midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.196
- Πόντοι
- 3.656
Πουστοχωρα φίλε. Τι ψάχνειςΚάποιοι πληρώνονται για να κάνουν αυτές τις οξυδερκείς και σοφές προτάσεις. Από εμάς πληρώνονται, ε
Αν μπορείς κοπάνα τη για αλλου
Πουστοχωρα φίλε. Τι ψάχνειςΚάποιοι πληρώνονται για να κάνουν αυτές τις οξυδερκείς και σοφές προτάσεις. Από εμάς πληρώνονται, ε
Μωρή κουράδα, πες τα άλλα 2, το 1ο και το 2ο αν έχεις αρχίδια, μην πεις Λεον ντιζελ 1, Λεον ντιζελ 2 και Σεατ Αροζα 3
8000 μου ζητάει εμέναΣερβιτόρε, βάλε αποδεικτική φωτογραφία με το συντριβάνι
για να πείσεις ότι είσαι στα χανιά που λες ψέμματα και όχι στο τσαμπικονήσι , όπου ασελγείς σε γίδια και θα σου βάλω πολλά αμάξια.
Κανένα του 2004 που είναι το ρημάδι σου.
Το πουλάς 800€ ; Καλύτερη τιμή δεν βρίσκεις. Να το βάλουμε σε οικόπεδο για να κατοικουν καρακάξες και κοράκια.
Πάλι άνοιξες το κουτάκι με τις μαλακίες;Λεον κουπρα θα είναι το πρώτο αν κρίνω από τα συμφραζόμενα
Το τουαρέγκ βγαίνει αγροτικό μηχάνημα άδεια ξέρεις? Για κίνηση εντός νομού
Μωρή κουράδα, σου το είπα και την άλλη φορά, με το προηγούμενό σου κλωνάρι, τότε που έφαγες το πακέτο στον πάτο και γελάει μαζί σου ο ντουνιάς του μπου, ΑΝ καταφέρεις να μας βάλεις κανένα 1000ρικο πιστοποιημένη φωτό μπορεί να ξαναδείς έστω τα μπρελοκ μου. Άφραγκο βλαχάκι.Σερβιτόρε, βάλε αποδεικτική φωτογραφία με το συντριβάνι
για να πείσεις ότι είσαι στα χανιά που λες ψέμματα και όχι στο τσαμπικονήσι , όπου ασελγείς σε γίδια και θα σου βάλω πολλά αμάξια.
Το πουλάς 800€ ; Καλύτερη τιμή δεν βρίσκεις. Να το βάλουμε σε οικόπεδο για να κατοικουν καρακάξες και κοράκια.
Για σένα 7.990 γιατί θέλεις να το κάνεις κυριλέ νεκροφόρα.8
8000 μου ζητάει εμένα
Μιλάμε για παπατζη ολκης
Δηλαδή??? Τι ζόρικη είναι σήμερα που θα γίνει ακόμα πιο ζόρικηακομα πιο ζορικη η οδηγηση ιχ
Οι τύποι κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα πλέον
Άκου μην φοράμε μπουφάν ... φτιάχτε ρε μαλάκες τους δρόμους που στο 1ο ψιλόβροχο δεν στρίβεις ποτέ και πας μόνο ευθεία και φτάνουμε κάποτε και στο μπουφάν όταν το αμάξι θα μυρίζει τις κωλότριχες και θα προθερμένεται μισή ω΄ρα πριν
δλδ 30 χλμ/ω = ακομη πιο ζορικηΔηλαδή??? Τι ζόρικη είναι σήμερα που θα γίνει ακόμα πιο ζόρικη
Καλά αυτό θαναι ανέκδοτο...δλδ 30 χλμ/ω = ακομη πιο ζορικη
Μπήκε καμμια φώτο τελικά η όλο φρου κι αρώματα ο μπαροκις???Σερβιτόρε, βάλε αποδεικτική φωτογραφία με το συντριβάνι