Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτα κολιτε.... η αληθεια λεει 4 φορες σε εχω πετυχει στην Ευρωπη με ξενους διαιτητες κ τα 4 στα πηρα.... κοντος ψαλμος αλληλουια!!!!!! περιμενε λοιπον να δουμε κ τον ζοτσ...και τον μπαναωτη ποθυ ειπες εσυ ειρωνικα!!!!!
αφου φανηκες απο την αρχη πως ψιλοξερεις μπασκετακι.μου αρκει που συμφωνεις απολυτα!!!!οσο για τα 4 και 44 να ηταν δεν ειχε να κανει.αλλο μπασκετ πριν 10-12 χρονια αλλο τωρα,αλλες ψυχολογιες οι ομαδες τοτε αλλες τωρα.αυτο που βλεπω ειναι πως ..........δεν βλεπω τον τροπο να χασει ο ζοτς απο τον κλαψα(να αλλαζουμε για την μονοτονια) :2funny:

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και το να με κράζει η υπόλοιπη "φίλαθλη"(:2funny: :2funny: ) Ελλάδα είναι αναμενόμενο.
Αφού οι ομάδες είναι 2: Ολυμπιακός και αντι-Ολυμπιακοί...
γεια σου ρε αλεφαντε......αφου εχει αθηναικες πινακηδες λεμεεεεεεεεε :2funny:

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μη το ψαχνετε ο Ολυμπιακος γαζωνει στο ποδοσφαιρο και ο Παναθηναικος θεριζει στο μπασκετ και αυτα που λεγονται για διαιτησιες απο τους Ολυμπιακους για τον μπασκετικο Παναθηναικο και απο τους Παναθηναικους για τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ειναι διακιολογιες και κουραφεξαλα.
Απλα φετος ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι καλυτερος αναλογικα απο τον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο,μονο αυτη η διαφορα υπαρχει σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.
λαθος τεραστιο!!!ο παναθηναικος λενε οι γαυροι πως τον παει η διαιτησια.δες τα ευρωπαικα του κατορθωματα και κανε κατι αντιστοιχο με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο.τι συγκρισεις ειναι αυτες ρε.υμαρτον

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
αφου φανηκες απο την αρχη πως ψιλοξερεις μπασκετακι.μου αρκει που συμφωνεις απολυτα!!!!οσο για τα 4 και 44 να ηταν δεν ειχε να κανει.αλλο μπασκετ πριν 10-12 χρονια αλλο τωρα,αλλες ψυχολογιες οι ομαδες τοτε αλλες τωρα.αυτο που βλεπω ειναι πως ..........δεν βλεπω τον τροπο να χασει ο ζοτς απο τον κλαψα(να αλλαζουμε για την μονοτονια) :2funny:

αφου κ εσυ φανηκε πως ξερεις μπασκετακι....ξερεις πως στο F4 δεν παιζει ρολο τοσο πολυ το ποια ομαδα ειναι καλυτερη...σου θυμιζω πως τις περισσοτερες φορες τα εχουν παρει τα αουτσαιντερ... ρολο παιζει η ημερα που θα βρεθουν οι ομαδες.... οσο για τα 4 η τα 44...εδω ακομα μας ζαλιζετε τα @@ για το Γουεμπεη..... αποφασιστε τι κολοτουμπα 8ελετε .....

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
λαθος τεραστιο!!!ο παναθηναικος λενε οι γαυροι πως τον παει η διαιτησια.δες τα ευρωπαικα του κατορθωματα και κανε κατι αντιστοιχο με τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο.τι συγκρισεις ειναι αυτες ρε.υμαρτον

τι ημαρτον βρε????? δηλαδη.....δεν σε παει η διαιτησια? πλακα κανεις ε? αντε βρε...κ τρομαξα....χαχαχαχα.....χτες ηταν πρωταπριλια.... εισαι κ πλακατσης παναθεμα σε....χαχαχαχα

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αφου κ εσυ φανηκε πως ξερεις μπασκετακι....ξερεις πως στο F4 δεν παιζει ρολο τοσο πολυ το ποια ομαδα ειναι καλυτερη...σου θυμιζω πως τις περισσοτερες φορες τα εχουν παρει τα αουτσαιντερ... ρολο παιζει η ημερα που θα βρεθουν οι ομαδες.... οσο για τα 4 η τα 44...εδω ακομα μας ζαλιζετε τα @@ για το Γουεμπεη..... αποφασιστε τι κολοτουμπα 8ελετε .....
τι σχεση εχει το γουεμπλευ με τα μεταξυ μας ευρωπαικα παιχνιδια στο μπασκετ

