Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα πάω Βερολίνο..έκλεισα πολύ φθηνό αεροπορικό πριν 2 μήνες!Έχω που να μείνω, έχω ticket, δεν έχω εισητ για τον αγώνα και παρέα!Α και έτσι όπως φαίνεται δεν έχω και την στολή!

νεα γυναικα μονη ψαχνει νο3??? :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ελα ρε!σοβαρα τωρα? :think:
φετος παντως ειδα ενα τυπο στο οακα που φορουσε φανελα ρομπερτας γιαφτοκας! :2funny: :2funny:
υπαρχουν και χειροτερα οπως βλεπεις :2funny:

Ναι ρε σου λέω, ήξερα ότι είναι τίγκα δημοφιλής αλλά όχι και τόσο.
Περίμενα κανας Βασιλόπουλος ή Μπουρούσης να πούλαγε περισσότερο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δε πολυβλέπεις φανέλες μπάσκετ. Οι πιο πολλοί σκάνε με τις ποδοδσφαιρικές του Ολυμπιακού ενώ μπασκετικές φοράνε συνήθως τα πιτσιρίκια.
Αυτός με τη φανέλα του Γιαβτόκας πρέπει να ήταν τύπος. :2funny:
Μου θυμίζει ένα τύπο που είχα δει στο Καραϊσκάκη με τη φανέλα του Σίσιτς. :2funny:
Επίσης, στάνταρ βλέπεις και καναδυο τύπους που σκάνε με φανέλα Bulls και έτσι, μέχρι και Iverson σε Philly ή Wade σε Miami έχω δει.
Σε εσάς πχ. θα παίζει πολύ η Βοστώνη. :dancing:

Θα πάω Βερολίνο..έκλεισα πολύ φθηνό αεροπορικό πριν 2 μήνες!Έχω που να μείνω, έχω ticket, δεν έχω εισητ για τον αγώνα και παρέα!Α και έτσι όπως φαίνεται δεν έχω και την στολή!

:o :o :o :o :o
Εγώ να σου πω τη αλήθεια, δεν ήμουν και πολύ σίγουρος ότι θα πηγαίναμε Βερολίνο. :grin:
Μιας και θα πας, θέλω να σε δω με κανα τεράστιο banner του τύπου "Βασιλόπουλος, I love you" ή "Βασιλόπουλος, too good to be true" και να ουρλιάζεις στην κάμερα σε κάποιο time-out.
Χρύσα, κάνε μας υπερήφανους στο Βερολίνο. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περίμενα κανας Βασιλόπουλος ή Μπουρούσης να πούλαγε περισσότερο. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δε πολυβλέπεις φανέλες μπάσκετ. Οι πιο πολλοί σκάνε με τις ποδοδσφαιρικές του Ολυμπιακού ενώ μπασκετικές φοράνε συνήθως τα πιτσιρίκια.
Μου θυμίζει ένα τύπο που είχα δει στο Καραϊσκάκη με τη φανέλα του Σίσιτς. :2funny:
Επίσης, στάνταρ βλέπεις και καναδυο τύπους που σκάνε με φανέλα Bulls και έτσι, μέχρι και Iverson σε Philly ή Wade σε Miami έχω δει.

Εγώ να σου πω τη αλήθεια, δεν ήμουν και πολύ σίγουρος ότι θα πηγαίναμε Βερολίνο. :grin:
Μιας και θα πας, θέλω να σε δω με κανα τεράστιο banner του τύπου "Βασιλόπουλος, I love you" ή "Βασιλόπουλος, too good to be true" και να ουρλιάζεις στην κάμερα σε κάποιο time-out.

αυτος που ειχα δει εγω ηταν 30αρης
μπορει να του την δωσανε η να την κερδισε καπου
δεν νομιζω οτι καποιος θα εδινε λεφτα για να παρει τετοια φανελα,και να την φοραει και τις επομενες χρονιες στο γηπεδο :2funny:
αν την αγορασε συνειδητα παντως θα ειναι τυπος ανταξιος του αρκανς τολμω να πω! :2funny:
που ειναι ο δικος μου δεν εμφανιστηκε σημερα? :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αυτος που ειχα δει εγω ηταν 30αρης
μπορει να του την δωσανε η να την κερδισε καπου
δεν νομιζω οτι καποιος θα εδινε λεφτα για να παρει τετοια φανελα,και να την φοραει και τις επομενες χρονιες στο γηπεδο :2funny:
αν την αγορασε συνειδητα παντως θα ειναι τυπος ανταξιος του αρκανς τολμω να πω! :2funny:
που ειναι ο δικος μου δεν εμφανιστηκε σημερα? :rockon: :rockon:

