Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δε θυμάμαι τα όρια στις άλλες χώρες. Στην Ιταλία έχω την εντύπωση ότι το όριο είναι 5 ή δεν υπάρχει.
Σαν ιδέα είναι και καλή και κακή.
Το καλό είναι ότι ανεβαίνει το επίπεδο γιατί οι Αμερικανοί είναι μακράν οι κορυφαίοι στο άθλημα οπότε θα βοηθήσουν.
Το κακό είναι ότι θα παραγκωνιστούν περισσότερο οι Έλληνες παίχτες επομένως θα έχει και κάποιες επιπτώσεις στο γενικότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ (ειδικά στην Εθνική).
Οπότε, διαλέγεις και παίρνεις. :(
αμα υπαρξει προβλημα να ελληνοποιησουμε κανεναν :grin:
κ για τους κοινοτικους τα ιδια λεγανε,λενε.
ο καλος δεν χανεται.παντου κ παντα θα ξεχωριζει.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οι κοινοτικοί ποιοι είναι παιδιά;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Έτσι συμφωνώ και εγώ. Είμαι υπέρ της ελληνοποιήσης αλλά με μέτρο. Για παράδειγμα θα ήθελα πολύ το Μπατίστ στην Εθνική.
Βέβαια το λέω και επειδή μιλάμε για μπάσκετ που είναι το εθνικό μας άθλημα και είμαστε καλοί. Κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο θα ήταν καταστροφικό. Στην τελική, έχεις δίκαιο ότι ο καλός δε χάνεται.
Πάντως ψάχνω να βρω τα όρια για ξένους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δε βρίσκω τίποτα. Όποιος ξέρει, ας βοηθήσει.

& κάτι άσχετο, το τελευταίο καιρό δε σου αργούν να σου φορτώσουν λίγο περισσότερο οι σελίδες στα αθλητικά threads? :think:

οι κοινοτικοί ποιοι είναι παιδιά;

Όσοι έχουν διαβατήριο από χώρες μέλη της Ε.Ε.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι συμφωνώ και εγώ. Είμαι υπέρ της ελληνοποιήσης αλλά με μέτρο. Για παράδειγμα θα ήθελα πολύ το Μπατίστ στην Εθνική.
Βέβαια το λέω και επειδή μιλάμε για μπάσκετ που είναι το εθνικό μας άθλημα και είμαστε καλοί. Κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο θα ήταν καταστροφικό. Στην τελική, έχεις δίκαιο ότι ο καλός δε χάνεται.
Πάντως ψάχνω να βρω τα όρια για ξένους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δε βρίσκω τίποτα. Όποιος ξέρει, ας βοηθήσει.

& κάτι άσχετο, το τελευταίο καιρό δε σου αργούν να σου φορτώσουν λίγο περισσότερο οι σελίδες στα αθλητικά threads? :think:

Και σε μένα αργουν πολύ ρε.....γιατί;;;

Όσοι έχουν διαβατήριο από χώρες μέλη της Ε.Ε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/174113]Προπόνηση ενόψει Βερολίνου…[/url]

180756.jpg

Δεκάλεπτα:25-17, 43-30, 64-46,84-61

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 10, Τσίλντρες 6, Βούισιτς 10, Μπουρούσης 15, Χαλπερίν 8, Γκριρ 11, Γιαννόπουλος 5, Βουγιούκας 7, Πρίντεζης 4, Έρτσεγκ 3, Τεόντοσιτς 5, Σλούκας.

Κολοσσός Ρόδου: Χάρις 20, Παντελιάδης 3, Βασίλιεβιτς 8, Τζόγκο 2, Ασημακόπουλος 10, Δανάς, Χαρίσης 4, Τσάμης 6, Τσέρανιτς 8, Λεριάς, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου.

Το 'δε κανείς σας? Είπαν τίποτα για τους τραυματισμούς του Βασιλόπουλου και του Πελεκάνου? :think:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
το ειδα εγω, οπως το λενε απλα μια προπονηση αναξια σχολιασμου...
για τους τραυματισμους δεν αναφερανε κατι...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν θα τις γλυτωσουμε οπως φαινεται τις απουσιες εν οψει final four...
Αμφίβολος για το φάιναλ φορ είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, όπως και ο Μιχάλης Πελεκάνος, δεν ταξίδεψαν στη Ρόδο, για το σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό και υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα παίξουν στη μεγάλη διοργάνωση του Βερολίνου. Ο πρώτος πονάει στη μέση και τρέχει για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι αφορά τον Πελεκάνο έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς και οι πιθανότητες να είναι στο φάιναλ φορ είναι πολύ λίγες. Αυτό σημαίνει ότι αν, τελικά, ο Γιαννάκης δεν έχει μαζί του τους δυο παίκτες, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στη θέση «3», μια και μένουν μόνο ο Πάργκο και Τσίλντρες για εκεί.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δεν θα τις γλυτωσουμε οπως φαινεται τις απουσιες εν οψει final four...

Μαλακίααααα, το φοβόμουν πολύ ειδικά αυτό με το Βασιλόπουλο αφού έχασε τα 2 τελυταία ματς από το πουθενά. Αυτό για τον Πάργκο στο 3, ούτε για αστείο. Ας παίξει πολύ ο Chilly και ας ελπίσουμε να μη φορτωθεί γρήγορα με φάουλ. Στη χειρότερη, καλύτερα να παίξει ο Πρίντεζης παρά ο Πάργκο σαν small forward.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/174420]Ερυθρόλευκη «σκούπα» με φόντο το Βερολίνο[/url]

184910.jpg

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, μετά τη δύσκολη νίκη του 86-76 επί του Κολοσσού Ρόδου στο «Βενετόκλειο» στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο επιθυμητό 2-0 στις νίκες και πάνε απερίσπαστοι στο Βερολίνο, για το Final Four της Ευρωλίγκας. Σκληρό «καρύδι» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Κολοσσός, ολοκλήρωσε με μια πολύ καλή εμφάνιση την φετινή του, ιστορική, παρουσία στην Α1. Κορυφαίος των νικητών ο Μπουρούσης με 21 πόντους και 19 ριμπάουντ, αρκετά καλοί και οι Γκριρ-Χαλπερίν. Από τους Ροδίτες ξεχώρισαν οι Βασίλιεβιτς, Τσάμης, Παπανικολόπουλος και Χαρίσης. Την πρώτη του εμφάνιση μετά από περίπου δυο μήνες πραγματοποίησε ο Σχορτσιανίτης.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 41-40, 57-62, 76-86

Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Χάρις 11, Παντελιάδης 2, Παπανικολόπουλος 13, Βασίλιεβιτς 13, Τζόγκο 6, Ασημακόπουλος 9 (6ριμπ.), Χαρίσης 11, Τσάμης 11.
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4 (8ασίστ.), Πρίντεζης 9, Τσίλντρες 8, Βούισιτς 8, Μιλόσεβιτς 3, Μπουρούσης 21 (19ριμπ. 3 ασίστ), Χαλπερίν 12, Γκριρ 12, Έρτσεγκ 7, Τεόντοσιτς 2, Σχορτσιανίτης.

Διαιτητές: Μουζάκης-Βαρδάλος-Παφίλης

* Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν οι τραυματίες Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, αλλά και ο Ίαν Βουγιούκας, λόγω της επιστροφής Σχορτσιανίτη.
* Ο Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μαρούσι-Πανελλήνιος με πλεονέκτημα έδρας.
* Οι φίλαθλοι του Κολοσσού που γέμισαν και πάλι το «Βενετόκλειο», αποθέωσαν μετά το τέλος του αγώνα παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας για την εξαιρετική φετινή πορεία.

www.sport-fm.gr/article/174345]Αύξηση στα εισιτήρια της Α1[/url]

