Akapotos Kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι για σπιτι δηλαδη?Σε αυτό έχεις δίκιο...δεν είμαι τόσο ξέκωλο όσο χρειάζεται...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
αχ τα ρημαδιασμενα τα ξεκωλα που μας κλεβουν τους αντρες
εισαι για σπιτι δηλαδη?Σε αυτό έχεις δίκιο...δεν είμαι τόσο ξέκωλο όσο χρειάζεται...
εισαι για σπιτι δηλαδη?![]()
η ειναι η δικαιολογια αυτη που ακομη ο βασιλοπουλος δεν σε εχει ερωτευτει?
αχ τα ρημαδιασμενα τα ξεκωλα που μας κλεβουν τους αντρες![]()
![]()
Την ξέρω τη σελιδούλα..δε μου αρέσει ρε συ!Πολύ ΄΄παιδική΄΄ είναιΓια πλάκα έβαλα τον Amaechi επειδή είναι παλιός gay μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ.![]()
![]()
Λοιπόν, το μόνο που σου λείπει είναι να γίνεις μέλος του club θαυμαστών του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.
Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη μπασκετική σου ανάλυση.![]()
ναι ενω εσυ εισαι γυναικα(στο μυαλο εννοω)Την ξέρω τη σελιδούλα..δε μου αρέσει ρε συ!Πολύ ΄΄παιδική΄΄ είναι
πολύ μου την μπαινεις εσύ...ναι ενω εσυ εισαι γυναικα(στο μυαλο εννοω)![]()
![]()
Την ξέρω τη σελιδούλα..δε μου αρέσει ρε συ!Πολύ ΄΄παιδική΄΄ είναι
εχεις δικιο,σταματαω αλλα σταματα και εσυ να μας τα πρηζεις με τον βασιλοπολοπολύ μου την μπαινεις εσύ...
εχεις δικιο,σταματαω αλλα σταματα και εσυ να μας τα πρηζεις με τον βασιλοπολο
Αν είναι να με κάνετε φιλενάδα σας, σταματάω εδώ και τώρα!εχεις δικιο,σταματαω αλλα σταματα και εσυ να μας τα πρηζεις με τον βασιλοπολο
Αν είναι να με κάνετε φιλενάδα σας, σταματάω εδώ και τώρα!
Thank you, thank you.....![]()
![]()
![]()
Τώρα πια όχι...!!!Γιατί chrysa, έχεις παράπονο?![]()
Τώρα πια όχι...!!!
Αρχίζετε σιγά σιγά να με αποδέχεστε στην παρέα σας!
Και γω όμως τσιμουδιά για τον μικρό..
Κάτι άλλο , ξέρεις αν πουλανε στη μπουτικ τα ρουχαλάκια των Τσιρλίντερ..ξέρεις αυτά τα καινούρια(φουστάκι και μπουστάκι);
Τώρα πια όχι...!!!
Αρχίζετε σιγά σιγά να με αποδέχεστε στην παρέα σας!
Και γω όμως τσιμουδιά για τον μικρό..
Κάτι άλλο , ξέρεις αν πουλανε στη μπουτικ τα ρουχαλάκια των Τσιρλίντερ..ξέρεις αυτά τα καινούρια(φουστάκι και μπουστάκι);
Δε ξέρω αν έχουμε μπουτίκ στο μπάσκετ ή τουλάχιστον εγώ δε ξέρω που είναι.
Έχω δει κάτι κιόσκια στις θύρες 3 & 7 αλλά εκεί βρίσκεις μόνο εμφανίσεις.
Για το θέμα με τη μπουτίκ, το μόνο που είχα διαβάσει είναι ότι έχει αποφασιστεί να φτιαχτεί μέσα στο 2009.
Τώρα τι άλλο να σου πω, δε ξέρω.![]()
τα παντα ολα ειπες τυπε![]()
Χαχα.
Πάντως, ακόμα και φέτος, η δημοφιλέστερη φανέλα μετά από Τεο & Chilly, είναι του Σόφο. :o![]()
Θα πάω Βερολίνο..έκλεισα πολύ φθηνό αεροπορικό πριν 2 μήνες!Έχω που να μείνω, έχω ticket, δεν έχω εισητ για τον αγώνα και παρέα!Α και έτσι όπως φαίνεται δεν έχω και την στολή!γεια σου χρυσα
σκεφτεσαι να φορεσεις τετοια??για ποιον αν επιτρεπεται? ;)
Τι στολή φυσικά δεν θα τη βάλω στο Βερολίνο...ο δικός μου είχε αυτή την ιδέα...Θα πάω Βερολίνο..έκλεισα πολύ φθηνό αεροπορικό πριν 2 μήνες!Έχω που να μείνω, έχω ticket, δεν έχω εισητ για τον αγώνα και παρέα!Α και έτσι όπως φαίνεται δεν έχω και την στολή!