Αυτά στην Σονια όχι σε μένα....δεν καυλώνω....
ΓΤΠ
Αυτά στην Σονια όχι σε μένα....δεν καυλώνω....
Ο κανονισμός της πολυκατοικίας έχει φτιαχτεί από το δικηγόρο του εργολάβου όταν έγινε η σύσταση της οριζόντιας ιδιοκτησίας, ακολουθώντας φυσικά την κείμενη νομοθεσία.
Όπως σου είπα παραπάνω είναι - το πάγιο θα πληρώνεις το οποίο δεν είναι κάτι τραγικό. Έκανα κι εγώ διαχειριστής στην πολυκατοικία και έπρεπε να πείσω για όλα αυτά την τσιγγούνα την Αμερικάνα βλέπεις.
Αλλά δόξα τον Αλλάχ, το πάω καλά το Αγγλικό.
Εμενα που θελουν να με κανουν διαχειριστη και εγω δεν γουσταρω καθολου τι θα μου κανουν?
το ιδιο που θα κανει και ο τυπος που δεν θελει να πληρωσειΕμενα που θελουν να με κανουν διαχειριστη και εγω δεν γουσταρω καθολου τι θα μου κανουν?
Αυτό που γράφει ο κανονισμός ισχύει, διότι αυτός υπερισχύει του νόμου που είναι σε αυτά ενδοτικό δίκαιο.
Βραστά αυγά στις μασχάλες για αρχή....
αν λεει το καταστατικο οτι εκ περιτροπης πανε ολοι οι ιδιοκτητες..πουλα!Εμενα που θελουν να με κανουν διαχειριστη και εγω δεν γουσταρω καθολου τι θα μου κανουν?
Σ' εμένα πάλι τύπε, η γκόμενα του από πάνω φωνάζει πολύ - αλλά δεν το κάνω και θέμα.Εμενα που θελουν να με κανουν διαχειριστη και εγω δεν γουσταρω καθολου τι θα μου κανουν?
για ξηγησε το παραπανω αυτο παιχτη
το ιδιο που θα κανει και ο τυπος που δεν θελει να πληρωσει
θα πας στην συνελευση και θα τους πεις δεν γουσταρω και μην με ξαναενοχλησετε
οτι και να σου πουν μην ψαρωσεις τυπε
δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα
βασικά ο κανονισμός της πολυκατοικίας κατισχύει ως ειδικότερη ρύθμιση και οι όποιοι σχετικοί νόμοι λειτουργούν συμπληρωματικά προς αυτόν (σε περιπτώσεις δηλαδή που τυχόν δεν προβλέπονται από τον κανονισμό)Ενδοτικό δίκαιο (jus dispositivum) = ο νόμος προσδιορίζει κάποια ρύθμιση, αλλά οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κάποια άλλη.
Σε περίπτωση που δεν επιλέξουν, τότε μόνον ισχύει ο νόμος.
το ξερω τυπεναι το εκανα!ετσι τους ειπα και μου ελεγαν βαλε χρημα απο την τσεπη σου και παρε μια ιδιωτικη εταιρεια να στα κανει!
κατοικω σε ιδιοκτητο διαμερισμα εδω και 15 χρονια!και τωρα με θυμηθηκαν τα λαμογια!που δεν μπορουν να φανε αλλο και αυτοι και δεν θελουν να εχουν ευθυνες με το πετρελαιο και ολα τα υπολοιπα....τωρα που θα αρχισουν απεργιες και λενε ποιον να "χωσουμε"
αχαχαχ!!
γελαω!
για ξηγησε το παραπανω αυτο παιχτη
βασικά ο κανονισμός της πολυκατοικίας κατισχύει ως ειδικότερη ρύθμιση και οι όποιοι σχετικοί νόμοι λειτουργούν συμπληρωματικά προς αυτόν (σε περιπτώσεις δηλαδή που τυχόν δεν προβλέπονται από τον κανονισμό)
και γιατι δεν ισχυει το ιδιο για τις επαγγελματικες μισθωσεις τοτε. ή τις εργασιακες συμβασεις.
το ξερω τυπε
στην αρχη τετοια σου λενε
προσπαθουν να βρουν την αδυναμια σου
αν εισαι εβραιος σου λενε να βαλεις λεφτα απτην τσεπα σου για γραφειο
αν εισαι <<νομοταγης>> πολιτης σε φοβεριζουν με μυνησεις δικαστηρια και δικηγορους
η απαντηση σου πρεπει να ειναι μια
να πατε να γαμηθειτε
αν τους δειξεις αποφασιστικοτητα θα σε αφησουν στην ησυχια σου
εννοειται ομως οτι δεν θα πηγαινεις στις συγκεντρωσεις και να λες την γνωμη σου