χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 606
ολα ειναι στο μυαλο
δοκιμασε να δεις με ατομα αντιθετου φυλλουΕγω οταν βλέπω δύο ανθρώπους να πηδιούνται συνεχεια σε όλες τις στάσεις για μια ώρα. Είναι πολύ ξενέρωτο. Θέλει και ένα υποτυπώδες σενάριο.
Συμφωνώ ωραίο μουνακι ίσως από τα μόνατην παταει σε ολα και ανετα κιολας.
ανετα μπορουσε για καριερα σοβαρη, αλλα δεν το βλεπω.
ειδα αλλαξε λιγο και στο ινστα.
σαν κατι να πειραξε πανω της (δυστυχως)
σοφακι δευτερο ναι.
τι ειναι το τσατουρμπειτ ????Γιατί το τσατουρμπειτ διαγράφει τα προφίλ από τις jailbait τύπισσες; Οι μικρούλες είναι οι καλύτερες... Και πρόσεξα ότι προφίλ σαν εκείνα από αυτές που κάνουν πολλά πράγματα στο τζάμπα χωρίς να πέφτουν τα φιλοδωρήματα βροχή, επίσης "καθαρίζονται" με συνοπτικές διαδικασίες. Τί τρέχει με τη σελίδα;
Σελίδα που μπαίνουν χρήστες, δημιουργούν λογαριασμό, μαλακίζονται, ο κόσμος τους βλέπει κι αν έχει λογαριασμό κι εκείνος, ρίχνει αν θέλει και φιλοδώρημα (απολύτως προαιρετικό). Συνήθως τα καλά τα σώου, είναι πριβέ. Κάτι σαν το Cam4 ένα πράγμα ή σαν το Xhamster... Ή σαν τα θεϊκά Ρωσσικά σάητ που υπήρχαν παλιά, το Smotri και το Vichatter, τα οποία όμως κάτι ξενέρωτοι δικοί μας τα καταγγείλανε στις ρωσσικές αρχές και έκτοτε, άλλαξαν τελείως και χάλασαν ολοσχερώς. Ή σαν το αείμνηστο (και πασίγνωστο σε εμάς τους πορνόπληκτους και τσοντάκηδες) Stickam -αιωνία η μνήμη-.Το πρόβλημα είναι πως για κάποιο λόγο, οι λογαριασμοί που προβάλλουν πολύ νεαρές κοπέλες, διαγράφονται συχνά. Και όταν κάποιες κάνουν πολλά πράγματα χωρίς όμως να πέφτει παραδάκι, επίσης από τη σελίδα γίνεται εκκαθάριση.τι ειναι το τσατουρμπειτ ????
σικαγο γιναμε....Σελίδα που μπαίνουν χρήστες, δημιουργούν λογαριασμό, μαλακίζονται, ο κόσμος τους βλέπει κι αν έχει λογαριασμό κι εκείνος, ρίχνει αν θέλει και φιλοδώρημα (απολύτως προαιρετικό). Συνήθως τα καλά τα σώου, είναι πριβέ. Κάτι σαν το Cam4 ένα πράγμα ή σαν το Xhamster... Ή σαν τα θεϊκά Ρωσσικά σάητ που υπήρχαν παλιά, το Smotri και το Vichatter, τα οποία όμως κάτι ξενέρωτοι δικοί μας τα καταγγείλανε στις ρωσσικές αρχές και έκτοτε, άλλαξαν τελείως και χάλασαν ολοσχερώς. Ή σαν το αείμνηστο (και πασίγνωστο σε εμάς τους πορνόπληκτους και τσοντάκηδες) Stickam -αιωνία η μνήμη-.Το πρόβλημα είναι πως για κάποιο λόγο, οι λογαριασμοί που προβάλλουν πολύ νεαρές κοπέλες, διαγράφονται συχνά. Και όταν κάποιες κάνουν πολλά πράγματα χωρίς όμως να πέφτει παραδάκι, επίσης από τη σελίδα γίνεται εκκαθάριση.
Αυτου του ειδους τις ταινιες ελεγε παλια ο βιντεοκλαμπας,ροδελα!Εγω οταν βλέπω δύο ανθρώπους να πηδιούνται συνεχεια σε όλες τις στάσεις για μια ώρα. Είναι πολύ ξενέρωτο. Θέλει και ένα υποτυπώδες σενάριο.
Η τσοντα ειναι συνοδευτικο. Ποτε κυριο πιατο.εχω αρκετα links με τσοντες που μου ειχαν αρεσει και επειδη δεν ηθελα να τις χασω, τις εχω στο σημειοματαριο. ειναι γυρω στα 50. οταν σκεφτομαι να τα παρω με τη σειρα για να κανω μια επαναλειψη, να δω τι εχω γιατι δε τα θυμαμαι, ποτε δε καταφερνω να τα τελειωσω, γιατι παντα παει το χερι στη πουτσα. οποτε οταν βλεπω τσοντες παντα καυλωνω
το κυριο πιατο ποιο ειναιΗ τσοντα ειναι συνοδευτικο. Ποτε κυριο πιατο.
Να το πω αλλιως. Δεν βλεπεις τσοντα για την τσοντα αλλα για τη μαλακια.το κυριο πιατο ποιο ειναι
οχι μπορω ομως να εχω καβλες χωρις τσονταεγώ δε μπορώ να δω τσόντα χωρίς καύλες
Υπαρχει σεναριο. Γυναικα μονη. Εμφανιζεται ο αντρας. Τη γαμαει. Χυνει. Τελος.Εγω οταν βλέπω δύο ανθρώπους να πηδιούνται συνεχεια σε όλες τις στάσεις για μια ώρα. Είναι πολύ ξενέρωτο. Θέλει και ένα υποτυπώδες σενάριο.