Νέα

Μπορώ να τραβήξω βίντεο σε μπουρδέλο/στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thanox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
Εχω τραβηξει περιπου 10 βιντεο απο μπουρδελα και στουντιο, παντα κρυφα απο την κοπελα, αλλα μια φορα εγινε εν γνωση της...στο Καρεα 30. την ρωτησα και δεχτηκε και μαλιστα εκανε και τρελα κολπα με την καμερα!!!
εχω γραψει λεπτομερειες στη σελιδα που αναφερετε στη Σαρα απο Καρεα 30 και στο βιντεο που τραβηξε μαζι της καποιος συναγωνιστης και το ανεβασε κιολας! ;)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εχω τραβηξει περιπου 10 βιντεο απο μπουρδελα και στουντιο, παντα κρυφα απο την κοπελα, αλλα μια φορα εγινε εν γνωση της...στο Καρεα 30. την ρωτησα και δεχτηκε και μαλιστα εκανε και τρελα κολπα με την καμερα!!!
εχω γραψει λεπτομερειες στη σελιδα που αναφερετε στη Σαρα απο Καρεα 30 και στο βιντεο που τραβηξε μαζι της καποιος συναγωνιστης και το ανεβασε κιολας! ;)

Τωρα θελεις να το πιστεψουμε;

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
΄Βtw σε οσα μπουρδελα και αν εχω παει κανενα δεν μ αφηνει να τραβηξω ουτε καν με το κινητο μου!!Παω στοιχημα ομως οτι αν δεν υπηρχε το internet θα επιτρεποταν!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ρε αυτος ειναι ο σαλιερι :o

:rockon: :rockon: :rockon:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.
Η τάνα προσφέρει αυτό που έχει και πληρώνεται.
Το κέρδος του "πελάτη" βρίσκεται στην υπεραξία του προΪόντος.
Ήγουν, ενώ πληρώνουμε χ ευρώ για το πήδημα, εξασφαλίζουμε με την  ίδια τιμή υλικό για οποιαδήποτε περαιτέρω εκμετάλλευση (από εμπορίκή έως προσωπική ό.τι κι αν σημαίνει αυτό)
Δηλαδή, πληρώνουμε διεισδύσεις και εκμεταλευόμαστε πολλά περισσότερα
Μαρξ, είναι πολύ απλά τα πράγματα, ισχύουν και για τις δουλειές μας
Συγνώμη για τον όιο ακαδημαϊσμό, αλλά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησια με τις τάνες, καθώς αποτελύν την πρωταρχική μορφή εκμετάλλευσης (όχι με την κακή έννοια εξηγούμαι)

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:woldman:Παραμιθια, :woldman: :woldman: αφου μπορουσες νατο τραβηκσις κρυφα οπως τα αλλα 10 :dancing: γιατι αυτην την ρωτησες? :bigdick: :humpleg: :boff: :bottom:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα μπορεί να πω μαλακία αλλά συγχωρέστε με, δεν έχω ιδέα από αυτά...
Αλλά δεν μπορείς να της ζητήσεις να κρύψει το πρόσωπό της (ξέρω γω, με μια μάσκα απ' αυτές τις ωραίες που υπάρχουν) και να την τραβήξεις; Πάλι δε θα δεχτεί;
Μια πρόταση έκανα, το ξαναλέω, δεν έχω ιδέα απ' αυτά...
καμμία σχέση

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αλλά δεν μπορείς να της ζητήσεις να κρύψει το πρόσωπό της (ξέρω γω, με μια μάσκα απ' αυτές τις ωραίες που υπάρχουν) και να την τραβήξεις; Πάλι δε θα δεχτεί;
ΜΑΝΑΡΙΙΙΙΙΙ;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Οι κουκούλες απαγορεύονται πλέον δια νόμου.

Άσε...μεγάλο πρόβλημα μας προέκυψε...μόνο το μαξιλάρι έμεινε σαν λύση!

Δεν ξέρω τι παίζει με τις σακούλες, ο str8 ίσως ξέρει να μας πει.

:2funny:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
τίποτα δεν απαγορεύεται αν δεν ανακαλύπτεται.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
τουτεστιν θα επρεπε κατι να απαγορευεται ως προς καποια κλιμακα

πολλές απαγορεύσεις παίζουν, όμως αν κάτι δεν ανακαλύπτεται και δε χρησιμεύει παρά μόνο για την τέρψιν των εσωτερικών επιθυμιών κι όχι τη δημόσια διαπόμπευση, δε βρίσκω τον ηθικό λόγο γιατί να μην γίνει.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
έχω βγάλει φωτογραφίες κι έχω πείσει για βιντεοσκόπηση αρκετές πρωταγωνίστριες επαγγελματίες & μη. Οι 9 στις 10 το έκαναν πολύ κέφι.

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αφού κυκλοφορούν τόσες τσόντες στα περίπτερα, γιατί να μπεις στην διαδικασία να τραβήξει κάποιος ένα στατικό κακογραμμένο σίγουρα βίντεο?
Αν αυτό δε γίνεται κρυφά και χωρίς τη συγκατάθεση της γυναίκας είναι απαράδεκτο. Ας σκεφτούμε μόνο πως ίσως κάποιες να έχουν και μια άλλη τελείως διαφορετική ζωή, γιατί κάποιος να τη βάλει, άθελά του, σε περιπέτειες? Δε βρίσκω κανένα λόγο να βιντεοσκοπεί κάποιος μια ιερόδουλο, πολύ δε περισσότερο εν αγνοία της. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom