Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει καλύτερα το άλλο που'πε
''Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία.''
Και το πιο αληθες απο ολα που εχει πει "Μαζι τα φαγαμε!"
Εμένα μου αρέσει καλύτερα το άλλο που'πε
''Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία.''
Kαλο θα ηταν να μην σκεφτεσαι,και ακομη καλυτερο να μην λες αυτα που σκεφτεσαι.
Γελαει ο κοσμος,ξερεις.
δίκιο έχει ο σκάσκος...
εχεις κι εσυ 52 ακινητα ή καταθεσεις στην ελβετια τυπε? απο τα φαγωσιμα?Και το πιο αληθες απο ολα που εχει πει "Μαζι τα φαγαμε!"
Στην παραγκα του Σιμου εδιδασκετο κομμουνισμος?είναι που έχει κομμουνιστική παιδεία...
Η πλακα ειναι οτι σε ολα οσα εχετι πει και εχουν εξοργισει τον κοσμο, εχει ΔΙΚΙΟ.
"Εχω την ατυχια να εχουν πεθανει πολλοι συγγενεις μου και να τους εχω κληρονομησει"εχεις κι εσυ 52 ακινητα ή καταθεσεις στην ελβετια τυπε? απο τα φαγωσιμα?
εχεις κι εσυ 52 ακινητα ή καταθεσεις στην ελβετια τυπε? απο τα φαγωσιμα?
Εσυ λοιπον λες οτι εχει αδικο...Αν τα έφαγες μαζί του ναι.
Άμα είσαι από τους κοπρίτες που έχει διορίσει ναι
Άμα οι Επαναστάτες του '21 ήταν μερικοί αγράμματοι προγονοί σου ναι
Μορφωμένοι στα καλύτερα πανεπιστήμια ήταν τύπε,τί ξέρεις;;;Αν τα έφαγες μαζί του ναι.
Εκπληκτικο.Πατριωτισμός είναι η προθυμία να σκοτώσεις και να σκοτωθείς για ασήμαντη αφορμή.
Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος
Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες.
George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας
Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων.
Samuel Johnson, 1709-1784, Άγγλος συγγραφέας
Θεός και Πατρίδα είναι άπαιχτη ομάδα. Σπάνε όλα τα ρεκόρ καταπίεσης και αιματοχυσίας.
Luis Bunuel, 1900-1983, Μεξικανός σκηνοθέτης
Ένα υγιές έθνος δεν έχει συνείδηση της εθνικότητάς του, όπως ένας υγιής άνθρωπος δεν έχει συνείδηση των οστών του.
Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας, Νόμπελ 1925
Πατριωτισμός είναι η πεποίθηση πως αυτή η χώρα είναι ανώτερη απ’ όλες τις άλλες, επειδή γεννήθηκες εσύ σ’ αυτή.
Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία.
Θεόδωρος Πάγκαλος, 1938-, Έλληνας πολιτικός
(σχετικά με την κρίση των Ιμίων το 1996)
Το πιο αποκρουστικό στο σωβινισμό δεν είναι η αποστροφή προς τις ξένες χώρες, όσο η αγάπη για τη δική μας χώρα.
Karl Kraus, 1874-1936, Αυστριακός συγγραφέας
Θα έδινα και τη ζωή μου γι’ αυτήν τη χώρα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει κανένας στην κηδεία μου.
Altan, 1942-, Ιταλός σκιτσογράφος
Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω για υπογραφή,για βοηθάτε χριστιανοίοιοι!!!
εκεί που λες δεν ξέρω,Στην παραγκα του Σιμου εδιδασκετο κομμουνισμος?
η πλακα ειναι πως απο αυτες του τις ρησεις φαινεται πως εχει αριστερη παιδια ο χοντρος.... η λογικη της ισοπεδωσης!Αν τα έφαγες μαζί του ναι.
άπατρις κομμουνιστής,εννιότε συμφωνώ με τον alex βεβαιά κ ανησυχώ για εμένα ή για εκείνον.εσυ τι εισαι? τουρκος απο πολιτικη επιλογη?
Κι εκει που διδασκεται κομμουνισμος συνεπως, παιρνει ο Ντε Γκωλ 50% μετα απο δυο μηνες. Ενδιαφερον.εκεί που λες δεν ξέρω,
στο Παρίσι του 68, όμως, σίγουρα...
άπατρις κομμουνιστής
Εχεί πολλά εδώ:Εκπληκτικο.
Πατριωτισμός είναι η προθυμία να σκοτώσεις και να σκοτωθείς για ασήμαντη αφορμή.
Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος
Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες.
George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας
Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων.
Samuel Johnson, 1709-1784, Άγγλος συγγραφέας
Θεός και Πατρίδα είναι άπαιχτη ομάδα. Σπάνε όλα τα ρεκόρ καταπίεσης και αιματοχυσίας.
Luis Bunuel, 1900-1983, Μεξικανός σκηνοθέτης
Ένα υγιές έθνος δεν έχει συνείδηση της εθνικότητάς του, όπως ένας υγιής άνθρωπος δεν έχει συνείδηση των οστών του.
Πατριωτισμός είναι η πεποίθηση πως αυτή η χώρα είναι ανώτερη απ’ όλες τις άλλες, επειδή γεννήθηκες εσύ σ’ αυτή.
Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία.
Θεόδωρος Πάγκαλος, 1938-, Έλληνας πολιτικός
(σχετικά με την κρίση των Ιμίων το 1996)
Το πιο αποκρουστικό στο σωβινισμό δεν είναι η αποστροφή προς τις ξένες χώρες, όσο η αγάπη για τη δική μας χώρα.
Karl Kraus, 1874-1936, Αυστριακός συγγραφέας
Θα έδινα και τη ζωή μου γι’ αυτήν τη χώρα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει κανένας στην κηδεία μου.
Altan, 1942-, Ιταλός σκιτσογράφος
Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω για υπογραφή,για βοηθάτε χριστιανοίοιοι!!!