You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπορώ να τραβήξω βίντεο σε μπουρδέλο/στούντιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Thanox
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Επίσης μπορείς να το πας το βιντεάκι απο την αρχή με το που θα μπείς στο studio, να καταγράψεις τους διαλόγους καλοσωρίσματος, την υποδοχή της ιερόδουλης, μέχρι το τέλος τον αποχαιρετισμό και με αυτό τον τρόπο να δώσεις και μια δική σου άποψη για το πώς πρέπει να είναι μια σύγχρονη άποψη μίας ρεαλιτι παραγωγής. Ασε φιλε αν το σκεφτείς καλα εχει πολυ χρημα η δουλειά.
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Και στην ειδική περίπτωση που έχεις και καμια αποτυχία και δεν σου σηκώνεται μπορεί να αρέσει ακόμη περισσότερο...ποτέ δεν ξερεις.... Τουλάχιστον αν δεν πουλήσει για τσόντα θα πουλήσει για κωμωδία...Ποτε δεν ξέρεις....!!!!
Υπαρχει και σε στιλο τον οποιο βαζεις στην τσεπη (μπουφαν,σακακι,πουκαμσο) και γραφει μΙα ωρα. Αλλα πραγματικα τι να το κανεις αυτο το βιντεο ??? Που αν το δει κανενας γνωστος της κοπελας και μεσω του ηλεκτρονικου εγκληματος σε βουτηξουν ??? Γιατι απ'οτι φαινεσαι δεν εισαι και ο εξπερ στους Η/Υ. Γενικη συμβουλη μην κανετε
Αν για καποιο λογο.....
Για ποιον λογο?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.847
- Πόντοι
- 3.715
Μπορώ να τραβίξω βίντεο στο μπουρδέλο όταν το κάνουμε; Γνωρίζετε; Έχετε τραβήξει;
πολλά μέτρα ταινία...αρκεί να μη σε πιάσουν.
lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εν αγνοία της φυσικά... η και να το ξέρει με κάποια extra money ...? Μιλάω όταν είστε μέσα στο δωμάτιο και ... η η η...η...η...η..............
Επισκέπτης
Το χω κανει 2-3 φορες, με το κινητο στη τσεπη του παντελονιου, να προεξεχει διακριτικα.
Μια απ αυτες το πηρε χαμπαρι η ...ανα και σηκωθηκε αμεσως, το κλεισε και με ειπε οτι απαγορευεται κλπ. Την ειπα οτι ειναι για προσωπικη μου χρηση και μην ανησυχει, και εκει εληξε το θεμα ειρηνικα και γυρισαμε στη δουλεια μας...
Μια απ αυτες το πηρε χαμπαρι η ...ανα και σηκωθηκε αμεσως, το κλεισε και με ειπε οτι απαγορευεται κλπ. Την ειπα οτι ειναι για προσωπικη μου χρηση και μην ανησυχει, και εκει εληξε το θεμα ειρηνικα και γυρισαμε στη δουλεια μας...
lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
τώρα διάβαζα το ποστ σου μάγκα για το αν υπάρχουν κάμερες κρυφές στα μπουρδέλα - hotel... ξέρουμε τπτ???
κανένας άλλος τρόπος ποιο διακριτικός δεν υπάρχει... π.χ με spy cameres...
τώρα διάβαζα το ποστ σου μάγκα για το αν υπάρχουν κάμερες κρυφές στα μπουρδέλα - hotel... ξέρουμε τπτ???
ειχα ακουσει για καμερες στο 3χ τηε γλυφαδας. σε ορισμενα δωματια.
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Eννοείται... Πολύς κόσμος πολλές φορές (M2)... Το θέμα είναι τι γίνεται αν σε τσακώσουν...
Έχει γίνει με spy cam αρκετές φορές χωρίς να πάρει μυρωδιά κανένας, έχει γίνει όμως και μια φορά με κινητό όπως περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω και έπεσε τσακωτική αλλά ευτυχώς με σχετικά γνωστή κοπέλα και αποσωβήθηκε το μπατιρντί...
Έχει γίνει με spy cam αρκετές φορές χωρίς να πάρει μυρωδιά κανένας, έχει γίνει όμως και μια φορά με κινητό όπως περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω και έπεσε τσακωτική αλλά ευτυχώς με σχετικά γνωστή κοπέλα και αποσωβήθηκε το μπατιρντί...
αν δεν σκοπεύει κάποιος να βγάλει το βίντεο στο νετ όλα οκ..διαφορετικά είναι μεγάλη μαλακία.
αλλά και πάλι πλέον σε μπουρδέλα και ειδικά σε στούντιο παίζουν ανιχνευτές καμερών και όχι κάμερες...έχω παρατηρήσει κάποιες παράξενες συσκεβούλες που και που.. για αυτό τις υπερπαραγωγές μου τις κάνω μόνο με call girl και γκόμενες!!!! τώρα που παρήγκηλα και μια Mini camera θα ξεπεράσω και την private!!απο την μια πλευρά θα δουλεύει η κανονική από απόσταση και ταυτόχρονα η mini για pov αίσθηση!!!!
πλάκα κάνω...
αλλά και πάλι πλέον σε μπουρδέλα και ειδικά σε στούντιο παίζουν ανιχνευτές καμερών και όχι κάμερες...έχω παρατηρήσει κάποιες παράξενες συσκεβούλες που και που.. για αυτό τις υπερπαραγωγές μου τις κάνω μόνο με call girl και γκόμενες!!!! τώρα που παρήγκηλα και μια Mini camera θα ξεπεράσω και την private!!απο την μια πλευρά θα δουλεύει η κανονική από απόσταση και ταυτόχρονα η mini για pov αίσθηση!!!!
πλάκα κάνω...
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
ναι αλλα δεν ξερω πωσ θα βγεισ,απο μεσα εξω ενωω εε.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σιγα ρε μαλακες πως κανετε ετσιθ.λες και ειναι δυσκολο να βαλεις να γραφει οταν στο δωματιο
Το εχω κανει αρκετες φορες με τον εξης τροπο! Σχεδον σε ολα τα στουντιο υπαρχει μεσα στο δωματιο καλογερος διπλα στην πορτα απεναντι απο το κρεβατι! Σαν καλο παιδι κρεμαω τα ρουχα μου στον καλογερο και τοποθετω το κινιτο μου ι-φονε στην μπροστινη τσεπη του πουκαμισου να εξεχει η καμερα το σταθεροποιο και βλεπω αν γραφει καλα το κρεβατι! Αν δεν φοραω πουκαμισο το βαζω στην μπροστινη τσεπη του τζην που εχω βαλει πριν το πακετο με τα τσιγαρα για να εχει πατημα!
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Το εχω κανει αρκετες φορες με τον εξης τροπο! Σχεδον σε ολα τα στουντιο υπαρχει μεσα στο δωματιο καλογερος διπλα στην πορτα απεναντι απο το κρεβατι! Σαν καλο παιδι κρεμαω τα ρουχα μου στον καλογερο και τοποθετω το κινιτο μου ι-φονε στην μπροστινη τσεπη του πουκαμισου να εξεχει η καμερα το σταθεροποιο και βλεπω αν γραφει καλα το κρεβατι! Αν δεν φοραω πουκαμισο το βαζω στην μπροστινη τσεπη του τζην που εχω βαλει πριν το πακετο με τα τσιγαρα για να εχει πατημα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 795