δώσε περιγραφή υπηρεσιών, τι εννοείς ποιοτικό σεξ ;δεν έχεις άδικο.
Θέλω ποιοτικό σεξ. Ωστόσο όταν μ'αεεσει το σεξ δένομαι συναισθηματικά, κάτι που θέλω να το αποφύγω. Ενώ όταν είναι καθαρά επαγγελματικές σχέσεις δεν έχεις και ψευδαίσθηση,δεν υποφέρεις μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελα για γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 255
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.265
- Πόντοι
- 3.846
θα κωλώσει ο μέσος άντρας; παίκτη πού ζεις; με τόση αγαμησιά ,θα σου την πέσουν και θα απαντήσεις "α για σε παρακαλώ, θα φωνάξω την αστυνομία". Εννοείται ότι η φαντασίωση κάθε άντρα είναι να του την πέφτουν οι γυναίκες. Δε βλέπεις ότι σε όλες τις τσόντες η γυναίκα την πέφτει στον άντρα; Τυχαίο;Θα απαντήσουν ελάχιστοι στο υπογράφω . Αν μια γυναίκα τύχει και σου την πέσει επιθετικά στο δρόμο για να σε γαμησει (με τον ίδιο τρόπο που κάνουν ´καμάκι ´ οι αντροπαρέες σε φάση «που είσαι καυλα;» και τέτοια ) τότε ο μέσος άντρας θα λακεψει διότι απλούστατα θα κολωσει. Στη Γερμανία παρέχονται υπηρεσίες από άντρες επι χρήμα σι σε οίκους ανοχής κτς
.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Γιατι ξερνας μωρη κοντοπιθαρη?Ξερνάω ΤΩΡΑ...
Που ειναι το αστειο
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
Γεια σου ειμαι ο ζαν κλωντ
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Λες ??? Λες να αρχισει τις ζηλοτυπιες και αποκαλυφθει η αληθεια?Ζαν φοβάται ότι θα ερωτευτείς και θα τον παρατήσεις
Πολυ μου κωλοτριβεται ομως ο προμοτορας
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.096
Πρόγραμμα..;Έχεις δικό σου χώρο.. ;τιμή..; Να σ έχω στα υπόψιν όταν κρεμάσω το στρινγκ μια που είπα να το δοκιμάσω ?
Μαντώ εκτός από βενζινάδικο που δουλεύω έχω παράλληλη καριέρα και σαν πουτανακος...
Επειδή είσαι φιλενάδα άλλη τιμή για σένα...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Σεξ χωρίς συναίσθημα, μπύρα χωρίς αλκόολ. Για να υποφέρεις μετά όπως λες, χρειάζεται να έχετε μια συχνότητα επαφών. Με μία φορά και μετά τέλος, όσο καλό και να είναι το σεξ, την επόμενη το ξεχνάς και γίνεται μια ωραία και γλυκιά ανάμνηση.δεν έχεις άδικο.
Θέλω ποιοτικό σεξ. Ωστόσο όταν μ'αεεσει το σεξ δένομαι συναισθηματικά, κάτι που θέλω να το αποφύγω. Ενώ όταν είναι καθαρά επαγγελματικές σχέσεις δεν έχεις και ψευδαίσθηση,δεν υποφέρεις μετά.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Να κάνει ακριβώς αυτό που θέλω εγώ. Δεν έχω περίεργες επιθυμίες.δώσε περιγραφή υπηρεσιών, τι εννοείς ποιοτικό σεξ ;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μαντω ποιον θα διαλεγες εμενα η τον προμοτορα τζον100Κάνε κάτι ρε μαντώ...αγάμητο παιδί στην πλώρη σου
Πηγαινε στα πολιτικα να δεις χαρακτηρες.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
ελα εδω εισαιΝα κάνει ακριβώς αυτό που θέλω εγώ. Δεν έχω περίεργες επιθυμίες.
