hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
για τον πλε..
εγω φταιω που σου απαντησα κωλοπουστα..
μου παν με πμ οι συντροφοι και δεν ξανατσεκαρα στο θρεντ..εγω φταιω που σου απαντησα κωλοπουστα..
κουλουρι να παρεις..μου παν με πμ οι συντροφοι και δεν ξανατσεκαρα στο θρεντ..
θενξ ενιγουει ρε...μεσα στη βδομαδα θα χουμε χτυπημα..
** για να μη με λετε ρατσιστη..
χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχ
Που ΔΕΝ επιλέχτηκε; Μα φυσικά στην καλύτερη πεντάδα της Α1 του ΕΣΑΚΕ, η οποία είναι καπαρωμένη από το "διαμάντι" του ελληνικού αθλητισμού.
Δεν είναι σοφός ο Ντούντα δηλαδή...δεν κανει ο κλειζα για τον οσφπ..
το λεει και ο "σοφος"..
το τι ειναι ο ντουντα ειναι πανω κατω γνωστο..Δεν είναι σοφός ο Ντούντα δηλαδή...
1)εχεις δει πολλες φορες να βγαινει ο mvp απο την ηττημενη ομαδα?η ασυλια και η αβαντα που εχει η αδερφη ο διαμαντιδης με κανει να πιστευω οτι ειναι μεγας ρουφιανος των αποδητηριων.
εδω το 2007 οταν πηραν το ευρωπαικο εδω , αντι να βγει mvp του φιναλ4 ο σισκαθσκας βγηκε αυτος, και γελαγαν ολοι οι ξενοι δημοσιογραφοι με τους ελληνες.
για τον σκουντη εχει μια εξηγηση, εβγαλε λεφτα με τισ διαφημισεις απο κεινο το τριποντο.
ρε μαλακες μην γραφετε σ αυτο το θρεντ αν δεν πεθανει ο σπανουλης..
καθε φορα μπαινω με την προσμονη οτι καποιος θα εχει ποσταρει την χαρμοσυνη ειδηση & μετα διαβαζω για δρακους-καστρα & αλλα παραμυθια..
να υπερασπιστείς την τιμή του "Μητσάρα".
γραψε λαθος...μπερδευτηκα με το 2009 που ειχε κανει οργια ο σισκα με τη φανελα της τσσκα και παραλιγο να το παρει μονος του στο τελος με το τριποντο...και σε εκεινο το παιχνιδι ο αιωνιος γαμιας των γαυρων ειχε δειξει ποσο μεγαλος παιχτης ειναι!!ειναι και πολλα τα ευρωπαικα τι να κανω,μπερδευομαι!Ε; Ποιά ηττημένη ομάδα ρε μεγάλε;
Στον Παναθηναϊκό, που πήρε το κύπελλο, έπαιζε ο Σισκάουσκας. Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου στη βιασύνη σου να υπερασπιστείς την τιμή του "Μητσάρα".
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ (μη οπαδικό):
"Ο Διαμαντίδης εχει τα χαρακτηριστικά του role model που το ελληνικό μπάσκετ έψαχνε.γι΄αυτό και με το που τον ανακάλυψαν του έστρωσαν το δρόμο με ροδοπέταλα.
είναι χαμηλών τόνων,δεν προκαλεί με την συμπεριφορά του,υπάκουος,εξωφρενικά αλτρουιστής και δεν είναι ο σουπερσταρ που προκαλεί αντιθέσεις.βασικά δεν είναι καν σουπερ σταρ.βάλε και σε αυτό το πακέτο συμπεριφοράς πως ξέρει και μπασκετ και κλείσαμε.βρήκαμε αυτόν που ψάχναμε...
στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ εξάλλου δεν νιώθουμε και τόσο καλά με παίχτες που βγάζουν ατόφιο επιθετικό ταλέντο.προτιμάμε τύπους της καλής άμυνας,των ριμπάουντ,της ομαδικότητας και της αυτοθυσίας.εδώ έχουμε βγάλει τον ναβάρο "μπασκετικό σίχαμα",τον κλέιζα όπως πάει θα τον βγάλουμε κοινό τσουρουκά,την τελευταία φουρνιά των ισπανών ευνοημένη απο το σύστημα και το nba τσίρκο που πηδάνε οι μαιμούδες και καρφώνουν...
είμαι σίγουρος πως αν έσκαγε μύτη ο γκάλης σήμερα,θα του συμπεριφερόμασταν ανάλογα.ουτε στην εθνική δεν θα τον καλούσαν."