ειχε μπουζουκτζιδικα πριν πιασει το ποδοσφαιρο
τώρα?
ειχε μπουζουκτζιδικα πριν πιασει το ποδοσφαιρο
και ο κουγιασ και ο μπεοσ και ολοι αυτοι η σαπιλα τυπεειναι ωρα να τις αρπαξει ο κουγιας τυπε
τωρα νομιζω μονο με το τοπι ασχολειται
τσιρακι του μαρινακη δεν ειναι τυχαιο που ο βολοσ ειναι εκει που ειναιτωρα νομιζω μονο με το τοπι ασχολειται
μακάρι όλοι να ήσαντε σαν το Σπανό και τον Τσακίρη, μην γράφεις μαλακίες..δεν υπαρχουν στημενα παιχνιδια υπαρχουν σκατομουτρα οπωσ ο πατερασ,μαρινακησ,βαρδινογιαννησ,βγενοπουλοσ,μελισανιδησ,τσακιρησ,σπανοσ,κανελλακησ,κομποτησ,κτλ που εχουν παραβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο
.....ο πηδάω-μάντρες-και-μπουκετώνω-μπροστά-στις-κάμερες Κούγιας ...
Τι απίστευτη σκηνή και αυτή. Γέλαγα ώρες ολόκληρες.
Εάν θυμάμαι καλά, αυτός πήδηξε την μάντρα, αλλά η cheer leader που τον ακολουθούσε άνοιξε την πόρτα κανονικά...και μετά το σκηνικό που δήθεν τον χτύπησε ο body guard (diving σε στυλ καραγκούνη) και η cheer leader είχε πάθει σοκ που της χτύπησαν τον μορφονιό.
Δεν υπάρχουν αυτά τα σκηνικά σε λέω....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!
Ρε μαν.. ποιος τον γαμαει τον μπεο..Πλακα κανεις..Η αναφερεσε σε αμερικανακια!!..Το πρωταθλημα ειναι στημενο εκ της δημιουργιας του... τωρα ΣΕ επιασε το φιλοτιμο..Ολυμπιακος Παναθηναικος και ΑΕΚ η σαπιλα η διαφθορα και η απατη!!! και δεν εχω τι αλο να αναφερω.. Ποιος μπεος ρε μεγαλε..Αυτος ειναι η μιση πουτσοτριχα ΑΠΟ ΟΛΕς τις πουτσοτριχες του ΠΟΚ..Πλακα μας κανετε.. γαμω την σαπιλα και την διαφθορα του πιο μπουρδελου κρατους στον κοσμο..Μου αρεσει και που εβαλες τις μαλακιες του μπεου για να δειξεις τι?? οτι υπαρχει διαφθορα και σαπιλα σε ολο το συστημα..Μερικες φορες απορω πως υπαρχουν τοσο αφελεις ανθρωποι..Που δεν σκεφτονται σαν αβουλα οντα, νικαει ο ολυμιπακος ο παναθηναικος η αεκ χωρις να το αξιζουν.. και δεχονταιν το αποτελεσμα.. και υποστιριζουν το ψεμα.. Τα αθρα 44.. την αδικια.. σαν το δικιο!!!..Και την πουστια σαν την αληθεια!!..Λοιπων αμερικανακια.. των μεσων μσαζικης ενημερωσης.. ανοιξτε τα ματια σα..ς που τα εχετε βουλομενα.. και ειστε αποχαβλωμενοι σε μια ουτοπια!!! σε εναν κοσμο δικο σας... και δειτε την πραγματικοτητα... και οχι οτι σας πασαρουν!!!..Υποστηριζεται το ψεμα την αδικια παρα τον σωστο..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς...
Το κορυφαίο πάντως ήταν η μυθική στιχομυθία.
- Εύη με χτύπησαν, πάρε το 166.
- Μάλιστα Αλέξη, πες μου το νούμερο.
Ρε μαν.. ποιος τον γαμαει τον μπεο..Πλακα κανεις..Η αναφερεσε σε αμερικανακια!!..Το πρωταθλημα ειναι στημενο εκ της δημιουργιας του... τωρα ΣΕ επιασε το φιλοτιμο..Ολυμπιακος Παναθηναικος και ΑΕΚ η σαπιλα η διαφθορα και η απατη!!! και δεν εχω τι αλο να αναφερω.. Ποιος μπεος ρε μεγαλε..Αυτος ειναι η μιση πουτσοτριχα ΑΠΟ ΟΛΕς τις πουτσοτριχες του ΠΟΚ..Πλακα μας κανετε.. γαμω την σαπιλα και την διαφθορα του πιο μπουρδελου κρατους στον κοσμο..Μου αρεσει και που εβαλες τις μαλακιες του μπεου για να δειξεις τι?? οτι υπαρχει διαφθορα και σαπιλα σε ολο το συστημα..Μερικες φορες απορω πως υπαρχουν τοσο αφελεις ανθρωποι..Που δεν σκεφτονται σαν αβουλα οντα, νικαει ο ολυμιπακος ο παναθηναικος η αεκ χωρις να το αξιζουν.. και δεχονταιν το αποτελεσμα.. και υποστιριζουν το ψεμα.. Τα αθρα 44.. την αδικια.. σαν το δικιο!!!..Και την πουστια σαν την αληθεια!!..Λοιπων αμερικανακια.. των μεσων μσαζικης ενημερωσης.. ανοιξτε τα ματια σα..ς που τα εχετε βουλομενα.. και ειστε αποχαβλωμενοι σε μια ουτοπια!!! σε εναν κοσμο δικο σας... και δειτε την πραγματικοτητα... και οχι οτι σας πασαρουν!!!..Υποστηριζεται το ψεμα την αδικια παρα τον σωστο..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς...