apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Aντερσεν της Μπαρτσα ειναι ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη
μπατιστακος αντερσεν σπλιτερ
ο μπουρουσης ειναι μεσα στους 10 καλυτερους σιγουρα
Aντερσεν της Μπαρτσα ειναι ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη
Τι εννοεις να κοψω λιγο;φιλε κοψε λιγο εσυ ;)
αυτο λεω και γω.γαμω τις επιτυχιες κανατε.αντε και του χρονου.οποιος πιστευει πως μπορει ο γαυρος να κερδισει τον παναθηναικο και ο μπαναωτης τον ζοτς σε παιχνιδι διχως αυριο, απλα ειναι μυρωδιας.το μονο που μπορει να στραβωσει στο βερολινο ειναι ο παναθηναικος να ειναι πολυ κακος.ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.αμα ειναι απλα κακος θα το παρει ο ζοτς με 6-7 ποντους αν ειναι καλος θα τρεχετε σε πρωκτολογους.απλα πραγματα
Τότε θα είναι φοβερή η κόντρα με τον Μπουρούσαρο στον Τελικό!!Aντερσεν της Μπαρτσα ειναι ο καλυτερος σεντερ στην Ευρωπη
ναι στον μικρο τελικο εχεις δικιοΤότε θα είναι φοβερή η κόντρα με τον Μπουρούσαρο στον Τελικό!!
ναι στον μικρο τελικο εχεις δικιο
Μπράβο στον ολυμπιακό - πολύ λυπάμαι που από εδώ δε βλέπω basket. Αν και έχω καλωδιακή. Πρέπει να πάρω ενα πολυμπριζο
ποτε είναι τα επόμενα παιχνίδια παίδες? πείτε και σε μένα τον ξενιτεμένο
΄ποτε είναι τα επόμενα παιχνίδια παίδες? πείτε και σε μένα τον ξενιτεμένο
Όπως είδες, έγραψα "Τελικό", όχι "τελικό"ναι στον μικρο τελικο εχεις δικιο
μας πηγε η διαιτησια δλδ σημερα ετσι?παρ'τε χαμπαρι απο τη στιγμη που ο παναθηναικος εκανε 2καθαρα 2πλα συνεχομενα στην εδρα της σιενα (53? παιχνιδια αητητη) δεν την χανει αυτη την κουπα.το ποιο απλο ερωτημα θα πω.υπαρχει περιπτωση ο γιαννακης να κερδισει τον ζοτς σε τετοιο παιχνιδι?υπαρχει περιπτωση οι παιχτες του γαυρου που στον τελικο στο ελληνικο τρεμανε σα ψαρια να κερδισουν τους μπαρουτοκαπνισμενους παιχτες του παναθηναικου?τι ζαβλανους και κουραφεξαλα ρε φιλε.απλα αρχισατε καραμελα διαιτησιας και στην ευρωπη οτι ταχαμου σημερα μας ευνοησε για αλλοθι.πειτε μια φορα την αληθεια δεν ειναι ντροπηφιλαρακι....μαλλον δεν σου ειπαν πως δεν εχει στο F4 Ζαβλανο- Βορεαδη- Κορομηλα- Σχοινα....αν κ σημερα απ οτι ειδα...... δεν σ αφηναν να χασεις!!!! επειδη ειπες οποιος εχει μυρωδια απο μπασκετ ελπιζω να το ειδες σημερα!!!!!
Ρε κάτι μου θυμίζει αυτό...απλα αρχισατε καραμελα διαιτησιας
ειναι λιγα τα 4?ουτε τα εγγονια σου δε τα βλεπουν,αν υπαρχει τμημα μπασκετ μεχρι τοτε γιατι προβλεπω φετος με πουτσα σε βερολινο και σπασιμο εδρας στο σεφ να το διαγραφουμε το τμημα αυτο.ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΟΣξερεις απο μικρους τελικους εσυ ετσι?
σου θυμιζει το ποδοσφαιρο αλλα εκει δε στα λεω μονο εγω,σε κραζει ολη η ελλαδα.ολοι ανακοινωσεις εναντιων σου βγαλανε φετος και ολοι η φιλαθλη ελλαδα(πλην εσας) χαρηκε που σε ξεβρακωσε η σεντ σουτιεν.καμια σχεσηΡε κάτι μου θυμίζει αυτό...
μας πηγε η διαιτησια δλδ σημερα ετσι?παρ'τε χαμπαρι απο τη στιγμη που ο παναθηναικος εκανε 2καθαρα 2πλα συνεχομενα στην εδρα της σιενα (53? παιχνιδια αητητη) δεν την χανει αυτη την κουπα.το ποιο απλο ερωτημα θα πω.υπαρχει περιπτωση ο γιαννακης να κερδισει τον ζοτς σε τετοιο παιχνιδι?υπαρχει περιπτωση οι παιχτες του γαυρου που στον τελικο στο ελληνικο τρεμανε σα ψαρια να κερδισουν τους μπαρουτοκαπνισμενους παιχτες του παναθηναικου?τι ζαβλανους και κουραφεξαλα ρε φιλε.απλα αρχισατε καραμελα διαιτησιας και στην ευρωπη οτι ταχαμου σημερα μας ευνοησε για αλλοθι.πειτε μια φορα την αληθεια δεν ειναι ντροπη
Οι πουτάνες συνήθως δε συμπαθούν το νταβά τους.σου θυμιζει το ποδοσφαιρο αλλα εκει δε στα λεω μονο εγω,σε κραζει ολη η ελλαδα.ολοι ανακοινωσεις εναντιων σου βγαλανε φετος και ολοι η φιλαθλη ελλαδα(πλην εσας) χαρηκε που σε ξεβρακωσε η σεντ σουτιεν.καμια σχεση
Εδώ δεν κλείσατε εσείς το ποδόσφαιρο (ή μήπως το κλείσατε; ), που 13 χρόνια σας πάμε πίπα-κώλο-εμπλοκή.ειναι λιγα τα 4?ουτε τα εγγονια σου δε τα βλεπουν,αν υπαρχει τμημα μπασκετ μεχρι τοτε γιατι προβλεπω φετος με πουτσα σε βερολινο και σπασιμο εδρας στο σεφ να το διαγραφουμε το τμημα αυτο.ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΟΣ