσει οτι εκει εχει...καλα ρε τυπε αφου πας στα συγκεκριμενα γιατι δεν ανεβαζεις καμμια κριτικη;
Είναι γνωστό ότι έχει στο Φυλής 99 και στο Αγκύρας 1. Τώρα αν είναι τραβεστί ή transexuals δεν το 'χω ψάξει το θέμα. Πήγαινε και ρώτα. Στο Φυλής 99 πάντως που είχα μπει πριν κάποιο καιρό έτσι από περιέργεια να δω τί είναι τελικά εκεί (μέχρι το σαλόνι μόνο!) βγήκαν κάτι ντερέκια.
έχω την εντύπωση ότι στο Αγκύρας έχει μεταλλαγμένα...βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί ούτε καν τα επισκέπτομαι.
Αγκύρας 1 δουλεύουν αποκλειστικά τράνς.
ι βουλγαρα φυλλισ 99 εινε ενα χαλι απο πολεσ μεριεσ και ασ καυλονι ακομα δεν πεζι ρολο αν καυλονι πολι ι λιγο ι τρανσ και πιστευο ποσ δεν πεζι καλιτερι απο τιν βικυ αν ξερι καπιοσ κατι να τα πι ολα και ξεκαθαρα το μονο που δεν κανι εινε τριο και θα ιθελα
ι βουλγαρα φυλλισ 99 εινε ενα χαλι απο πολεσ μεριεσ και ασ καυλονι ακομα δεν πεζι ρολο αν καυλονι πολι ι λιγο ι τρανσ και πιστευο ποσ δεν πεζι καλιτερι απο τιν βικυ αν ξερι καπιοσ κατι να τα πι ολα και ξεκαθαρα το μονο που δεν κανι εινε τριο και θα ιθελα