Νέα

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν ξεκινάμε από νωρίς τα γέλια που λέγαμε χθες:
:grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy: :2funny:

Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα :grin:,χα, :grin:,χα, :grin:χα, :grin:χα, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

κ ξανά:Μπου,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χαχαχαχα

Με τις υγείες σας πελατάκια μου.Εντάξει είστε ακόμη μπροστα 9 νίκες στα μεταξυ μας παιχνιδια.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας πελατες!!!!!!!!!1 πουτσα παλι πουτσα παλι οε οε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εισασταν καλυτεροι στο δευτερο με περισσοτερες δυναμεις και αντοχες και μας πηρατε!!  ετσι ειναι αυτα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γεια σου χανούμι ξάδελφε.. τα συχαρίκια μου..

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε.Πάντως μπράβο στους Παναθηναϊκους,που λένε ότι άξια κέρδισε η ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

Αλλά το μεγάλο αλισβερίσι το περιμένω στον δεύτερο γύρο,με τον ασώματο... ;)

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάντε κ εσείς ένα ψυχικό με τον ασώματο-κλαρινατζή σε 2 αγωνιστικές.ʼντε μπαλαρινούλες μου.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼντε παλληκαρά μου σε κανένα μάγο να σας κάνει ξόρκια μπας κ παίξετε μπάλα.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ʼντε παλληκαρά μου σε κανένα μάγο να σας κάνει ξόρκια μπας κ παίξετε μπάλα.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Πωπω εισαι πολύ κάφρος!!Ρε συ 6 βαθμους πίσω απ το πρωταθλητη και πανηγυριζεις?Δεν πειραζει εμας μας βόλεψε η νικη σας!Κάφρε!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μη μιλάς κωλόγαυρε γιατί θα σε περιλάβω μεθαύριο.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μη μιλάς κωλόγαυρε γιατί θα σε περιλάβω μεθαύριο.
ΧΑΧΑΧΑ!!!!!Καλά ρε συ σαν να βλέπω ομαδες Β Εθνικης ηταν το παιχνιδι σας χθες.Ρε καταλάβετε χωρις να παίζει ο θρυλος ντερμπι δεν υπάρχει!!!6 βαθμους εσεις 5 ο βαζελος!!!Που να παίζαμε και μπάλα φετος!!!

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σε χανουμια δε μιλαμε. δεν αξιζει!  τι να πρωτοθυμηθουμε?????  οταν κλεινανε τα φωτα στην νεα φιλαδελφια? οταν επεφταν κατω? οταν ετρωγαν 6 και μετα μας επιανε μελαγχολια που δε βλεπαμε τον Ηλια???  η τα 3 στο ΟΑΚΑ 3 στο ναο 3 στο παγκρητιο να βαλουνε μυαλο????

αφιερωμενο σε ολα τα χανουμακια!!! :birdman: :birdman: :birdman:

αλλα μπραβο για χθες. δικαιη νικη!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
URL]]

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενώ εσείς προχθες στο Περιστέρι με τον αέρα της υπερομάδας στο C.L.που χτυπάει τελικό φέτος,δείξατε την σούπερ-πανευρωπαικη-παγκόσμια κλάση σας,αλλά ρε γαμώτο ήσασταν άτυχοι στην τελικη φάση

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμφανίστηκες τελικά μπαλαρίνα μου;ακόμα χαίρομαι τις γκολάρες του Βίκτωρ.Ενώ ο Γκούμας τη σούπερ κλάση κ αυτός.Έλα να ρίξουμε ένα γέλιο: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ένα καλό σύνθημα που φωνάζαμε στα αεκάκια όταν πέφταν κάτω ήταν : "στείλτε τον ηλία(ατματζίδης  :idiot:)  στο ρολόι να μετράει πόσα τρώει " ;) ;)

και φετός μια απο τα ίδια με τον θεμιστοκλή  :uglystupid: :hammer:

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ενώ εσείς προχθες στο Περιστέρι με τον αέρα της υπερομάδας στο C.L.που χτυπάει τελικό φέτος,δείξατε την σούπερ-πανευρωπαικη-παγκόσμια κλάση σας,αλλά ρε γαμώτο ήσασταν άτυχοι στην τελικη φάση
δεν ειπε κανεις κατι τετοιο. Εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο το γαυρο. και το Ελληνικο πρωταθλημα δεν με ενδιαφερει καθολου. Μακαρι να μπορουσε να το παρει ο ΠΑΟΚ ο ΑΡΗΣ ο ΟΦΗ η ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. χεστηκα πραγματικα. Εγω καψα με την Ευρωπη εχω. Απλα δεν μπορω να συγκρινω καποιεσ ομαδες στο Ελληνικο πρωταθλημα. Ειναι σα να γυριζει το περιστερι να λεει πως εχει καλυτερη ομαδα απο ολυμπιακο η βαζελο η αεκ. ε δεν παιζει αυτο οπως καταλαβαινεις. Παντος ρε παιδια περα απο την πλακα χθες φανηκε καθαρα η κακιστη προετοιμασια του βαζελου. Ρε τι κανανε το καλοκαιρι αυτοι οι τυποι? μονο μπανια κααι φραπεδιες???

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ρε παιδια ξυπνηστε.
το τι παιζεται στο παρασκηνιο του ποδοσφαιρου δεν το ξερει κανενας.
ο κουβας που επεσε στο πανευρωπαικο στοιχημα με την ηττα του ολυμπιακου εχει σημασια.
απο τοτε που αρχισε το στοιχημα ολοι οι φιλαθλοι θα πρεπει να παψουν να ειναι ρομαντικοι.
η παγκοσμια ομπρελα που λεγετε ΣΤΟΙΧΗΜΑ ειναι αυτη που διοικει πλεον το ποδοσφαιρο με τελικους κερδισμενους τους προεδρους των ομαδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom