jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
gt μου μιλας ετσι?
νομιζα ειμαστε φιλοι
δεν υπαρχει φιλια πουθενα
gt μου μιλας ετσι?
νομιζα ειμαστε φιλοι
gt μου μιλας ετσι?
νομιζα ειμαστε φιλοι
παρασκευη πλησιαζω αγγλιδα που χορευε στην πιστα σε μπαρ εδω την ρωταω πως την λενε μου λεει της λεω εισαι μονη σου εδω μου δειχνει μια φιλη της που χορευαν μαζι βγαζω το κινητο κ της λεω number? μου λεει no χαμογελωντας κ αποτραβιεται πισω στην φιλη της
γτ να μην ρωταω ποτε ονομα?
Επικαλείστε πολλοί την εμφάνιση ως τον πρωταρχικό παράγοντα και ξεχνάτε έναν άλλο παράγοντα που κατ' εμέ είναι ο κυριότερος.
Η διαθεσιμότητα ή με άλλα λόγια η φάση που βρίσκεται/περνάει η κοπέλα.
Σε πολλές περιπτώσεις και για διάφορους λόγους, μια γυναίκα ζητάει τη γνωριμία, κοινώς "ψάχνεται". Σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν είναι σπάνιες, δεν θα επωφεληθεί ο εμφανίσιμος αλλά αυτός που θα την πλησιάσει γενικότερα.
και απο γαμησι?πλακωτο?κ που ξερουμε αν ψαχνεται?
κ αν δεν ψαχνεται γτ βγαινει στα μπαρακια με την κολλητη της?
ας καθοντουσαν σπιτι να πιουνε κ να χορεψουνε
Το αν ψάχνεται δεν το ξέρεις εξαρχής και ΔΕΝ πρέπει να προσπαθείς να το συμπεράνεις από το αν πχ κουνιέται/χορεύει πολύ.κ που ξερουμε αν ψαχνεται?
κ αν δεν ψαχνεται γτ βγαινει στα μπαρακια με την κολλητη της?
ας καθοντουσαν σπιτι να πιουνε κ να χορεψουνε
Το αν ψάχνεται δεν το ξέρεις εξαρχής και ΔΕΝ πρέπει να προσπαθείς να το συμπεράνεις από το αν πχ κουνιέται/χορεύει πολύ.
Στα μπαράκια με τη φίλη της μπορεί να βγαίνει απλά για να "δειχθεί".(ΝΑΙ το κάνουν αυτό οι γυναίκες παρόλο που εμείς σαν άντρες το θεωρούμε χαζό)
Προφανώς και πρέπει να κάνεις το πέσιμο για να μάθεις. Καμιά δεν θα σηκώσει φωτεινή ταμπέλα "ψάχνομαι".αρα πεσιμο κ χυλοπιτα για να μαθουμε αν εχει βγει να δειχθει?
ελεος παιδια ενα κουβα σκατα θα φαμε παλι μεχρι να βρουμε γκομενα
Επικαλείστε πολλοί την εμφάνιση ως τον πρωταρχικό παράγοντα και ξεχνάτε έναν άλλο παράγοντα που κατ' εμέ είναι ο κυριότερος.
Η διαθεσιμότητα ή με άλλα λόγια η φάση που βρίσκεται/περνάει η κοπέλα.
Σε πολλές περιπτώσεις και για διάφορους λόγους, μια γυναίκα ζητάει τη γνωριμία, κοινώς "ψάχνεται". Σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν είναι σπάνιες, δεν θα επωφεληθεί ο εμφανίσιμος αλλά αυτός που θα την πλησιάσει γενικότερα.
Τυπε η αληθεια είναι ότι μια εμφανισιμη έχει αρκετες προτάσεις ειτε από Ιντερνετ ειτε από εξω οποτε θα περιμένει μέχρι να την πλησιάσει εκεινος που θα θέλει.
Another way to react is not to react at all - you sent your message, she received it, now its her turn to act, and if she doesn't, well, too bad.
Σε αυτό που γράφει συμφωνω σχετικα με το λινκ που παρέθεσε ο zeljko.
ti message λεει το λινκ? να την κοιτας η να της μιλησεις?
δεν εχω διαβασει το λινκ γτ εχω δουλεια κ μπαινω κλεφτα στο θρεντ
Τα πάντα.
Δεν υπήρχε τίποτε σωστό.
ΝΑΥΑΓΙΟ είσαι.
gt μου μιλας ετσι?
νομιζα ειμαστε φιλοι
ti message λεει το λινκ? να την κοιτας η να της μιλησεις?
δεν εχω διαβασει το λινκ γτ εχω δουλεια κ μπαινω κλεφτα στο θρεντ
την προγουμενη παρασκευη στο ιδιο μπαρ κλαμπ καθομουν σε ενα σκαμπο στην μπαρα κ εβλεπα τους μαλακες κ τις μαλακισμενες να χορευουν
περναει μια γκομενα κ μου χαμογελαει κ με χαιδευει στο μπρατσο
φοραγα ενα μαυρο τζακετ οχι δερματινο
αυτη μετα που την ειδα τρικλιζε πηγε να πεσει κ πρεπει να ειχε κανει κοκα αδυνατη ψηλη μικρη κοντα στα 20