Νέα

Μπουρδ*λοκαταστάσεις, κόβιντ και άλλα. Δώστε καμιά πληροφορία στον νέοπα.

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Χαιρετώ την παρέα

πρώτο μου θέμα εδώ στο φόρουμ. Πήγα να δημιουργήσω λογαριασμό αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι το email χρησιμοποιείται. Ζήτησα επαναφορά λογαριασμού, την έκανα, και διαπίστωσα ότι έχω κάνει λογαριασμό από το 2009, ποιος ξέρει γιατί; δεν θυμάμαι. Τέλος πάντων, μπαίνω στο θέμα.

Διαμένω επαρχία σε χωριό και εδώ τα πράγματα είναι κάπως χλωμά ως προς τα ερωτικά. Σεξ έχω κάνει, δεν είμαι παρθένος, αλλά η τελευταία φορά ήταν πριν πολύ καιρό, χρόνια, σε φάση που έχω ξεχάσει και πως γίνεται. Σκέφτομαι μήπως κατέβω μερικές μέρες στην Αθήνα με πρόφαση να δω κάποιους φίλους, και παράλληλα μήπως κανονίσω να πηδήξω. Και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1ον, τι παίζει με τον κόβιντ; Δηλαδή πως μπορώ να βεβαιωθώ αν μια κοπέλα είναι καθαρή; Εδώ στο χωριό διαμένω με τους γονείς μου και δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων, αν και έχουμε κάνει όλοι τα εμβόλια μας.

2ον. Παλιότερα είχα επισκεφτεί σπιτάκια με ροζ φωτάκι απέξω, στην Λαμία και στην Αλεξανδρούπολη, και ξέρω περίπου την διαδικασία. Μιας και θα βρεθώ στην Αθήνα όμως, σκεφτόμουν αυτή την φορά να περάσω λίγο καλύτερα και να καλέσω Call Girl. Και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

α) Προφανώς θα πρέπει να έχω χρήματα επάνω μου, να τα έχω χύμα ή να τα βάλω μέσα σε ένα φακελάκι; Να έχω 50ευρα, 20ευρα ή δεν παίζει ρόλο;
β) Επίσης να έχω και λίγα παραπάνω μήπως ξεφύγει η κατάσταση;
γ) γενικώς οι τιμές που αναφέρονται τηρούνται ή ενδέχεται να με χρεώσουν παραπάνω και να βρεθώ προ εκπλήξεων; Εγώ φυσικά θα έχω παραπάνω χρήματα αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
δ) επειδή όπως είπα δεν είμαι από Αθήνα, και δεν θέλω να κυκλοφορώ αργά το βράδυ, ποιο πολύ για την εγκληματικότητα, σκέφτομαι να καλέσω την κοπέλα να έρθει αυτή σε μένα (έχω την εντύπωση ότι έρχονται με ταξί, οπότε δεν θα κυκλοφορούν μόνες τους στον δρόμο) και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
δ1) υπάρχει γενικώς έξτρα χρέωση για επίσκεψη στο χώρο του πελάτη;
δ2) για το διάστημα που θα διαμείνω στην Αθήνα σκέφτομαι να κλείσω σπίτι στο Airbnb και όχι δωμάτιο σε ξενοδοχείο, για να έχω όλο τον χώρο δικό μου. Υπάρχει περίπτωση να φέρω σε δύσκολη θέση τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που θα νοικιάσω αν δουν οι υπόλοιποι ένοικοι ότι πηγαινοέρχονται εκδιδόμενες κοπέλες στο σπίτι του; Θα μπορούσα φυσικά να του πω δήθεν ότι περιμένω και την κοπέλα μου ή κάποια άλλη μπαρούφα, αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες.

Αυτά προς το παρόν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
παρθενος 18 - παρθενος 19 - παρθενος 20 - παρθενος 21 - ................ - παρθενος ακουραστος ντιτεκτεντ :2funny:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Τύπε αυτό είναι πρόχειρο διαγώνισμα που μας έχεις βάλει
Ναι, δεν έχω ιδέα τι παίζει μιας και δεν το εχω ξανακάνει. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα, αν ξέρεις έστω και κάποια από αυτά θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Ναι, δεν έχω ιδέα τι παίζει μιας και δεν το εχω ξανακάνει. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα, αν ξέρεις έστω και κάποια από αυτά θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την απάντηση.
παιχτη με ενα 100αρικακι μιζα, χερι-χερι-τσεπα (επιτελικο κρατος βλεπεις), σε φτιαχνω χαλαρα για μια βδομαδα :eyebrows:

Micho00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
11
Like
937
Πόντοι
311
Για τον κοβιντ πως γίνεται να ξέρεις δηλαδή; Εκτός αν τη στείλεις για PCR…
Φυσικά και να κρατάς παραπάνω λεφτά πάνω σου.
Τώρα αν θα της τα δωσεις σε 50ευρα ή 20ευρα ή mix δεν έχει καμία σημασία. Σε 5ευρα μην της τα δωσεις και φάει χρόνο να μετράει…

Το κόστος είναι αυτό που αναγράφεται στα sites. Περιλαμβάνονται τα μεταφορικά.

Για το Airbnb χεστηκες. Σάμπως θα σε ξαναδεί ο ιδιόκτητης;; Εκτός και αν κάτσεις κανα 10ημερο και μπαζεις 2-3 τη μέρα…εκεί παίζει να σε πάρει πρέφα όλη η γειτονιά

OP
OP
Δ
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Για τον κοβιντ πως γίνεται να ξέρεις δηλαδή; Εκτός αν τη στείλεις για PCR…
Φυσικά και να κρατάς παραπάνω λεφτά πάνω σου.
Τώρα αν θα της τα δωσεις σε 50ευρα ή 20ευρα ή mix δεν έχει καμία σημασία. Σε 5ευρα μην της τα δωσεις και φάει χρόνο να μετράει…

Το κόστος είναι αυτό που αναγράφεται στα sites. Περιλαμβάνονται τα μεταφορικά.

Για το Airbnb χεστηκες. Σάμπως θα σε ξαναδεί ο ιδιόκτητης;; Εκτός και αν κάτσεις κανα 10ημερο και μπαζεις 2-3 τη μέρα…εκεί παίζει να σε πάρει πρέφα όλη η γειτονιά
Δεν παίζουν χρήματα για να καλώ 2-3 την ημέρα, αλλά σκέφτομαι για τουλάχιστον 2 διαφορετικές κοπέλες στο σύνολο του χρονικού διαστήματος που θα μείνω (5-6 μέρες ίσως). Κατά τα άλλα κατατοπιστικός. Για τον κόβιντ δεν παίζει βεβαίωση εμβολιασμού ή δεν την κουβαλάνε επάνω τους οι κοπέλες; θα φανώ περίεργος αν ζητήσω να μου την δείξουν για να σκανάρω το qr;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Χαιρετώ την παρέα

πρώτο μου θέμα εδώ στο φόρουμ. Πήγα να δημιουργήσω λογαριασμό αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι το email χρησιμοποιείται. Ζήτησα επαναφορά λογαριασμού, την έκανα, και διαπίστωσα ότι έχω κάνει λογαριασμό από το 2009, ποιος ξέρει γιατί; δεν θυμάμαι. Τέλος πάντων, μπαίνω στο θέμα.

Διαμένω επαρχία σε χωριό και εδώ τα πράγματα είναι κάπως χλωμά ως προς τα ερωτικά. Σεξ έχω κάνει, δεν είμαι παρθένος, αλλά η τελευταία φορά ήταν πριν πολύ καιρό, χρόνια, σε φάση που έχω ξεχάσει και πως γίνεται. Σκέφτομαι μήπως κατέβω μερικές μέρες στην Αθήνα με πρόφαση να δω κάποιους φίλους, και παράλληλα μήπως κανονίσω να πηδήξω. Και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1ον, τι παίζει με τον κόβιντ; Δηλαδή πως μπορώ να βεβαιωθώ αν μια κοπέλα είναι καθαρή; Εδώ στο χωριό διαμένω με τους γονείς μου και δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων, αν και έχουμε κάνει όλοι τα εμβόλια μας.

2ον. Παλιότερα είχα επισκεφτεί σπιτάκια με ροζ φωτάκι απέξω, στην Λαμία και στην Αλεξανδρούπολη, και ξέρω περίπου την διαδικασία. Μιας και θα βρεθώ στην Αθήνα όμως, σκεφτόμουν αυτή την φορά να περάσω λίγο καλύτερα και να καλέσω Call Girl. Και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

α) Προφανώς θα πρέπει να έχω χρήματα επάνω μου, να τα έχω χύμα ή να τα βάλω μέσα σε ένα φακελάκι; Να έχω 50ευρα, 20ευρα ή δεν παίζει ρόλο;
β) Επίσης να έχω και λίγα παραπάνω μήπως ξεφύγει η κατάσταση;
γ) γενικώς οι τιμές που αναφέρονται τηρούνται ή ενδέχεται να με χρεώσουν παραπάνω και να βρεθώ προ εκπλήξεων; Εγώ φυσικά θα έχω παραπάνω χρήματα αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
δ) επειδή όπως είπα δεν είμαι από Αθήνα, και δεν θέλω να κυκλοφορώ αργά το βράδυ, ποιο πολύ για την εγκληματικότητα, σκέφτομαι να καλέσω την κοπέλα να έρθει αυτή σε μένα (έχω την εντύπωση ότι έρχονται με ταξί, οπότε δεν θα κυκλοφορούν μόνες τους στον δρόμο) και θέλω να ρωτήσω τα εξής:
δ1) υπάρχει γενικώς έξτρα χρέωση για επίσκεψη στο χώρο του πελάτη;
δ2) για το διάστημα που θα διαμείνω στην Αθήνα σκέφτομαι να κλείσω σπίτι στο Airbnb και όχι δωμάτιο σε ξενοδοχείο, για να έχω όλο τον χώρο δικό μου. Υπάρχει περίπτωση να φέρω σε δύσκολη θέση τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που θα νοικιάσω αν δουν οι υπόλοιποι ένοικοι ότι πηγαινοέρχονται εκδιδόμενες κοπέλες στο σπίτι του; Θα μπορούσα φυσικά να του πω δήθεν ότι περιμένω και την κοπέλα μου ή κάποια άλλη μπαρούφα, αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες.

Αυτά προς το παρόν.

Ρε φιλε,με ολο τον σεβασμο μιας και δεν γνωριζομαστε,τι μλκς ειναι αυτες που ρωτας?Τι φακελακι και χυμα λεφτα?Δωρο σε γαμο θα δωσεις και σκεφτεσαι να τα βαλεις σε φακελακι?Μηπως νομιζεις αμα τις τα δωσεις χυμα στο χερι,θα ντροπιαστουνε?Κρατας ας πουμε 120€ στο χερι,2 50ευρα και ενα 20ευρω,μολις μπει μεσα η κοπελα,λες καλησπερα και τις τα δινεις.Μην φοβασαι,δεν θα σε παρεξηγησει.Αμα εχεις χρονια να πηδηξεις οπως λες,καλυτερα να παρεις μια που να λεει απεριοριστες εκτονωσεις και να παρεις και κανενα βοηθημα.Αλλιως σε βλεπω μια να τουφεκας μολις στον ακουμπησει και μια μολις τον παρει στο στομα της.Για τιμες θα στα πει το γραφειο,αν παρεις ανεξαρτητη ρωτα την απο πριν για τιμη.Μην ντραπεις,ρωτα στα ισια.Ευγενικα και με σεβασμο παντα εννοειτε αλλα ρωτα.

Καλυτερα να πας μια-δυο φορες σε κανενα στουντιο να φυγουν τα παλαβα και μετα να παρεις cg.Καλυτερα να παει τσαμπα ενα 30ευρω παρα 120€ ή και παραπανω.

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Αν παίρνει φακελάκι είναι απαράδεκτη. Εγώ λέω να προσημειώσεις τα χαρτονομίσματα να καλέσεις την πορνομία και μόλις πάρει το φακελάκι να μπουκάρουν να την συλλάβουν επ αυτοφώρο. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε τα φακελάκια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τύπε που ρωτάς όλα αυτά τα πράγματα, πόσο χρονών είσαι;
Κάποια πράγματα μόνο 15 χρονών παιδί θα ρωτούσε.

Γενικα θα δώσω μια συμβουλή αν όντως δεν ξέρεις όλα αυτά που ρωτ΄άς. Επειδή σε κόβω να μην ξέρεις τι να κάνεις με τα χρήματά σου, καλύτερα μην πάρεις call girl γιατί θα σου φύγουν χρήματα που δεν τα υπολόγιζες.
Τράβα σε μασατζίδικα ή στούντιο να σου φύγουν τα χοντρά με χαμηλό κόστος και να δοκιμάσεις διαφορετικές γυναίκες από το να δώσεις τα 3πλάσια για 1 γκόμενα cg.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom