Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αντζελα καλημερα χρονια πολλα θελω να σε ρωτησο (εαν θελεισ απαντασ)γιατι χθεσ δεν εβγαλα ακρη απο αυτα που λεγατε τελικα η βυκι του κασσανδρασ ειναι η δεν ειναι.ευχαριστω καλη χρονια.

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αντζελα καλημερα χρονια πολλα θελω να σε ρωτησο (εαν θελεισ απαντασ)γιατι χθεσ δεν εβγαλα ακρη απο αυτα που λεγατε τελικα η βυκι του κασσανδρασ ειναι η δεν ειναι.ευχαριστω καλη χρονια.

Θυμασαι μια διαφημιση που ελεγε "ΘΕΛΩ ΝΑ Τ΄ΑΚΟΥΩ"....Είναι ρε φιλε ειναι. Πρωην σειρουλα στο στρατο νυν κουκλαρα γκομεναρα, πιο καυλιαρα απο πολλες γυναικες κλπ κλπ. Μη λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.....

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα ει ναι...η Αννα η Σερβα ειναι???
Η Λίντα ειναι????
Τι λενε οι εμπιερογνωμονες? (Θετικα πραγματα ομως)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Άμα θες να είσαι σίγουρος να μην επιλέγεις σιλικονούχες

λάθος λιονταρακι...βυζια βγαζουν και χωρις επεμβαση, χειρουργικη παντοτε..ΟΡΜΟΝΕΣ..απλως θα ειναι μικρό προς μεσαιο μεγεθος το στηθος.. ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το θεμα ει ναι...η Αννα η Σερβα ειναι???
Η Λίντα ειναι????
Τι λενε οι εμπιερογνωμονες? (Θετικα πραγματα ομως)

ρε συ παλι τα ιδια πραγματα...ΕΛΕΟΣ...οι κοπελες ΔΕΝ ειναι τραβ...στο λεω επειδη παμπολες φορες εχω ρωτησει αλλα δυστυχως δεν εχω δοκιμασει για να σου πω την αληθεια...απο εδω μου εχουν πει οτι ειναι γυναικες απο την κουνια.. ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
καλο ειναι που υπαρχει το παρον θρεντ για να μαθαινουν οσοι δεν μπορουν να ξεχωρισουν αλλα μην παμε στην αλλη ακρη και ρωτατε για ολες τις κοπελες,ακομα και για αυτες που φαινεται οτι δεν ειναι τρανσφορμερς.

για την μαρινα π.χ απο 104 πρεπει να σαςς το επιβεβαιωσει καποοιος οτι ειναι εκ γενετης γυναικα?
μονοι σας δεν το καταλαβαινεται?

αν ειναι να μην βλεπετε ουτε  τα αυτονοητα τοτε ή κοψτε το γαμησι,γιατι και εξω μπορει να σας προκύψει τραανς και να μην το εντοπισετε ή αποδεχτειτε την αγνοια σας και καλη απολααυση.

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΣΟ..
Αυτο που θελω απλως να πω ειν αι οτι το ζητουμενο ειναι η γνωση...

Και μη μου πει κανεις οτιτο κινκι κλαμπ βγηκε χαμενο απο την ανανεωση του????

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ΠΑΣΟ..
Αυτο που θελω απλως να πω ειν αι οτι το ζητουμενο ειναι η γνωση...

Και μη μου πει κανεις οτιτο κινκι κλαμπ βγηκε χαμενο απο την ανανεωση του????

παντοτε, η γνωση ηταν ο καλυτερος συμβουλος αλλα η σωστη κι οχι η παραπληροφορηση, οποτε προσοχη γιατι με ενα λαθος θα καουν καριερες..

οσον αφορα το κινκυ θα πω μονο ενα.. καλησπερα...  :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε συ παλι τα ιδια πραγματα...ΕΛΕΟΣ...οι κοπελες ΔΕΝ ειναι τραβ...στο λεω επειδη παμπολες φορες εχω ρωτησει αλλα δυστυχως δεν εχω δοκιμασει για να σου πω την αληθεια...απο εδω μου εχουν πει οτι ειναι γυναικες απο την κουνια.. ;)
Για τη λιντα μην ορκιζεσαι.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μην την ψαχνεις. Αν δηλωθει ξεκαθαρα οτι η Λιντα (και η οποια Λιντα) ειναι τρανσ θα γι νει προσκηνυμα. Αν ομως υπαρχει η αμφιβολια για το φυλο της θα προσκηνουν ακομη και οι αθεοι..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μην την ψαχνεις. Αν δηλωθει ξεκαθαρα οτι η Λιντα (και η οποια Λιντα) ειναι τρανσ θα γι νει προσκηνυμα. Αν ομως υπαρχει η αμφιβολια για το φυλο της θα προσκηνουν ακομη και οι αθεοι..

Γιατί ρε φίλε???Δεν γουστάρουν όλοι τα..ερμαφρόδιτα!!! :think: :think: :think: :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

γμσ τα...πλεον εχουμε φτασει στην εποχη να μην γνωριζεις αν η Νικη ειναι το καλλιτεχνικο του Μππαμπη...

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Λάθος, το καλλιτεχνικό του Μπάμπη είναι Μπάρμπι.

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Οπωσδήποτε είναι καλό να ξέρεις εκ των προτέρων με τι έχεις να κάνεις...
Εμένα προσωπικά μου έχουν τύχει 3 παραλλαγές του θέματος!!!

Να ξέρω απο πρίν ότι είναι τράνς και στο τέλος , αν και διστακτικός στην αρχή, να έχω μια ευχάριστη συνάντηση.
:pipa1:
Να μην έχω ιδέα ότι ήταν τράνς, να περάσω καταπληκτικά όμως μαζί της , περνώντας της για γυναίκα εκ γενετής!
:knockinb:
Να μην έχω ιδεά για το τι θα συνατήσω απο πρίν , να προκύπτει τράνς στο τελος και να ξενερώνω απίστευτα και να γίνεται σοβαρή παρεξήγηση με άκρως πικάντικες λεπτομέρειες!!! :s&m_3:

Βέβαια με τον καιρό και την εμπειρία βρίσκεις τον τρόπο να τα ξεχωρίζεις...
Σε γενικές γραμμές όλα έχουν τη χάρη τους & πέρα απο το προσωπικό γούστο δεν θα πρέπει να κολλάμε σε ταμπέλες..Μια όμορφη γυναίκα, είναι πάντα μια όμορφη γυναίκα αν έτσι νομίζουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom