ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
θα τον παρεις μονοστεκι τυπε;στειλτε τον να τομ κανω μια κοντρουλα!!!![]()
στοιχημα τη γκομενα του και εγω την λιλλυ την λετονη την γκραννυθα τον παρεις μονοστεκι τυπε;
αλβανικο εχεις παιξει τυπε;Πόσες ώρες εχουμε φαει στα μπιλιαρδα...Γαλλικά,αμερικάνικα,ρώσικα,με δείκτες..Ότι θέλεις παίζαμε...
Για πες, πώς ειναι?αλβανικο εχεις παιξει τυπε;
απλα βαζεις οποια μπαλα να ειναι και αυτος που θα βαλει την τελευταια κερδιζει..και ολα αυτα φυσικα σκιζοντας την τσοχαΓια πες, πώς ειναι?
απλα βαζεις οποια μπαλα να ειναι και αυτος που θα βαλει την τελευταια κερδιζει..και ολα αυτα φυσικα σκιζοντας την τσοχα
απλα βαζεις οποια μπαλα να ειναι και αυτος που θα βαλει την τελευταια κερδιζει..και ολα αυτα φυσικα σκιζοντας την τσοχα
Πόσες ώρες εχουμε φαει στα μπιλιαρδα...Γαλλικά,αμερικάνικα,ρώσικα,με δείκτες..Ότι θέλεις παίζαμε...
Εννοείται ρε..Μπιλιάρδο παιζω από τα 16 μου...Πόκα από τα 17,Ρουλέτα από τα 21 και ΤΕΧΑS απο τα 44!!ρωσικα με δεικτες...![]()
:S;;;??? μεχρι το γαλλικο φτανω εγω Αρχηγε μη μου πεις οτι ασχοληθηκες πρωτα με μπιλιαρδο και μετα με τεξας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται ρε..Μπιλιάρδο παιζω από τα 16 μου...Πόκα από τα 17,Ρουλέτα από τα 21 και ΤΕΧΑS απο τα 44!!![]()
![]()
![]()
Σε παιζω και καμια παρτιδα με στοίχημα γερο-ξούρα!μούτσος εγεννήθης μούτσος θα αποθάνεις ....![]()
Σε παιζω και καμια παρτιδα με στοίχημα γερο-ξούρα!![]()
![]()