Μάλλον βλέπει Μητσικώστα, τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα. :2funny:
Εγώ αυτός που είχα δει με του Σίσιστς ήταν 20αρης και στα γκολ έκανε την κίνηση που έδειχνε με τους αντίχειρες το νούμερο στη φανέλα (ο Σίσιτς δεν έπαιζε καν). Αχαχαχα, τρελό γέλιο, μεγάλος τύπος. :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάλλον βλέπει Μητσικώστα, τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα. :2funny:
Εγώ αυτός που είχα δει με του Σίσιστς ήταν 20αρης και στα γκολ έκανε την κίνηση που έδειχνε με τους αντίχειρες το νούμερο στη φανέλα (ο Σίσιτς δεν έπαιζε καν). Αχαχαχα, τρελό γέλιο, μεγάλος τύπος. :2funny: :2funny: :2funny:

τα εξηγεις ομορφα
τα εξηγεις ωραια
:2funny:
υπαρχουν πολλοι τετοια ατομα-τυποι στα γηπεδα
:rockon: :rockon:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Όυτε και γω, αλλά είπα τώρα για 62 ευρώ...σιγά κι ας τα έχανα αν δεν τα καταφέρναμε τελικά!Τώρα που ψάχνω και εισητ για την παρέα....είναι πανάκριβα!Γι αυτό το σκέφτομαι :huh: :huh:
Ναι, ναι και από κάτω το sticker...BOURDELA TV::::---))))

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τα εξηγεις ομορφα
τα εξηγεις ωραια
:2funny:
υπαρχουν πολλοι τετοια ατομα-τυποι στα γηπεδα
:rockon: :rockon:

Χαχαχα, εννοείται.
Το γέλιο που μπορείς να ρίξεις στο γήπεδο, δύσκολα το ρίχνεις αλλού.
Βλέπεις ότι τύπο να 'ναι και ο καθένας λέει τα δικά του. Κανονικά πρέπει να κάνουμε ένα thread με τα κορυφαία. :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά βρήκα τι είχε δηλώσει ο Ρέγιες:
«Ο Ανκαραλί (Τούρκος διαιτητής) ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα και αυτό συνέβη. Με κάποιους διαιτητές ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να έχεις ήσυχο παιχνίδι», είχε δηλώσει έπειτα από το τέταρτο ματς, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, ο πάουερ φόργουορντ της «βασίλισσας».
:think: :S :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
«Ο Ανκαραλί (Τούρκος διαιτητής) ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα και αυτό συνέβη. Με κάποιους διαιτητές ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να έχεις ήσυχο παιχνίδι», είχε δηλώσει έπειτα από το τέταρτο ματς, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, ο πάουερ φόργουορντ της «βασίλισσας».

καλα ας κοιταξουν να κανουν μια ομαδα που να βλεπεται εκει στην ρεαλ και να αφησουν τις μαλακιες

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Χαχαχα, εννοείται.
Το γέλιο που μπορείς να ρίξεις στο γήπεδο, δύσκολα το ρίχνεις αλλού.
Βλέπεις ότι τύπο να 'ναι και ο καθένας λέει τα δικά του. Κανονικά πρέπει να κάνουμε ένα thread με τα κορυφαία. :2funny: :2funny: :2funny:

Τον Sigurdsson,τον Ισλανδό που είχε ο Παναθηναϊκός τον θυμάστε;Ε,μια φορά έσκασα στο γήπεδο με φανέλλα του!!!!!!!!!!Ο άνθρωπος μου την είχε δώσει αφού τον είχα πελάτη σε κατάστημα ηλεκτρικών στα Β.Π. και μάλιστα μαζί με τη φανέλλα μου'χε δώσει αντιανεμικό και το μπουφάν του!!!Πολύ καλό παιδί,αλλά εκείνη τη μέρα που έσκασα με τη φανέλλα του στο γήπεδο,έφαγα χοντρή καζούρα από τους "δικούς" μου!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τον Sigurdsson,τον Ισλανδό που είχε ο Παναθηναϊκός τον θυμάστε;Ε,μια φορά έσκασα στο γήπεδο με φανέλλα του!!!!!!!!!!Ο άνθρωπος μου την είχε δώσει αφού τον είχα πελάτη σε κατάστημα ηλεκτρικών στα Β.Π. και μάλιστα μαζί με τη φανέλλα μου'χε δώσει αντιανεμικό και το μπουφάν του!!!Πολύ καλό παιδί,αλλά εκείνη τη μέρα που έσκασα με τη φανέλλα του στο γήπεδο,έφαγα χοντρή καζούρα από τους "δικούς" μου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει, είσαι μεγάλος τύπος! :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειστε ελαφρως οφ τοπικ βεβαια...αλλα ποιος νοιάζεται....
τεσπα....νομίζω πως το γέλιο της αρκούδας θα πέσει όταν κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο φίλαθλος με τη φανέλα του Λέμμενς ή του Φιλιππάκου...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ειστε ελαφρως οφ τοπικ βεβαια...αλλα ποιος νοιάζεται....
τεσπα....νομίζω πως το γέλιο της αρκούδας θα πέσει όταν κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο φίλαθλος με τη φανέλα του Λέμμενς ή του Φιλιππάκου...

Σωστοοοοοός.
Ειδικά ο Λέμμενς είναι το πιο ντροπιαστικό πρόσωπο που έχει ακουμπήσει μπάλα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Για το off-topic έχεις δίκαιο, μπορούμε να το συνεχίσουμε εδώ:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια...ζω και αναπνέω για να δω τις δύο πράσινες προεδροπινέζες να κλαίνε στο μπάσκετ ΚΑΙ στο φάιναλ 4 και στο πρωτάθλημα...ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ...ξεχνάω την οικονομική κρίση μονομιάς...

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
πάντως, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια...ζω και αναπνέω για να δω τις δύο πράσινες προεδροπινέζες να κλαίνε στο μπάσκετ ΚΑΙ στο φάιναλ 4 και στο πρωτάθλημα...ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ...ξεχνάω την οικονομική κρίση μονομιάς...
Κοίτα μην την ξαναθυμηθείς ξαφνικά την οικονομική κρίση εκεί,κατά την Πρωτομαγιά. ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Η ULEB αντιλήφθηκε νωρίς την… αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την ώρα έναρξης του μεταξύ τους ημιτελικού για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στις 1-3 Μαΐου στο Βερολίνο. Έτσι, ανακοίνωσε την Τρίτη πως ο ελληνικός «εμφύλιος» μεταξύ των δύο «αιωνίων» του ελληνικού μπάσκετ, θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος στη γερμανική πρωτεύουσα, την πρώτη μέρα του επόμενου μήνα. Στις 22:00, θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ομάδα που θα προκύψει από τον πέμπτο προημιτελικό της διοργάνωσης, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ταού, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Βαρκελώνη.

Ο μικρός τελικός της Κυριακής στις 3 του Μάη, θα διεξαχθεί στις 18:00, ενώ ο μεγάλος, που θα έχει σίγουρα παρούσα μια ελληνική ομάδα, έχει οριστεί για τις 21:00.
πηγη 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτά μάλιστα , είναι αστεία βίντεο  ;) , όχι σαν μερικά άλλα...!!!Μπράβο σου φίλε..!Μα που το βρήκες..

Ναι ρε, ο Πάργκο είναι μεγάλος τύπος. Άκουσα ότι σε ένα ματς στο ΣΕΦ, την ώρα που βάραγε σουτάκια στο ημίχρονο και ήταν κάτι παιδάκια μέσα στο γήπεδο, τους έλεγε να παίξουν μονό μαζί του και αυτός έπαιζε σοβαρά και τους την έλεγε μετά (για πλάκα). :2funny: :2funny: :2funny:

Το video το είχα βρει από εδώ: www.sport-fm.gr/article/172030]Ο Πάργκο μιμείται τον Κόμπι! (video)[/url]

Πέρα από εξαιρετικός παίκτης, ο Τζανίρο Πάργκο είναι φοβερός τύπος και μεγάλο πειραχτήρι... Η κάμερα κατέγραψε τον Αμερικανό άσο σε προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη πριν από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας να μιμείται τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο Πάργκο υπήρξε συμπαίκτης με τον σούπερ σταρ των Λέικερς στην ομάδα του Λος Άντζελες και απέδωσε πολύ πιστά τις κινήσεις του. Απολαύστε τον...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/236090.html]Επέστρεψε ο μετανιωμένος Σχορτσανίτης[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/shortsanitis_osfp_100409_m.jpg[/img[/URL]]

Η περίοδος τιμωρίας και... περισυλλογής για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη έληξε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον δέχθηκε πίσω στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Για πρώτη φορά μετά από τις 3 Μαρτίου, όταν και είχε αποπεμφθεί από τον "Δράκο" και του επιβλήθηκε από τη διοίκηση ποινή διακοπής συμβολαίου για ένα μήνα, ο 24χρονος σέντερ γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Μάλιστα ενώπιον όλων ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά που είχε επιδείξει τότε και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει εκ νέου μέρος της ομάδας.

Προφανώς και θα χρειαστεί κάποιες ημέρες προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων. Ωστόσο το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα γυμναζόταν ατομικά, ίσως του επιτρέψει να αγωνιστεί για λίγο στο ματς της Μεγάλης Τετάρτης με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Στόχος όλων είναι ο Σχορτσανίτης να είναι καθ' όλα έτοιμος στις μάχες του Final Four, όπου οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό θα είναι μεγαλύτερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom