dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
katse kalytera σπιτι σου λεω εγω....αυτα τα μερη δεν ειναι για σενα...μπορει να κανεις κακο σε καμια
λες ε?
katse kalytera σπιτι σου λεω εγω....αυτα τα μερη δεν ειναι για σενα...μπορει να κανεις κακο σε καμια
σημερα λεω να παω ακανθους παραλιακη
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/sites/default/files/article/2016-05/ypogeio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτη πρεπει να ναι αλεξανδρας
Noμιζω οτι το εχει γυρισει :STυπε πηγαινε γιαννα φυλης 200 σιγουρο γαμησι
μπολιβαρ να παςσημερα λεω να παω ακανθους παραλιακη
η δουλεια δεν ειναι μαγικη και δεν εχει σχεση τι δουλεια εκανα...ετσι κ αλλιως ανεργος ειμαι πλεον!Το θεμα ειναι να πεις οτι κανεις μια δουλεια που πχ θα φανει οτι στις τσεπες σου εχεις 600-700 ευρω τον μηνα ακομα καιμε 500 απλα αν πεις οτι δουλευεις νομιζουν οτι θα εισαι χορηγος τους...ποια ειναι η μαγικη δουλεια??
πηγα κ μιλησα σε μια αγγλιδα σε μπαρακι χτες
την ρωταω whats your name?
μου απανταει
δεν θυμαμαι τι μου ειπε κ σιγα μην το ακουσα απλα να σπασει ο παγος ηθελα
την ρωταω you are alone here?
μου δειχνει την φιλη της
της ζητησα τον αριθμο της κ δεν μου το εδωσε
μετα εφυγα ημουν κ αρρωστος ειχα πυρετο λιγο τρεμουλα κ ηρθε σπιτι εκανα διαρροια κ κοιμηθηκα
Συμφωνώ με τύπους στις προηγούμενες σελίδες. Αν η άλλη σε γουστάρει εμφανισιακά ακόμα και για σκατά να πας να μιλήσεις θα είσαι επιτυχημένος, δηλαδή έστω έναν πούτσο θα τον ρίξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην την προσβάλλεις προσωπικά.
κ πως θα καταλαβω οτι με γουσταρει?
κ προτεινε κ σημεια που γινεται παιχνιδι
σευχαριστω
Δεν είμαι από Αθήνα τύπε για να προτείνω μαγαζιά.
Πηγαίνεις εκεί που πέφτει οφθαλμόλουτρο ρε τύπε. Δεν θα πηγαίνεις εντελώς στο άκυρο σε γκόμενες που δεν σε έχουν προσέξει καν.
Συμφωνώ με τύπους στις προηγούμενες σελίδες. Αν η άλλη σε γουστάρει εμφανισιακά ακόμα και για σκατά να πας να μιλήσεις θα είσαι επιτυχημένος, δηλαδή έστω έναν πούτσο θα τον ρίξεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην την προσβάλλεις προσωπικά.
αν ηταν ετσι τοτε μονο οι σπαλιαρες θα ειχαν γκομενες
Οποτε η λυση ειναι να χτυπαω γκομενες απο μπαρ, μετρο κτλ. ΑΛλα αυτο το σπορ δεν το εχω. Σε κυκλο κατι κανω, αλλα αγνωστες τελειως δεν ειμαι καθολου καλος