alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
ο βασιλοπουλος ειναι χρυση μετριοτητα,κι οταν επαιζε δεν εκανε τιποτα σπουδαιοειδικά χωρίς Βασιλόπουλο είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες.
ο βασιλοπουλος ειναι χρυση μετριοτητα,κι οταν επαιζε δεν εκανε τιποτα σπουδαιοειδικά χωρίς Βασιλόπουλο είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες.
ενα ηταν το εγκλημα...αυτος και ο μιλος σε πηγαν τελικο...
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/nba.fanhouse.com/media/2010/07/kleiza-200-071510.jpg[/img[/URL]]
για αυτον τον παιχταρα επρεπε να γινει η υπερβαση...
**και ο χοντρος θα σου λειψει..
[/quote]
Συμφωνώ με την πολίτισσα σε αυτό.
Έπρεπε να κρατηθει ο Κλέιζα οπωσδήποτε.
Στο 3-4 δεν υπάρχουμε φέτος.
Ο χοντρός έπαιζε 10' το πολύ.
Βολές δεν είχε,σουτ δεν είχε,φαουλ του σφυριζαν και για ψηλου πηδημα με τους πουστηδες.
Όσο είχαν Πέκοβιτς οι άλλοι χρήσιμος πολύ περισσότερο.
Ο Ντουντα θέλει να τρέξει η ομάδα.
Δεν θεωρεί επίθεση το απλοϊκό " η μπάλα στο χοντρο και ό,τι γίνει"
χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω απο βουντού.μηπως πεθανε ο σπανουλης???
ενα ηταν το εγκλημα...αυτος και ο μιλος σε πηγαν τελικο...
http://[URL unfurl="true"]www.blogcdn.com/nba.fanhouse.com/media/2010/07/kleiza-200-071510.jpg[/img[/URL]]
για αυτον τον παιχταρα επρεπε να γινει η υπερβαση...
**και ο χοντρος θα σου λειψει..
[/quote]
διαφωνώ
στα δύσκολα κρυβότανε
και δεν ήταν το σταθερό χέρι που θα σε ξελάσπωνε βρέξει χιονίσει.
Σαφώς και ήταν γαμώ τους παίκτες, αλλά για τα λεφτά που έπαιρνε, ήθελα κάτι πιο σταθερό. Προφανώς το πρόβλημα μου είναι πως τα κριτήριά μου είναι συγκρίνοντας μια δεκαετία πιο πίσω, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για να το δω αλλιώς.
Ο χοντρός θα μου λείψει στα καλά του. Γιατί από τα 40 ματς έπαιζε στα 10. Οπότε ήθελα άλλους 2 τουλάχιστον χοντρούς. Τον Νεστέροβιτς στο ΝΒΑ δεν τον παρακολούθησα, οπότε δεν ξέρω πόσο ξύλο μπορεί να παίξει εντός ρακέτας. Συνεπώς προς το παρόν θεωρώ πως έχουμε χάσει σε δύναμη στη ρακέτα και σε σουτ εκτός.
Κοινώς ο Ολυμπιακός του χρόνου είναι για τον πούτσο....δεύτεροι επειδή δεν υπάρχει άλλος να κοντράρει.
Για μένα είναι η χρονιά του Σλούκα και του Παπανικολάου. Να αποδείξουνε τι μπορούνε να κάνουνε.
Αλλά στο 4 έχουμε μεγάλο θέμα. Μόνο με Μαυροκεφαλίδη και Έρτσεγκ δεν βγαίνει.
Ο Βασιλόπουλος χρειάζεται να δουλέψει κι άλλο στο σουτ. Με διαρκείς τραυματισμούς το σουτ δεν δουλεύεται, γιατί στην πισίνα δεν κάνεις σουτ. Έμεινε πίσω δυστυχώς.
Όμως είναι παίκτης με τεράστια αποθέματα βελτίωσης.
οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η σέρβικη μαφία τον προστάτευσε.μηπως πεθανε ο σπανουλης???
ο βασιλοπουλος ειναι χρυση μετριοτητα,κι οταν επαιζε δεν εκανε τιποτα σπουδαιο
είμαι σίγουρος ότι παίρνεις ληγμένα.διαφωνώ
στα δύσκολα κρυβότανε
και δεν ήταν το σταθερό χέρι που θα σε ξελάσπωνε βρέξει χιονίσει.
Σαφώς και ήταν γαμώ τους παίκτες, αλλά για τα λεφτά που έπαιρνε, ήθελα κάτι πιο σταθερό. Προφανώς το πρόβλημα μου είναι πως τα κριτήριά μου είναι συγκρίνοντας μια δεκαετία πιο πίσω, αλλά είναι πολλά τα λεφτά για να το δω αλλιώς.
Ο χοντρός θα μου λείψει στα καλά του. Γιατί από τα 40 ματς έπαιζε στα 10. Οπότε ήθελα άλλους 2 τουλάχιστον χοντρούς. Τον Νεστέροβιτς στο ΝΒΑ δεν τον παρακολούθησα, οπότε δεν ξέρω πόσο ξύλο μπορεί να παίξει εντός ρακέτας. Συνεπώς προς το παρόν θεωρώ πως έχουμε χάσει σε δύναμη στη ρακέτα και σε σουτ εκτός.
Κοινώς ο Ολυμπιακός του χρόνου είναι για τον πούτσο....δεύτεροι επειδή δεν υπάρχει άλλος να κοντράρει.
Για μένα είναι η χρονιά του Σλούκα και του Παπανικολάου. Να αποδείξουνε τι μπορούνε να κάνουνε.
Αλλά στο 4 έχουμε μεγάλο θέμα. Μόνο με Μαυροκεφαλίδη και Έρτσεγκ δεν βγαίνει.
Ο Βασιλόπουλος χρειάζεται να δουλέψει κι άλλο στο σουτ. Με διαρκείς τραυματισμούς το σουτ δεν δουλεύεται, γιατί στην πισίνα δεν κάνεις σουτ. Έμεινε πίσω δυστυχώς.
Όμως είναι παίκτης με τεράστια αποθέματα βελτίωσης.
Πες και κάτι άλλο ρε, τον έφαγες τον άνθρωπο!μηπως πεθανε ο σπανουλης???
μηπως πεθανε ο σπανουλης???
γιατί; πού διαφωνείς;είμαι σίγουρος ότι παίρνεις ληγμένα.
και στη μπάλλα και στο μπάσκετ
μαλλον τ'αναποδο...ο σπανούληςΗ χοψωνιδου ήταν στην εθνική
καιη χοψωνίδουο σπανουλης φοβήθηκε με το ξύλο
δεν το παρακολουθεις το αθλημα απο οτι φαινεται..Στο οτι ο Κλέιζα χανότανε; Για θύμισέ μου ΕΝΑ κρίσιμο παιχνίδι που ο Κλέιζα ήταν το νούμερο ένα βιολί μας.
αφηνωντας παραλληλα σουτ στους υπολοιπους παικτες σας που ταν μπετατζιδες.([size=14pt]βλεπετελικο με μπαρτσαΤσίλντρες[/size])..
+1000μαλλον τ'αναποδο... δεν το παρακολουθεις το αθλημα απο οτι φαινεται..
τα μερικα "κακα" ματσ του κλειζα(εβαζε μολις 12-15 ποντους ) ηταν συνεπεια του γεγονοτος
οτι τον παιζανε διπλη και τριπλη αμυνα αφηνωντας παραλληλα σουτ στους υπολοιπους παικτες σας που ταν μπετατζιδες.(βλεπε τελικο με μπαρτσα)..
παρολα αυτα ηταν πρωρος σκορερ στη γιουρολιγκ περσυ!
τετοιο 3αρο4αρι δεν υπαρχει στην ευρωπη..
μα δεν είπα πως ήταν κακός παίκτης...αλλοίμονο άλλωστε, πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο.μαλλον τ'αναποδο... δεν το παρακολουθεις το αθλημα απο οτι φαινεται..
τα μερικα "κακα" ματσ του κλειζα(εβαζε μολις 12-15 ποντους ) ηταν συνεπεια του γεγονοτος
οτι τον παιζανε διπλη και τριπλη αμυνα αφηνωντας παραλληλα σουτ στους υπολοιπους παικτες σας που ταν μπετατζιδες.(βλεπε τελικο με μπαρτσα)..
παρολα αυτα ηταν πρωρος σκορερ στη γιουρολιγκ περσυ!
τετοιο 3αρο4αρι δεν υπαρχει στην ευρωπη..
και για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση να θυμηθείς έστω και ένα ματς κρίσιμο να σου πω πως το μοναδικό που έπαιξε ήταν στην αρχή στη Γαλλία αλλά εκείνο ΔΕΝ ήταν κρίσμο ματς, απλά έτσι όπως πήγε μετά ο όμιλος, αν δεν το είχαμε κάνει νίκη θα είχαμε πρόβλημα.γιατί; πού διαφωνείς;
στο οτι ΔΕΝ θα μου λείψει ο χοντρός; Κι εμένα μου άρεσε σαν παίκτης στα καλά του, αλλά κάθε πότε ήταν τα καλά του;;
Στο οτι ο Βασιλόπουλος έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης; Έχει. Αλλά διαρκώς είναι τραυματίας.
Στο οτι ο Κλέιζα χανότανε; Για θύμισέ μου ΕΝΑ κρίσιμο παιχνίδι που ο Κλέιζα ήταν το νούμερο ένα βιολί μας.