Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Πολύ 80's το ντεκόρ,η Καναδέζα καλή είναι ιδίως στο anal,εδώ είναι σαν βρωμόσκυλο της κολάσεως όμως
http://[URL unfurl="true"]www.rexmag.com/reviews/star-images/stuffed-petite-faye-runaway.jpg[/img[/URL]]
αυτή μου αρέσει πάντως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
lanny_barbie_fucking.jpg
καλως την νιμερτις τον κλωνο μου.....δεν ποσταρεις και καμια τσοντα να ξεκουραστω λιγακι; :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Έχεις λάθος φιλενάδα, ο Μανόλο είναι πολύ καλύτερος,ο διάδοχος του Ρόκο είναι
Δες κι άλλα κλιπ και θα καταλάβεις  ;)

ρε παπάρα, τι να τα κάνουν τα αλλοδαπά ενώ έχουν πιπίνια και θείους ακμαιότατους;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμένα μ αρέσει η Brianna Love και η Jenna Haze

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Taylor Hayes,κουκλα..

Θεα λεμε,η γυναικα ξερει να γαμιεται,δενεται και ξεδενεται μονη της σαν
φιδι ....

Πολυ καβλε βιντεο,Σιλβα...

ti nomizes οτι κι οτι βλεπουμε και μαλακιζομαστε? :rolleyes:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Μόλις η 3η φορά που πήγα σε μπουρδέλο (ύστερα από 10 μήνες), μόλις η 2η "κοπέλα", μόλις 21 χρονών με καμία σχέση με οποιαδήποτε ανωμαλία. Πηγα χωρίς να το θέλω, λόγω ιδεοληπτικής διαταραχής παρορμητικού τύπου.

Και εδώ μαθαίνω ότι είναι εγχειρισμένη. Χωρίς να μου πεί ούτε η τσατσά, ούτε η ίδια τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ψέμματα. Αφού έδωσα 30 ευρώ και περίμενα στο δωμάτιο, μόλις μπήκε το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν είναι εγχειρισμένη. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, μου λέει ένα "όχι" με τρόπο "Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό;". Λόγω του ότι φοβάμαι πολύ μην παιχτεί κατάσταση με τρανς χωρίς να το θέλω, πάντα έχω υποψία. Ωστόσο πως να φύγεις όταν έχεις ήδη δώσει την ταρίφα και δεν τη παίρνεις πίσω. Τέλος πάντων, όταν μπήκα μέσα της δεν καταλάβαινα τίποτα. Φεύγοντας ρώτησα την τσατσά : "Δεν πιστεύω να είναι εγχειρισμένη?" "Όχι, δεν είναι" μου λέει.

Αλλά η αμφιβολία που είχα ήταν κόλαση. Μετά από λίγο καιρό βρήκα τον τσάτσο (αλλά με σεξουαλικές προτιμήσεις τσατσάς) και συνιδιοκτήτη του μπουρδέλου. Αφού τον ρώτησα όσο ευγενικά μπορούσα, αυτός λέει ότι δεν ήξερε αν ήταν κανονική ή εγχειρισμένη, τα χαρτιά της λένε ότι είναι γυναίκα. Του ζητάω να δω τα χαρτιά, μου λέει με ύφος γεμάτο χολή και δείχνοντας με το δάχτυλο "Φώναξε την αστυνομία πρώτα". Του λέω εγώ δεν ξέρω να ξεχωρίζω της εγχειρισμένες σε χαμηλό φωτισμό, σαν άντρας πες μου εσύ. Η συγκεκριμένη "κοπέλα" έλειπε και ζήτησα το τηλεφωνό της, μου λέει δεν το έχω, ο ψεύτης. Μετά από διαφωνία πολλής ώρας αφού συνέχεια προσπαθούσε να με διώξει, χωρίς να έχει εμφανιστεί κανένας πελάτης(πρώτη φορά βλέπω έμπορο να διώχνει πελάτη), πετάει και ένα "Τι έρχεσαι και παραπονιέσαι τώρα; Είδες τι κάνει η καύλα;". Αυτό με εξόργισε γιατί δεν έχω καμιά σχέση με σεξομανικά ανώμαλα πράγματα. Στο τέλος μου λέει ότι δεν είναι τρανς αλλά ποτέ δεν τον πίστεψα. Στο μεταξύ η τρανς έχει φύγει σε άλλη πόλη, που αρνήθηκε να μου πεί πως μπορώ να την βρώ.

Τώρα τι νόημα έχει και πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μου μετά από αυτό με τόσες τύψεις; Πως μπορείς να ζήσεις σαν να μην έγινε τίποτα; Πως μπορείς να πορευτείς όταν ξέρεις ότι 99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει τίποτα με τρανς, αφού είναι διαστροφή. Και μάλιστα σε κάνουν ανώμαλο χωρίς να το θέλεις.

Φιλε δε νομιζω οτι εισαι ανωμαλος, αλλα ψυχακιας μαλλον εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom