skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
πότε εφέντη μ' ;
Μάλλον πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου...
πότε εφέντη μ' ;
π.χ. τους φούρνους για πολλούς(Αδόλφος Χίτλερ)δηλαδη το "πνευμα" η εξυπναδα και η διαννοηση εξαντλειται σε παραμυθακια και στιχους τραγουδιων? οποιος δεν εχει γραψει καψουροτραγουδο δηλαδη δεν ειναι γιγαντας του πνευματος? και ας εχει κανει ας πουμε την μεγαλυτερη εφευρεση?
Οι συνάδελφοί σου..τι θα πει γιγαντας του πνευματος?
φανταζομαι δε ξερεις πως μεταξυ των βραβευθεντων με νομπελ ειναι ο κισσινγκερ, ο αλ γκορ, ο μπαρακ ομπαμα ο σιμον περες και ο γιασερ αραφατ.... του χρονου ισως να το παρει ο κανταφι....ή ο μπιν λαντενπροσκυνώ πολυχρονεμένε μου,προσκυνώ!!!
Κομμουνιστοαριστεροεβραικός θεσμός δηλαδή τα νόμπελ;;;φανταζομαι δε ξερεις πως μεταξυ των βραβευθεντων με νομπελ ειναι ο κισσινγκερ, ο αλ γκορ, ο μπαρακ ομπαμα ο σιμον περες και ο γιασερ αραφατ.... του χρονου ισως να το παρει ο κανταφι....ή ο μπιν λαντεν
καυλωσες?μμμμμμ....
ο ιντερνετικος διαλογος μαζι σου ειναι αφορητος για την οραση....Κομμουνιστοαριστεροεβραικός θεσμός δηλαδή τα νόμπελ;;;
Ιιιιι αίσχος!!!!
και λοιπον?
παρε και κανα τσιγκινο βρακι μαζι σου καλου κακου ;)Μάλλον πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου...
Κομμουνιστοαριστεροεβραικός θεσμός δηλαδή τα νόμπελ;;;
Ιιιιι αίσχος!!!!
ο ιντερνετικος διαλογος μαζι σου ειναι αφορητος για την οραση....
αστο, τραβα μαθε μπελυ ντανς καλλιτερα..... σου παει πιο πολυ....
Η ταινία 300 πώς σου φάνηκε;;;ο ιντερνετικος διαλογος μαζι σου ειναι αφορητος για την οραση....
αστο, τραβα μαθε μπελυ ντανς καλλιτερα..... σου παει πιο πολυ....
Ας ξεκινήσουμε με Ισοκράτη, Αριστοτέλη, Μακιαβέλι, Κλαούζεβιτς, Σουν Τζου.
It was patriotism, not communism, that inspired me.
Ho Chi Minh
περιμενω ακομη την απαντηση σου στην ερωτηση μου:Να πα να γαμηθούν τα Νόμπελ. Πάντως δεν επρότεινε ο Μέμος δεκσό αντίπαλον δέος των αναφερθέντων...
''Το νόμιμον και ηθικόν''Να πα να γαμηθούν τα Νόμπελ. Πάντως δεν επρότεινε ο Μέμος δεκσό αντίπαλον δέος των αναφερθέντων...
περιμενω ακομη την απαντηση σου στην ερωτηση μου:
στην κατηγορια γιγαντας του πνευματος μπαινει μονο οποιος εχει γραψει παραμυθακια και καψουροτραγουδα?
γενικα μιλαω, ο εντισον ας πουμε δεν περναει το τεστ για γιγαντας του πνευματος?Αναφέρεσαι στον Ράσσελ και τον Μπ. Σο π.χ.?
Για πες μας για τον Ισοκράτη.