Τυπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου.που εισαι δικε μου εσυ?
Αποτοξινωση.
Παμε να τα πουμε αλλου για την ΑΡΜΑΔΑ επειδη εδω ειμαστε σε αντιπαλο στρατοπεδο.
Τυπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου.που εισαι δικε μου εσυ?
Αποτοξινωση bro.
Aπλα επειδη σημερα θα γινοταν της πουτανας με την ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ειπα να ''μπω'' να απολαυσω μπασκετικη συζητηση.
Το εχουν κανει τουλαχιστον 2.Δεν θα το εβγαζα απο το μυαλο μου ρε μεγαλε. ;)
οι βαζελοι εχουν λυσεις....
Το 3-1, με το οποίο πέρασε ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ Φορ κρίνεται πέρα ως πέρα δίκαιο. Δεν θα προχωρήσω σε τεχνικές αναλύσεις και εξηγήσεις για το πώς και γιατί κατάφερε ο Ολυμπιακος να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Θέλω, όμως, να σταθώ στην απόδοση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς έπαιξε άμυνα για σεμινάριο. Το περασμένο καλοκαίρι κατηγορήθηκε (!) γιατί υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Πολλοί υποστήριξαν πως δεν αξίζει τόσο λεφτά και πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος του τα έδωσε μόνο και μόνο για να μην τον δει να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Ανοησίες. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απέδειξε στα έξι παιχνίδια του ΤΟΠ-16 αλλά και στις τέσσερις αναμητρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης πως αξίζει αυτά τα λεφτά και πολλά παραπάνω. Ο 24χρονος φόργουορντ από τον Πύργο γνωρίζει πως δεν είναι ο καλύτερος σκόρερ του κόσμου. Ξέρει, όμως, πως όποιον παίκτη του υποδείξει ο προπονητής του να μαρκάρει, θα τον σβήσει από τον χάρτη. Παίκτη με την αμυντική συμπεριφορά του Βασιλόπουλου είχαν να δουν 12 χρόνια στον Πειραιά. Τότε που ήταν ακόμη στην ομάδα ο Γιώργος Σιγάλας. Ο "Ράμπο" ήταν αυτός που είχε σηκώσει το ένα και μοναδικό Ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα καθώς τότε ήταν και ο αρχηγός της ομάδας. Αν οι Πειραιώτες κατακτήσουν το δεύτερο Ευρωπαϊκό τους στο Βερολίνο, την κούπα θα τη σηκώσει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Αυτός, όμως, που θα πρέπει να την πάρει σπίτι του θα είναι ο...υπαρχηγός Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Που χάθηκες τύπε μου?
ξερω οτι εχω 4 ευρωπαικα παντωςξερεις απο μικρους τελικους εσυ ετσι?
Τον γούσταρα τον παναγιωτάκη στη πανάθα....Το 3-1, με το οποίο πέρασε ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ Φορ κρίνεται πέρα ως πέρα δίκαιο. Δεν θα προχωρήσω σε τεχνικές αναλύσεις και εξηγήσεις για το πώς και γιατί κατάφερε ο Ολυμπιακος να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Θέλω, όμως, να σταθώ στην απόδοση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς έπαιξε άμυνα για σεμινάριο. Το περασμένο καλοκαίρι κατηγορήθηκε (!) γιατί υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Πολλοί υποστήριξαν πως δεν αξίζει τόσο λεφτά και πως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος του τα έδωσε μόνο και μόνο για να μην τον δει να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Ανοησίες. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απέδειξε στα έξι παιχνίδια του ΤΟΠ-16 αλλά και στις τέσσερις αναμητρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης πως αξίζει αυτά τα λεφτά και πολλά παραπάνω. Ο 24χρονος φόργουορντ από τον Πύργο γνωρίζει πως δεν είναι ο καλύτερος σκόρερ του κόσμου. Ξέρει, όμως, πως όποιον παίκτη του υποδείξει ο προπονητής του να μαρκάρει, θα τον σβήσει από τον χάρτη. Παίκτη με την αμυντική συμπεριφορά του Βασιλόπουλου είχαν να δουν 12 χρόνια στον Πειραιά. Τότε που ήταν ακόμη στην ομάδα ο Γιώργος Σιγάλας. Ο "Ράμπο" ήταν αυτός που είχε σηκώσει το ένα και μοναδικό Ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα καθώς τότε ήταν και ο αρχηγός της ομάδας. Αν οι Πειραιώτες κατακτήσουν το δεύτερο Ευρωπαϊκό τους στο Βερολίνο, την κούπα θα τη σηκώσει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Αυτός, όμως, που θα πρέπει να την πάρει σπίτι του θα είναι ο...υπαρχηγός Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
*Διαβάστε το κείμενο του Χρήστου Ρομπόλη για τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού στην Ιταλία επί της Σιένα.
Για απορίες, σχόλια και παρατηρήσεις στο antonis33@hotmail
Σχετικές Ειδήσεις
Πρωτομαγιά στο Βερολίνo
Θα αντέξει στο ξύλο ο Παναθηναϊκός;
από αυτούς που ανέφερες μονο τον μπουρούση υπολογίζω...ο βούισιτς ταλαιπωρείται πολύ,ο τσίλντρες δεν υπάρχει,ο παπαλουκάς υπολογίσιμος αλλά θα αναλωθεί πολύ με τον διαμαντίδη και ο γκρίρ αν του βγεί κανένα σουτάκι...υπομονή εχει μέρες ακόμαMια ιδανικη 5αδα παντως για τον Ολυμπιακο για το παιχνιδι της 1ης Μαιου
ειναι!!Παπαλουκας-Γκριρ-Τσιλντρες-Μπουρουσης και Βουισιτς,!
Τα βαζελακια θα παθουν την πλακα τους!!!
καλα τους εκανε,ειναι η πιο πουστικη και η πιο βρωμικη ομαδα στον κοσμο μαζι με αυτη των σιχαμενων λαγωνTo τριποντο του ερτζεκ που τους εκλεισε το σπιτι και το bye bye του Παπαλουκα στη κερκιδα των Μαδριλενων στο τελος
από αυτούς που ανέφερες μονο τον μπουρούση υπολογίζω...ο βούισιτς ταλαιπωρείται πολύ,ο τσίλντρες δεν υπάρχει,ο παπαλουκάς υπολογίσιμος αλλά θα αναλωθεί πολύ με τον διαμαντίδη και ο γκρίρ αν του βγεί κανένα σουτάκι...υπομονή εχει μέρες ακόμα
άμπαλε καλό μεσημέρι...πόσα παιχνίδια πήρε τελευταία ο γκρίρ θυμάσαι ή πετάς μια μαλακία έτσι για να πείς κάτι?για τον παπαλουκά προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα,τον βούισιτς τον είδες κάπου στα τελευταία 2 ματς?για τους επόμενους 2 μήνες να τον δώ,είναι παικταράς αλλά πολύ ταλαιπωρημένος....τώρα για τσίλντρες τι να σου πω...τον φέρατε για να σπάσει τα ταμπλώ για ασσίστ και κλεψίματα καλύτεροι και φθηνότεροι είναι οι έλληνες που έχεις!!!!φαντάσου και στη ματσάρα που έκανε ο γκρίρ πέρυσι όπως λές πάλι από κάτω είσουνα!!!για να κερδίσεις φίλε πρέπει να πιάσουν πάνω από 3 παίκτες σου τρελλή απόδοση....Βούισιτς...καλύτερος παίχτης της Ευρωλίγκα το τελευταίο δίμηνο...Τσίλντρες σε όλες τις στατιστικές υπηρεσίες μέσα....Παπαλουκάς πρώτος στις ασίτς και φυσικά ο ηγέτης αυτής της ομάδας....Γκρίρ εκνευριστικός όταν δεν είναι εύστοχος...αλλά ικανός να πάρει 1 παιχνίδι μόνος του (δες περσινό τελικό Κυπέλλου...)....πρέπει να είσαι πολύ σχετικός με το άθλημα....
χθες ηταν μαγκα.το ξεκωλιασε το κλιβελαντ.για όποιον ενδιαφέρεται 02:00 ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA - Cleveland - Orlando
να δούμε λίγο μπαλίτσα
χθες ηταν μαγκα.το ξεκωλιασε το κλιβελαντ.
ανετη νικη για ορλαντο.
οκ dimi ευχαριστώ