Silicone Male Sexdolls for Adult Fantasies | RealDoll
Experience lifelike companionship with our Male RealDoll sex dolls, crafted to embody your ideal partner and provide ultimate intimacy and satisfaction.
www.realdoll.com
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Είμαι έμπειρος στο να καταλαβαίνω όταν κάποιος διαφέρει από την πλειοψηφία και σίγουρα την αυξάνω περισσότερο με τα χρόνια.που εισαι εμπειρος, τι καταλαβες οτι ρωταω και εφοσων το καταλαβες γιατι δεν εισαι ?
Από τη στιγμή που αναφέρθηκα στην κοπέλα και το πως κάποιος θα τη φέρει ή όχι στο κρεβάτι του, το πιο πιθανό η ερώτησή σου να πήγαινε στο (ειρωνικό) "για πες μας εσύ ρε τύπε που είσαι εξυπνότερος από εμάς".
Ε και η απάντησή μου σε αυτό είναι πως ούτε εγώ ξέρω να σου πώ, πέραν του ότι δε μου κάνει για γυναίκα της σειράς κλπ κλπ.
Βέβαια όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ήδη πολύ μακριά από το θέμα. Βέβαια σύνηθες αυτό αλλά λέμε τώρα.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Δυστυχώς δεν έφτασα τα 65 ακόμηΚάνε κάτι ρε μαντώ...αγάμητο παιδί στην πλώρη σου
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.516
- Πόντοι
- 27.261
καταλαβες τι ειπες, γιατι εγω οχι παντωςΕίμαι έμπειρος στο να καταλαβαίνω όταν κάποιος διαφέρει από την πλειοψηφία και σίγουρα την αυξάνω περισσότερο με τα χρόνια.
Από τη στιγμή που αναφέρθηκα στην κοπέλα και το πως κάποιος θα τη φέρει ή όχι στο κρεβάτι του, το πιο πιθανό η ερώτησή σου να πήγαινε στο (ειρωνικό) "για πες μας εσύ ρε τύπε που είσαι εξυπνότερος από εμάς".
Ε και η απάντησή μου σε αυτό είναι πως ούτε εγώ ξέρω να σου πώ, πέραν του ότι δε μου κάνει για γυναίκα της σειράς κλπ κλπ.
Βέβαια όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ήδη πολύ μακριά από το θέμα. Βέβαια σύνηθες αυτό αλλά λέμε τώρα.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Είδες πόσο πιο απλή γίνεται η ζωήΣεξ χωρίς συναίσθημα, μπύρα χωρίς αλκόολ. Για να υποφέρεις μετά όπως λες, χρειάζεται να έχετε μια συχνότητα επαφών. Με μία φορά και μετά τέλος, όσο καλό και να είναι το σεξ, την επόμενη το ξεχνάς και γίνεται μια ωραία και γλυκιά ανάμνηση.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Πόσο με νοιάζεσαι, λιώνωελα εδω εισαι
Silicone Male Sexdolls for Adult Fantasies | RealDoll
Experience lifelike companionship with our Male RealDoll sex dolls, crafted to embody your ideal partner and provide ultimate intimacy and satisfaction.www.realdoll.com
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Πρόγραμμα?Πρόγραμμα..;Έχεις δικό σου χώρο.. ;τιμή..; Να σ έχω στα υπόψιν όταν κρεμάσω το στρινγκ μια που είπα να το δοκιμάσω ?
Ότι θέλει η κοριτσάρα μας εκτός από το να μας γαμησετε...
Δεν γαμηθηκαμε μικροί δεν θα γαμηθουμε και μεγάλοι προς Θεού...
Σέξυ Ιωάννα όταν νοιώσεις ψυχικά έτοιμη σε προσκαλώ στο αββαείο του έρωτα,την φωλιτσα μου,το θυσιαστήριο των παρθένων με τα πέντε παιδιά για να ζήσουμε στιγμές πάθους και φλογισμενου έρωτα...
Τιμή θα συζητηθεί...
Είσαι καύλα...Ιωάννα.
Δήλωσες ότι θές να αποφύγεις τα συναισθηματικά..Να κάνει ακριβώς αυτό που θέλω εγώ. Δεν έχω περίεργες επιθυμίες.
εδώ στο bourdela δε μασάμε τα λόγια μας, οι υπηρεσίες έχουν ονόματα..
Άρα ποιά είναι ακριβώς αυτά που θέλεις ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30