Αύξηση κατά 16% παρουσίασε ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που «κόπηκαν» στην κανονική περίοδο της Α1, σε σχέση με την περασμένη σεζόν, παρότι υπήρχαν 12 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Ομάδα-Αριθμός εισιτηρίων 2008/09-Αριθμός εισιτηρίων 2007/08 (+/- %)

Ολυμπιακός 50.808 – 31.932 (+59%)
Παναθηναϊκός 40.598 – 56.685 (-29%)
ΠΑΟΚ 36.932 – 32.509 (+13%)
Άρης 36.893 – 22.120 (+66%)
Κολοσσός Ρόδου 20.193 – 12.131 (+66%)
Ολύμπια Λάρισας 14.581 – 10.513 (+38%)
Καβάλα 14.166
Τρίκαλα 10.074
AEΛ 8.579 – 7.961 (+7%)
Μαρούσι 6.714 – 5.138 (+30%)
Πανιώνιος 5.944 – 6.565 (-10%)
Πανελλήνιος 5.608 – 4.735 (+18%)
AEK 5.603 – 10.979 (-49%)
Αιγάλεω 3.299 – 3.923 (-16%)

Μεγάλη άνοδο για Ολυμπιακό και Άρη, μεγάλη πτώση για ΠΑΟ και ΑΕΚ.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αργουν πολυ κ ειναι εκνευρηστικο.δεν ξερω γιατι.
οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.
ξεκινησε κ το βολλευ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αργουν πολυ κ ειναι εκνευρηστικο.δεν ξερω γιατι.
οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.

Τώρα το φτιάξανε το πρόβλημα και τα αθλητικά πάνε σφαίρα. :rockon:

1) www.sport-fm.gr/article/174620]Ράπτορς καλούν Πρίντεζη![/url]

113913.jpg

Το ενδεχόμενο επανένταξης του Γιώργου Πρίντεζη στο ρόστερ τους εξετάζουν οι Τορόντο Ράπτορς. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην αμερικανική ομάδα, δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να πάρουν πίσω τον παίκτη ως ελεύθερο στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

2) Απόσπασμα από www.gazzetta.gr/content/view/32335/177/]συνέντευξη Μπουρούση[/url]

bourousis_2.jpg

-Για το πως αισθάνεται αναφορικά με τον τραυματισμό του στον μηνίσκο:

«Είμαι καλά! Όταν το έμαθα στην αρχή, επηρεάστηκα λίγο και κάποιοι μου πρότειναν να μπώ στο χειρουργείο. Όμως τότε η ομάδα έδινε δύσκολα παιχνίδια και αποφάσισα να τη βοηθήσω. Δεν θα κάνω την επέμβαση και ότι γίνει. Άλλωστε το καλοκαίρι θέλω να είμαι πρώτος στην Εθνική ομάδα».

Μαλακία, κάτι τέτοια είναι πολύ επικίνδυνα.
Μπουρούση, δεν είδες ο Τζινόμπιλι τι έπαθε φέτος? :headbang:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο Πρίντεζης είναι για NBA μακάρι να πάει το παιδί γιατί έχει πολύ μέλλον

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ξέρω πάντως το παιδί για μένα είναι απίστευτα ταλαντούχος και μπορεί να γίνει το νέο διαμάντι της ελλάδας σε μερικά χρόνια.
Μακάρι να πάει στο ΝΒΑ και να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω πάντως το παιδί για μένα είναι απίστευτα ταλαντούχος και μπορεί να γίνει το νέο διαμάντι της ελλάδας σε μερικά χρόνια.
έχεις δίκιο...για τον Βασιλόπουλο τίποτα ;Άκουσα το ραδιόφωνο πως δεν πάει και πολύ καλά! :(

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
+1

Μονο για τα σωματικα του προσοντα αξιζει να παει στο NBA,για κανενα αλλο λογο...
στο nba ειναι γιορτη καθε ματς.ουτε αγχος ουτε τπτ.
χανουν κ δεν τρεχει μια.στον θρυλο ομως ειναι αλλιως.
ζεις με το αγχος κ πρεπει να τα χεις...πολλα κιλα για να αντεξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom