Νέα

Μπάρμπορα απο φυλης 71 και μετα φωκαίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliariss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ειναι...τοσα χρονια περασαν και ακομα παραμενει αξεπεραστη...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ρε πως κάνετε κάποιοι για κάτι πατσαβούρες και βρωμιάρες...Όταν λέγαν κάποιοι όλο ενθουσιασμό τι καλά περνούσαν και τι γκόμενα ήταν αυτή πήγα στο Φυλής 71 πάνω τότε πριν 1μιση χρόνο και μόλις την είδα μου πεσε ο διακόπτης.Πολύ χάλια εμφανισιακά και σε συνδυασμό όσα λέγαν για ακάποτα για βρωμιά την έκανα τρέχοντας.

Ρε αντε βουρ για κάνα στούντιο

Επισκέπτης
ετσι ειναι...τοσα χρονια περασαν και ακομα παραμενει αξεπεραστη...
Μεσημεριανή επίσκεψη σήμερα στην πολυαγαπημένη μου Μπάρμπορα μετά από πολλούς μήνες, όπου εξεπλάγην κι έφυγα απογοητευμένος :(
Φίλε hardcora, τι παραπανίσια κιλά αναφέρεις; Και ποιο όριο; Με όλο το σεβασμό, αλλά πλέον είναι μπόγος... Υπολογίζω ότι πήρε καμιά δεκαριά κιλά. Αφού εκεί που παλιότερα τη σήκωνα στην αγαπημένη μου όρθια στάση και πιανότανε το καυλί μου, σήμερα πιάστηκαν τα χέρια μου. Άσε που δεν βολευόταν ούτε έτσι, ούτε αλλιώς...
Είναι πολύ πιο παχιά από τότε που είχε κιλάκια στο Φ71 και αυτό την κάνει να φαντάζει κοντή...
Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ελπίζω να μην έχει κανένα πρόβλημα στην υγεία της γιατί πραγματικά θα στενοχωρηθώ, αλλά αυτό πιστεύω δυστυχώς.
Αυτό που με παραξένεψε περισσότερο όμως, είναι ότι δεν είχε τη γνωστή μαγκιά που την διακατείχε. Αντί να προμοταρίζεται αυτή όπως συνήθιζε να κάνει τόσα χρόνια με το γνωστό αγέρωχο στυλάκι της, σήμερα έλεγε το πρόγραμμα η τσατσά, ενώ ακόμα πιο περίεργο ήταν το γεγονός ότι όποιος δεν έμπαινε και της έλεγε ότι θα περάσει αργότερα, του απαντούσε ότι θα τον περιμένει και να έχει καλή βόλτα... Ποια η Μπάρμπορα που κανονικά θα τον καντήλιαζε μέχρι την πόρτα...
Τσιγάρο δεν κρατούσε, ούτε μύριζε τσιγαρίλα. Μπορεί να έτυχε αλλά ίσως να το 'κοψε κιόλας...
Δεν ξέρω... εκεί που η διπλή κατάθεση ήτανε στάνταρ εκ μέρους μου και ενίοτε και τριπλή, τολμώ να πω ότι αν σήμερα ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα στη ζωή μου, δεν θα περνούσα... :(
Και για να κλείσω και μ' αυτό που μου φάνηκε πιο αλλόκοτο απ' όλα...
όταν έφευγα παρατήρησα ότι δεν ακουγόταν από πουθενά μουσική... :huh:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
εγινε μελος... θρησκευτικής οργάνωσης ? :rolleyes: :think:

OP
OP
K

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
θα ντυθει καλογρια για να βγει στο σαλονι :grin: :grin: :grin:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είχε γραφτεί,
ότι σύντομα θα είναι κοντά μας ...  ;)

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Όχι, βέβαια...
Σίγουρα κάνεις λάθος  :)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Πριν λιγες μερες πηρα την Μπαρμπορα δυο φορες.Παραμενει σταθερη αξια στο χρηματιστηριο αξιων της φυλης  :rockon:
Πηρε μερικα κιλα τα οποια της πανε και την κανουν πιο μιλφαρα,καθως τουμπανιαστηκαν τα βυζια της  :tits2:

Επισκέπτης
Τι μιλφάρα ρε φίλε. κάτω από 30 πρέπει να 'ναι η κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom