Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξυπνατε ρε μαλακες....ακουστε τις δηλωσεις του πατερα του μιλος...
πραγματικα μιλαμε για μισος...δεστε 1000 φορες την φαση με τον αγωνα σερβια ελλαδα....οτι και να του εκανε ηταν πανω στην φαση...σιγα τωρα...πηδαει λιγο ο μιλος και καλα καλα δεν τον ακουμπαει ...αλλα εγω σου λεω οτι εκανε μαλακια...το δεχομαι...εχει σχεση το ενα με τις επιθεσεις τις αλητικες και τις προγραμματισμενες που δεχτηκε;;;;τις προκλησεις και τις μαγκιες και τους τραμπουκισμους;;;;την ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ;;;
αλλα αμα εχουν μαθει τα αλλα τα μουνακια στην ατιμωρησια καιοταν νιωθουν οτι εχουν καλυψη απο ολο το γαμω συστημα των βασιλακοπουλοσκουντοπαπαδογιαννοχτζηγεωργιαδηδων πως να μην ξηγηθουν ετσι;;;;
και βγαινει και το αρχιδι ο τσαρτσαρης και δινει και οδηγιες στα αδερφια να μην παιρνουν ξενους που δεν εγκρινει αυτος και οτι ο μιλος δεν εχει μπασκετικη αξια και τον πληρωνουν τζαμπα....
και ολα αυτα επειδη ο μιλος εχει ταυτιστει μαζι μας και βγαζει τον τσαμπουκα και την ''αλητεια '' που γουσταρουμε ΕΜΕΙΣ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όχι 10 αλλά και 20 αγωνιστικές να φάει
το ίδιο να φάει κι ο Παναθηναικός με τα μαλακισμένα που πετάνε κροτίδες
επειδή όμως αυτό δεν είναι δίκαιο για όσους Παναθηναικούς και Ολυμπιακούς αγαπούν το μπάσκετ
να γίνουν ονομαστικά τα εισητήρια και όποιος πετάει αντικείμενο να μην ξαναμπεί ποτέ σε μπάσκετ
εδώ δεν είναι ποδόσφαιρο
είναι εύκολο να εντοπίσεις που
απλά οι πρόεδροι θέλουν οργανωμένους
και τα λέιζερ κλπ
καλα ρε μαγκιτη....ωραια η κουλτουρα και τα λογια...
μεχρι ομως να διακοπει ματς (που θα επρεπε να εχει γινει παμπολλες φορες) στο ΟΑΚΑ
και να τιμωρηθεις με 10 αγωνιστικες παραμενουν λογια και τζαμπα ευχολογια....
προς το παρον ασε να μιλαω εγω που ''πληρωνω την νυφη''  ;) ;) ;) ;) ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ξυπνατε ρε μαλακες....ακουστε τις δηλωσεις του πατερα του μιλος...
πραγματικα μιλαμε για μισος...δεστε 1000 φορες την φαση με τον αγωνα σερβια ελλαδα....οτι και να του εκανε ηταν πανω στην φαση...σιγα τωρα...πηδαει λιγο ο μιλος και καλα καλα δεν τον ακουμπαει ...αλλα εγω σου λεω οτι εκανε μαλακια...το δεχομαι...εχει σχεση το ενα με τις επιθεσεις τις αλητικες και τις προγραμματισμενες που δεχτηκε;;;;τις προκλησεις και τις μαγκιες και τους τραμπουκισμους;;;;την ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ;;;
αλλα αμα εχουν μαθει τα αλλα τα μουνακια στην ατιμωρησια καιοταν νιωθουν οτι εχουν καλυψη απο ολο το γαμω συστημα των βασιλακοπουλοσκουντοπαπαδογιαννοχτζηγεωργιαδηδων πως να μην ξηγηθουν ετσι;;;;
και βγαινει και το αρχιδι ο τσαρτσαρης και δινει και οδηγιες στα αδερφια να μην παιρνουν ξενους που δεν εγκρινει αυτος και οτι ο μιλος δεν εχει μπασκετικη αξια και τον πληρωνουν τζαμπα....
και ολα αυτα επειδη ο μιλος εχει ταυτιστει μαζι μας και βγαζει τον τσαμπουκα και την ''αλητεια '' που γουσταρουμε ΕΜΕΙΣ...
φίλε Χριστίδη
το μπάσκετ έχει άλλο κοινό παγκοσμίως
δεν ξέρω πόσα χρόνια παρακολουθείς μπάσκετ απλά να σου πω ότι έβλεπα τον Ολυμπιακό από κοντά δεκαετία του 70
όλο αυτό που γίνεται στην ελλάδα και από τις δύο πλευρές πρέπει να σταματήσει
ας γίνεται στο ποδόσφαιρο
τώρα αυτό που κάνει ο τεόντοσιτς είναι όντως ποδοσφαιρικό και σε άλλη χώρα (δεν λέω για ΝΒΑ που δεν το συζητάω) θα είχε διαγραφεί
ή δεν θα τα έκανε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλα ρε μαγκιτη....ωραια η κουλτουρα και τα λογια...
μεχρι ομως να διακοπει ματς (που θα επρεπε να εχει γινει παμπολλες φορες) στο ΟΑΚΑ
και να τιμωρηθεις με 10 αγωνιστικες παραμενουν λογια και τζαμπα ευχολογια....
προς το παρον ασε να μιλαω εγω που ''πληρωνω την νυφη''  ;) ;) ;) ;) ;)
και οι δύο να πληρώσουν

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εμενα δε ενοχλει και δεν νοιωθω αδικιμενος
απλα σαν ολυμπιακος θα το δεχτω α;ν αυτο γινει μια αρχη και στο μελλον το καθε μουνακι που θα γαμαει την ομαδα του να παιρνει δρομο
ας γινει μια αρχη και στη καθε μανουρα να γαμαν την καθε ομαδα
ισως αλλαξει κατι ισως...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
όποιος παίκτης
ή όποιος οπαδός
από όποια ομάδα κάνει μαλακίες
κατευθείαν να τον ή τους  :fuck1: :fuck1:
δεν θέλω να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ και να βλέπω τα μαλακισμένα να πετάνε κροτίδες και να ανάβουν βεγγαλικα
να πάνε στο χωριό τους το Πάσχα

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
αντε και γαμισου ρε τραβεστι...τι εσπαγε;;;;τι εγινε ρε μαλακα παραπανω απο οτι εχει γινει τοσα χρτονια στο οακα;;;τι;;;πεσανε κροτιδες;;;και;;;στο οακα δεν πεφτουνε;;;ακουγονται συνθηματα;;;κι ;;;στο μπουρδεο δεν ακουγονται;;;πεσανε αντικειμενα;;;;και ;;;στο οακα δεν πεφτουνε;;;γιατι διεκοψαν το ματς;;;τι παραπανω εγινε;;;πες μου....
μπηκε ο κοσμος μεσα;;;οχι τοτε;;;;χτυπησε καποπιος αθλητης του παο η μελς της αποστολης;;; Ο Χ Ι ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ...(φετος τραυματιστηκαν στο κεφαλι μεσα στο οακα ο μιλος και ο πιτσιρικας ο παπανικολαου!!!!!! )...ειναι ψεμματυα αυτα που λεω;;;αφου χτυπησαν αθλητες ενος σωματειου γιατι δεν ειχαν την ευθιξια οι γκριζοι λυκοι να διακοψουν το ματς;;;;
που πηγαν τα αρχιδια τους;;;;ποιος θα τους ελεγε κατι;;;μηπως οι καριοληδες ο οιονομιδης ,ο πουτανας γιος ο σωληνας και ο ''κυριος'' συριγος;;;;
του οποιου το σχολιο σε παιχνιδι της εθνικης ηταν οτι ο καζλαουσκας δεν κανει τα ''καραγκιζιλικια'' του ντουντα για να κανει μπουρδελο τα παιχνιδια;;;;;
αντε γα,ισου που θα πεις οτι φταιμε κιολας οταν σε ενα καθεστως ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ εμεις τιμωρουμαστε...αυτο ειναι σωστο;;;;
ρε...στάρχιδια μας το μπασκετ...ειναι καρκινος αποστημα αρρωστια οπου πργματικα υπαρχει οχι παραγκα αλλα ολκληρη πολυκατοικια και καμμια πουτανα δεν λεεει τιποτα....
στα παπαρια μας...συμμετεχουμε σε μια φαρσοκωμοδια απλα για να νομιζουν οι ''αλλοι'' οτι ειναι μαγκες....μπροστα σε αυτα που γινονται σε ενα χρονο στο μπασκετ αυτα που μπορουν να γινουν σε δεκα χρονια στο ποδοσφαιρο ειναι απλα οδοντοκρεμες....
και που δεν θα παρτουμε πρωταθλημα σταρχιδια μας...και τι εγινε;;;; ασε να το παρουνε οι αλλοι που κατηγορουν εμας στο ποδοσφαιρο οτι εχουμε εμμονη και δεν ''επιτρεπουμε'' σε κανεναν αλλο να το παρουμε...
οι ιδιοι ΜΑΛΑΚΕΣ που θεωρουν οτι στο μπασκετ ολα εινα καλα και ο βαζελος ''επιτρεπει'' στους αλλους να διεκδηκλησουν κουπα....
αιντε μαλακα που δεν βλεπεις την τυφλα σου και το παιζεις ακεραιος...εσυ με τον σταυρο και οι αλλοι να σε γαμανε να σε κερδανε και εσυ να εισαι υπερανω...
τι εσπαγε;;;;οτι εκανε ο αλλος στο οακα εκανες και εσυ στο σεφ...αιντε...

Δεν σας χαλασαν οι 9!!!! αντε να γινουν 3,4,5??? παντως θα φατε!!!

τι εγινε τσαντιστηκαμε??? τα λογια σου αυτο δειχνουν!!

κριμα οι επενδυσεις που εκαναν τα αδερφακια ...ΟΠΟΥΛΟΙ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν σας χαλασαν οι 9!!!! αντε να γινουν 3,4,5??? παντως θα φατε!!!

τι εγινε τσαντιστηκαμε??? τα λογια σου αυτο δειχνουν!!

κριμα οι επενδυσεις που εκαναν τα αδερφακια ...ΟΠΟΥΛΟΙ
τραβα γαμισου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φίλε Χριστίδη
δεν ξέρω πόσα χρόνια παρακολουθείς μπάσκετ απλά να σου πω ότι έβλεπα τον Ολυμπιακό από κοντά δεκαετία του 70
τώρα αυτό που κάνει ο τεόντοσιτς είναι όντως ποδοσφαιρικό και σε άλλη χώρα (δεν λέω για ΝΒΑ που δεν το συζητάω) θα είχε διαγραφεί
ή δεν θα τα έκανε
τι κανει ο τεοντοσιτς και τι κανει ο φωτσης και ο διαμαντιδης;;;
ποιος θα ειχε διαγραφει ρε φιλε;;;
αυτος που οτι κανει ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ομολογω η οι αλητες που φτυνουν και χτυπανε;;;;ακουγεσαι λογικος...σκεψου καλα τι λες...
εγω θα δεχτω αυτα που λες για τον μιλος αλλα ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ....
καταλαβε τι λεω...
δεν δικαιολογει η πραξη του μιλος ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτην την αλητικη και προκλητικη επιθεση....φαινεται καθαρα οτι ειναι στοχος των ''σεριφηδων''

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τι κανει ο τεοντοσιτς και τι κανει ο φωτσης και ο διαμαντιδης;;;
ποιος θα ειχε διαγραφει ρε φιλε;;;
αυτος που οτι κανει ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ομολογω η οι αλητες που φτυνουν και χτυπανε;;;;ακουγεσαι λογικος...σκεψου καλα τι λες...
εγω θα δεχτω αυτα που λες για τον μιλος αλλα ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ....
καταλαβε τι λεω...
δεν δικαιολογει η πραξη του μιλος ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτην την αλητικη και προκλητικη επιθεση....φαινεται καθαρα οτι ειναι στοχος των ''σεριφηδων''
για όλους μιλάω να τον πιούνε
όχι μόνο ο τεόντοσιτς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για όλους μιλάω να τον πιούνε
όχι μόνο ο τεόντοσιτς
στασου γιατι εγω καταλαβα οτι ειπες να διαγραφει μονο ο τεοντοσιτς....

φίλε Χριστίδη
ή δεν θα τα έκανε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
στασου γιατι εγω καταλαβα οτι ειπες να διαγραφει μονο ο τεοντοσιτς....
φίλε Χριστίδη
ή δεν θα τα έκανε
για όλους
και τεόντοσιτς
και διαμαντίδης κλπ
όποιος κάνει μαλακία ποινή ανάλογα με το τι κάνει
ανεξαρτήτως ομάδας, ονόματος κλπ

Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

[move]
Spanoulis+Olympiacos+Olympiakos+%CE%A3%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82+%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF+3+%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1+3+years+contract+ivkovic+greek+hoopz.jpg
[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μονταζ πρεπει να ναι ρε..