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι ημαρτον βρε????? δηλαδη.....δεν σε παει η διαιτησια? πλακα κανεις ε? αντε βρε...κ τρομαξα....χαχαχαχα.....χτες ηταν πρωταπριλια.... εισαι κ πλακατσης παναθεμα σε....χαχαχαχα
να μιλησουμε σοβαρα η να αρχισουμε τα χεχεχε χαχαχα?με παει στο μπασκετ?αφου σε αδικει λοιπον και σου κλεβω τιτλους στο μπασκετ παει να πει πως εισαι καλυτερη ομαδα απο μενα.σωστα?πες μου τις επιτυχιες σου στην ευρωπη?και εκει σε αδικει?περιμενω με ενδιαφερον απαντηση

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
να μιλησουμε σοβαρα η να αρχισουμε τα χεχεχε χαχαχα?με παει στο μπασκετ?αφου σε αδικει λοιπον και σου κλεβω τιτλους στο μπασκετ παει να πει πως εισαι καλυτερη ομαδα απο μενα.σωστα?πες μου τις επιτυχιες σου στην ευρωπη?και εκει σε αδικει?περιμενω με ενδιαφερον απαντηση

μονο εμενα κλεβεις τους τιτλους? ρωτα τους ισπανους της μπαρτσα να σου πουν πωσ ειναι να σου κλεβουν τιτλο..... ρωτα τον Σκουνι Πεν πως ειναι να σου κλεβουν τιτλο.... ρωτα φετος τον Παπαλουκα πως ειναι να παιζεις εσυ σε 4 γραμμες μεσα ενω ο αντιπαλος μπορει να παιζει μεσα απ τις διαφημιστικες πινακιδες...  ρωτα τον βουκσεβιτσ να σου πει πως ειναι τα δικα σου τριποντα να ειναι στα 6,25 ενω του αντιπαλου να ειναι στα 6μ. αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν θυμασαι τετοιες φασεις...απλα θα σου πω οτι ολες οσες σου εγραψα...εκριναν τιτλους....

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μονο εμενα κλεβεις τους τιτλους? ρωτα τους ισπανους της μπαρτσα να σου πουν πωσ ειναι να σου κλεβουν τιτλο..... ρωτα τον Σκουνι Πεν πως ειναι να σου κλεβουν τιτλο.... ρωτα φετος τον Παπαλουκα πως ειναι να παιζεις εσυ σε 4 γραμμες μεσα ενω ο αντιπαλος μπορει να παιζει μεσα απ τις διαφημιστικες πινακιδες...  ρωτα τον βουκσεβιτσ να σου πει πως ειναι τα δικα σου τριποντα να ειναι στα 6,25 ενω του αντιπαλου να ειναι στα 6μ. αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν θυμασαι τετοιες φασεις...απλα θα σου πω οτι ολες οσες σου εγραψα...εκριναν τιτλους....
κοψε τον πρωταθλητη που διαβαζεις οσο ειναι καιρος :jerking: :jerking: :jerking:

prasine thee

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν απαντησες.θυμασαι επιλεκτικα.οτι σου κανει κεφι.στην μπαρτσα θυμασαι πως αυτος που εκλεψε την μπαλα και πηγε για λευ απ εκανε φαουλ στον μπαναωτη?την θυμασαι τη φαση?σιγα μην την θυμασαι!!!τε πα δε θα κατσω να μπω στην διαδικασια εδωσε βηματα πατησε γραμμη...................εγω φετος τον πεκο δε τον εχω δει σε παιχνιδι μεταξυ μας γιατι στο πρωτο 10λεπτο εχει 3 φαουλ σε ολα τα παιχνιδια.παρεπιπτοντος στην ευρωπη γαμαει.κατα τα αλλα με παει.κοιτα διαβασε καλα το προηγουμενο ποστ μου προσπαθησε να απαντησεις (οχι σε μενα,στον εαυτο σου) και τα λεμε καποια αλλη μερα.σορυ νυσταξα!!!

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε με ποδοσφαιρο ασχολειται και το Λιχτενσταιν με το μπασκετ 3-4 χωρες μονο.Η αναλογια διακρισης ευρωπαικης σε καμια περιπτωση δεν ειναι αναλογη,γιατι η Ευρωπη δεν ενδιαφερετε για μπασκετ αλλα για ποδοσφαιρο,δες και τα μπατζετ που σπρωχνονται αντιστοιχα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες...Εαν ο βαζελος βρεθει "στη μερα του",στον ημιτελικο..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ο Ολυμπιακος,θα χασει..
Εχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα,πιο δεμενη και με τη νοοτροπια του ΝΙΚΗΤΗ...
Το αντιστοιχο,αλλα απο την αναποδη συμβαινει στο ποδοσφαιρο...
ΑΝ βρεθουν στη μερα τους η τριπλετα Μπελουτσι-Ντιογο-Γκαλετι,και το παιχνιδι "της ζωης τους" να κανουν και οι εντεκα του Παναθηναικου, ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ...
Υπαρχει διαφορα ποιοτητας ΚΑΙ ψυχολογιας...
Και τελος...μπορει να ειμαι αντι-βαζελος και να τους συχαινομαι...αλλα αυτο που κανανε με τις 2 νικες μεσα στην Ιταλια..ηταν μεγαλη μαγκια και πρεπει να το παραδεχτουμε...

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
δεν απαντησες.θυμασαι επιλεκτικα.οτι σου κανει κεφι.στην μπαρτσα θυμασαι πως αυτος που εκλεψε την μπαλα και πηγε για λευ απ εκανε φαουλ στον μπαναωτη?την θυμασαι τη φαση?σιγα μην την θυμασαι!!!τε πα δε θα κατσω να μπω στην διαδικασια εδωσε βηματα πατησε γραμμη...................εγω φετος τον πεκο δε τον εχω δει σε παιχνιδι μεταξυ μας γιατι στο πρωτο 10λεπτο εχει 3 φαουλ σε ολα τα παιχνιδια.παρεπιπτοντος στην ευρωπη γαμαει.κατα τα αλλα με παει.κοιτα διαβασε καλα το προηγουμενο ποστ μου προσπαθησε να απαντησεις (οχι σε μενα,στον εαυτο σου) και τα λεμε καποια αλλη μερα.σορυ νυσταξα!!!

να εισαι σιγουρος οτι εχω απαντησει στην ερωτηση σου στον εαυτο μου....ποτε δεν ειπα....οτι ολα οσα πηρες ηταν αδικα κ τα πηρες μονο με διαιτησια.... θα ημουν πολυ χαζος να πω κατι τετοιο.... αλλα υπαρχουν κ τιτλοι...που δεν τους αξιζες...πως να το κανουμε? υπηρχαν χρονιες που δεν παιζοσουν....αλλα κ χρονιες που πηγαινες με το στανιο.... κ ολη η συζητηση εγινε για το αν ο παναγιωτης μπορει να κερδισει τον ζοτσ.... καληνυχτα σου!

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
Μαγκες...Εαν ο βαζελος βρεθει "στη μερα του",στον ημιτελικο..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ο Ολυμπιακος,θα χασει..
Εχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα,πιο δεμενη και με τη νοοτροπια του ΝΙΚΗΤΗ...
Το αντιστοιχο,αλλα απο την αναποδη συμβαινει στο ποδοσφαιρο...
ΑΝ βρεθουν στη μερα τους η τριπλετα Μπελουτσι-Ντιογο-Γκαλετι,και το παιχνιδι "της ζωης τους" να κανουν και οι εντεκα του Παναθηναικου, ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ...
Υπαρχει διαφορα ποιοτητας ΚΑΙ ψυχολογιας...
Και τελος...μπορει να ειμαι αντι-βαζελος και να τους συχαινομαι...αλλα αυτο που κανανε με τις 2 νικες μεσα στην Ιταλια..ηταν μεγαλη μαγκια και πρεπει να το παραδεχτουμε...

σωστος...αλλα στα F4 ειναι πολυ δυσκολο να βρεθεις στην μερα σου.... υπαρχει αγχος απ ολες τις ομαδες....παιζουν πολλα ρολο.... ειδικα οι λεπτομεριες... οι βαζελοι εχουν λυσεις....εμεις διψα...πολλα θα μετρησουν...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαγκες μπορω να σας απευθυνω μια ερωτηση?
Πως ειναι δυνατον να κραζετε τον Πεκοβιτς?Νιωθετε?Μυριζετε?
Φυσικα αυτη η ερωτηση απευθυνεται σε οσους τον κραζουν και οχι στους υπολοιπους.

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
Φυσικα αυτη η ερωτηση απευθυνεται σε οσους τον κραζουν και οχι στους υπολοιπους.

ωχχχχχ...πλακα κανεις κ εσυ? ειδες να κραζει κανενας τον Πεκοβιτς? μαλλον δεν εχεις διαβασει τιποτα ετσι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
που εισαι δικε μου εσυ?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ωχχχχχ...πλακα κανεις κ εσυ? ειδες να κραζει κανενας τον Πεκοβιτς? μαλλον δεν εχεις διαβασει τιποτα ετσι?
Το εχουν κανει τουλαχιστον 2.Δεν θα το εβγαζα απο το μυαλο μου ρε μεγαλε. ;)
:rockon: :rockon: :rockon:

Που χάθηκες τύπε μου?
Αποτοξινωση bro.
Aπλα επειδη σημερα θα γινοταν της πουτανας με την ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ειπα να ''μπω'' να απολαυσω μπασκετικη συζητηση. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom