Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ο αλος λεει καμακι σε μετρο ιλεκτρικο επιδι κιτανε χαχαχα
τα κιτυ εμα!
Διακριτικά χωνεσαι σε αυτά τα σημεια φιλε μου.
δλδ πως μπορείς να χωθείς διακριτικά..
θα της μιλήσεις φιλικά ?
και η γκόμενα και ο περίγυρος στο τρένο είναι τόσο στόκοι ας πούμε και δεν θα καταλάβουν ότι είσαι πεύτουλας
ρε μάγκες όλα είναι ανάλογα τι ψάχνεις να σπρώξεις και τι λεφτά διαθέτεις.... πχ γκάζι η μια μεριά της πλατείας έχει τα πιτσιρίκια (αλλά πολύ πιτσιρίκια και πολλά -18) και η άλλη πλευρά έχει το 20-25.... στα πιτσιρίκια είναι πιο οικονομικό γιατί ενθουσιάζονται ευκολα στην άλλη πλευρά για να σπρώξεις θέλει και δυνατό μπάτζετ αλλά μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα πολύ πολύ δυνατή...... αυτή την εποχή παίζουν και τουρίστριες
Φιλε εμεις ειμαστε πανω απο 40-45. Τι 25 μας λες;
φίλε μου δεν είπα ότι έχει μόνο αυτές τις ηλικίες αλλά στα κλαμπάκια συνήθως τέτοιες ηλικίες συχνάζουν άντε ως 30 και ειδικά για το γκάζι που είπα... και η ηλικία δεν είναι το α και το ω αν είσαι καλοντυμένος και προσέχεις τον εαυτό σου... εντάξει αν είσαι πάνω από 50 δυσκολευει παρά πολύ
ρε μάγκες όλα είναι ανάλογα τι ψάχνεις να σπρώξεις και τι λεφτά διαθέτεις.... πχ γκάζι η μια μεριά της πλατείας έχει τα πιτσιρίκια (αλλά πολύ πιτσιρίκια και πολλά -18) και η άλλη πλευρά έχει το 20-25.... στα πιτσιρίκια είναι πιο οικονομικό γιατί ενθουσιάζονται ευκολα στην άλλη πλευρά για να σπρώξεις θέλει και δυνατό μπάτζετ αλλά μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα πολύ πολύ δυνατή...... αυτή την εποχή παίζουν και τουρίστριες
eixa μιλησει μια μερα σε 2 γκομενακια μικρα κ με κοιταγαν σαν βιαστη ενω ημουν χαμογελαστος ευγενικος κλπ
σαν να νομιζαν οτι θα χεσω κ θα καψω τα κορμακια τους
φιλε λογικα αριστερα με το που βγαινεις μετρο ειναι τα μικρα κ δεξια τα μεγαλα ε?
με μπέρδεψες δύο εξόδους δεν έχει το μετρό;
εννοω την πανω εξοδο με το που βγαινεις απο τις σκαλες
αριστερα μικρα δεξια μεγαλα ε?
ενδιαφέρον αν δεν μας δουλεύεις...τις περισσοτερες φορτωτικες τις εχω κανει στο σκλαβενιτη στα τυρια