Νέα

Μπουρδελα για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.808
Πόντοι
7.195
δεν έχεις άδικο.
Θέλω ποιοτικό σεξ. Ωστόσο όταν μ'αεεσει το σεξ δένομαι συναισθηματικά, κάτι που θέλω να το αποφύγω. Ενώ όταν είναι καθαρά επαγγελματικές σχέσεις δεν έχεις και ψευδαίσθηση,δεν υποφέρεις μετά.
δώσε περιγραφή υπηρεσιών, τι εννοείς ποιοτικό σεξ ;

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Πες ότι είμαι μια νεαρά χοντρουλα. Θα μπορούσες?

• Like
Αντιδράσεις: Xrhp96

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.265
Πόντοι
3.846
Θα απαντήσουν ελάχιστοι στο υπογράφω . Αν μια γυναίκα τύχει και σου την πέσει επιθετικά στο δρόμο για να σε γαμησει (με τον ίδιο τρόπο που κάνουν ´καμάκι ´ οι αντροπαρέες σε φάση «που είσαι καυλα;» και τέτοια ) τότε ο μέσος άντρας θα λακεψει διότι απλούστατα θα κολωσει. Στη Γερμανία παρέχονται υπηρεσίες από άντρες επι χρήμα σι σε οίκους ανοχής κτς
.
θα κωλώσει ο μέσος άντρας; παίκτη πού ζεις; με τόση αγαμησιά ,θα σου την πέσουν και θα απαντήσεις "α για σε παρακαλώ, θα φωνάξω την αστυνομία". Εννοείται ότι η φαντασίωση κάθε άντρα είναι να του την πέφτουν οι γυναίκες. Δε βλέπεις ότι σε όλες τις τσόντες η γυναίκα την πέφτει στον άντρα; Τυχαίο;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Γεια σου ειμαι ο ζαν κλωντ
πιμποδικηγορος ρουλς.jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.265
Πόντοι
3.846
Ζαν φοβάται ότι θα ερωτευτείς και θα τον παρατήσεις

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.096
Πρόγραμμα..;Έχεις δικό σου χώρο.. ;τιμή..; Να σ έχω στα υπόψιν όταν κρεμάσω το στρινγκ μια που είπα να το δοκιμάσω ?
Μαντώ εκτός από βενζινάδικο που δουλεύω έχω παράλληλη καριέρα και σαν πουτανακος...
Επειδή είσαι φιλενάδα άλλη τιμή για σένα...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
δεν έχεις άδικο.
Θέλω ποιοτικό σεξ. Ωστόσο όταν μ'αεεσει το σεξ δένομαι συναισθηματικά, κάτι που θέλω να το αποφύγω. Ενώ όταν είναι καθαρά επαγγελματικές σχέσεις δεν έχεις και ψευδαίσθηση,δεν υποφέρεις μετά.
Σεξ χωρίς συναίσθημα, μπύρα χωρίς αλκόολ. Για να υποφέρεις μετά όπως λες, χρειάζεται να έχετε μια συχνότητα επαφών. Με μία φορά και μετά τέλος, όσο καλό και να είναι το σεξ, την επόμενη το ξεχνάς και γίνεται μια ωραία και γλυκιά ανάμνηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
που εισαι εμπειρος, τι καταλαβες οτι ρωταω και εφοσων το καταλαβες γιατι δεν εισαι ? :think:
Είμαι έμπειρος στο να καταλαβαίνω όταν κάποιος διαφέρει από την πλειοψηφία και σίγουρα την αυξάνω περισσότερο με τα χρόνια.
Από τη στιγμή που αναφέρθηκα στην κοπέλα και το πως κάποιος θα τη φέρει ή όχι στο κρεβάτι του, το πιο πιθανό η ερώτησή σου να πήγαινε στο (ειρωνικό) "για πες μας εσύ ρε τύπε που είσαι εξυπνότερος από εμάς".
Ε και η απάντησή μου σε αυτό είναι πως ούτε εγώ ξέρω να σου πώ, πέραν του ότι δε μου κάνει για γυναίκα της σειράς κλπ κλπ.
Βέβαια όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ήδη πολύ μακριά από το θέμα. Βέβαια σύνηθες αυτό αλλά λέμε τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Είμαι έμπειρος στο να καταλαβαίνω όταν κάποιος διαφέρει από την πλειοψηφία και σίγουρα την αυξάνω περισσότερο με τα χρόνια.
Από τη στιγμή που αναφέρθηκα στην κοπέλα και το πως κάποιος θα τη φέρει ή όχι στο κρεβάτι του, το πιο πιθανό η ερώτησή σου να πήγαινε στο (ειρωνικό) "για πες μας εσύ ρε τύπε που είσαι εξυπνότερος από εμάς".
Ε και η απάντησή μου σε αυτό είναι πως ούτε εγώ ξέρω να σου πώ, πέραν του ότι δε μου κάνει για γυναίκα της σειράς κλπ κλπ.
Βέβαια όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ήδη πολύ μακριά από το θέμα. Βέβαια σύνηθες αυτό αλλά λέμε τώρα.
καταλαβες τι ειπες, γιατι εγω οχι παντως :confused:

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Σεξ χωρίς συναίσθημα, μπύρα χωρίς αλκόολ. Για να υποφέρεις μετά όπως λες, χρειάζεται να έχετε μια συχνότητα επαφών. Με μία φορά και μετά τέλος, όσο καλό και να είναι το σεξ, την επόμενη το ξεχνάς και γίνεται μια ωραία και γλυκιά ανάμνηση.
Είδες πόσο πιο απλή γίνεται η ζωή

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.265
Πόντοι
3.846
γιατί όχι τρίο ρε Τζόνι, φιλότεχνος εσύ, αριστερός ο άλλος ,θα έπρεπε να τα παίζετε στα δάκτυλα αυτά τα σχήματα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Πρόγραμμα..;Έχεις δικό σου χώρο.. ;τιμή..; Να σ έχω στα υπόψιν όταν κρεμάσω το στρινγκ μια που είπα να το δοκιμάσω ?
Πρόγραμμα?
Ότι θέλει η κοριτσάρα μας εκτός από το να μας γαμησετε...
Δεν γαμηθηκαμε μικροί δεν θα γαμηθουμε και μεγάλοι προς Θεού...
Σέξυ Ιωάννα όταν νοιώσεις ψυχικά έτοιμη σε προσκαλώ στο αββαείο του έρωτα,την φωλιτσα μου,το θυσιαστήριο των παρθένων με τα πέντε παιδιά για να ζήσουμε στιγμές πάθους και φλογισμενου έρωτα...

Τιμή θα συζητηθεί...
Είσαι καύλα...Ιωάννα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.808
Πόντοι
7.195
Να κάνει ακριβώς αυτό που θέλω εγώ. Δεν έχω περίεργες επιθυμίες.
Δήλωσες ότι θές να αποφύγεις τα συναισθηματικά..
εδώ στο bourdela δε μασάμε τα λόγια μας, οι υπηρεσίες έχουν ονόματα..
Άρα ποιά είναι ακριβώς αυτά που θέλεις ;

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom