alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ή απλως ο τελειος δεξιος?Γατά με πέταλα είσαι,γνήσιος κομμουνιστής!!!
Ή απλως ο τελειος δεξιος?Γατά με πέταλα είσαι,γνήσιος κομμουνιστής!!!
αμερικανος ηταν.... δηλαδη μη κομμουνιστης...
Α ναι?
Αυτοί:
http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2006/D0402/1dpa22a.jpg[/img[/URL]]
Τι ήσαν?
Σοβιετικοί??
[/quote]
Εβραιοι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκι, εσύ που μιλάς, έχεις μάστερ?
Έχω διαφορετικό ορισμό του δεξιού κ η περιπτωσή σου με προβληματίζει,δεν συμβαδίζει ιδιαίτερα.....Ή απλως ο τελειος δεξιος?
Α ναι?
Αυτοί:
http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/files/1/migratedData/D2006/D0402/1dpa22a.jpg[/img[/URL]]
Τι ήσαν?
Σοβιετικοί??
[/quote]
Πράκτορες των Σοβιετικών...
Βαριέμαι τώρα να πάω μέσα να κατεβάσω τον τόμο της Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας για τον Έντισον. Είμαι σίγουρος πάντως ότι τον λιβανίζει, περισσότερο κι από τον Μέμο (θετικιστές του κερατα γαρ και οι Σοβιετικοί).
Γι' αυτό μετά έγλυψε τα παπάρια του Φίλιππου...
αμερικανος, επιχειρημτιας, ιδιοκτητης πολυεθνικης....κλασσικο αριστρο προφιλ δηλαδη...Μέμο, πουθενά δε λέει ότι ήταν δεξιός. Ούτε καν πατριώτης...
Από ότι θυμάμαι από το Γυμνάσιο ο Ισοκράτης ήταν υπέρ του Φιλίππου. Και της ηγεμονίας του των Ελλήνων. Τόσο άλλαξαν τα βιβλιά;
αμερικανος, επιχειρημτιας, ιδιοκτητης πολυεθνικης....κλασσικο αριστρο προφιλ δηλαδη...
Για πες κ για την πολιτική-ιδεολογική του δράση....με ποιο κόμμα κατέβαινε εκλογές;;;αμερικανος, επιχειρημτιας, ιδιοκτητης πολυεθνικης....κλασσικο αριστρο προφιλ δηλαδη...
οκ μην απαντατε....Κλασικό πατριωτικό προφίλ δηλαδή. Μάλλον εσύ δυσκολεύεσαι με τις ερωτήσεις.
αμερικανος, επιχειρημτιας, ιδιοκτητης πολυεθνικης....κλασσικο αριστρο προφιλ δηλαδη...
τελος παντων η ερωτηση ηταν αυτος μπορει να θεωρηθει ανθρωπος του πνευματος? ναι η οχι? γιατι δυσκολευεστε τοσο πολυ ρε παιδι μου?
ενας καλος δικηγορος μας λειπει μονοΙσοκρατης, Εντισον, Τεσλα, Ροζενμπεργκ, Φιλιππος Μακεδων, Μπερναρ Σο, μιλαμε για απιστευτο επιπεδο το μπουρδελα.
Το καλυτερο φορουμ της Ελλαδας.
Σήμερα έμαθα ότι έχει κ ο Γεωργιάδης φόρουμ,ψήνεστε να κάνουμε ένα ομαδικό ντου;;;Ισοκρατης, Εντισον, Τεσλα, Ροζενμπεργκ, Φιλιππος Μακεδων, Μπερναρ Σο, μιλαμε για απιστευτο επιπεδο το μπουρδελα.
Το καλυτερο φορουμ της Ελλαδας.
τελος παντων η ερωτηση ηταν αυτος μπορει να θεωρηθει ανθρωπος του πνευματος? ναι η οχι? γιατι δυσκολευεστε τοσο πολυ ρε παιδι μου?
παλι γενικολογα....Είπαμε όχι.
Γίγας του πνεύματος είναι αυτός που οραματίζεται το μέλλον.
Όχι αυτός που το πολεμά..