bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Μάγκες BINGO!!!!Στο κέντρο υπάρχει ένα μπαράκι που σε κερνάνε ποτά και μετά σε πάνε πάνω σε μια σκάλα και γαμάς!!!!!!!
οπου τους πουνε πανε....σε ενα μετρο μπες και δες ποσες κοιτανε
εχεις δοκιμασει και έχεις βγαλει data.στατιστική?και επειδη κοιτανε τι εγινε???
ε τοτε ετσι οπως μας τα λες καθε τοσο θα γαμας αλλο μουνι απο το μετρο.
χαχα
αμα πας να τουςμιλησεις, και ας κοιτανε, θα φας ακυρο στις περισσοτερες των περιπτωσεων
εχεις δοκιμασει και έχεις βγαλει data.στατιστική?
Δεν είναι αληθες αυτό τυπε,και μεις κανουμε αβερτα καμακι.Απλως οι χυλοπιτες δε συμπεριλαμβάνονται στην εννοια καμακι.Εκτος και το πας και συ στη θεωρια 99 στα 100.Ε,οχι,πολυ παει.Τυπε παιρνεις αδεια απ' τη δουλεια και πηγαινεις για καμακι στις βιβλιοθηκες πανεπιστημιων της Θεσνικης;
Περιμενω με περιεργεια να μαθω τι θα γινει! Εισαι απο τα λιγα ατομα εδω μεσα που κανουν πραγματικα καμακι. Ξαναδιαβαζω τα παλια σου ποστ οπου εχεις γραψει συμβουλες.
2στις δεκα..τουλάχιστοντηρω την σειρα, προηγεισαι!
Ακουω τα στατιστικα σου!
Το μούσι ναι.
Πριν 10 χρόνια, έπαιζαν τα γένια 10 ημερών.
Μεγάλη διαφορά.
Τα γένια 10 ημερών , έγιναν μούσι αρχιμανδρίτη.
Και τότε σκατά και τώρα , σκατά.
Πριν το 1990 , ίσως ήταν λίγο καλύτερα.
Βέβαια ήμουν μικρός, αλλά θυμάμαι είχα πάει αρκετές φορές στην πιανέτα τέρα (ντίσκο)
γύρω στο 1985 και αν και ήμουν 14χρονος, έπαιρνα μεγαλύτερες γκόμενες και χορεύαμε.
Δεν με έπαιρναν πολύ στα σοβαρά, αλλά ήταν σαφώς πιο δεκτικές.
Αν ήσουν 20χρονος το 1985 πρέπει να γάμαγες πολύ εύκολα με καμάκι , παντού
σε τελείως άγνωστες στο χύμα.
Τότε υπήρχαν ντίσκο όμως, με μεγάλη πίστα για χορό ,που χόρευαν οι περισσότεροι.
Μπαίναν όλοι και δεν γίνονταν πολλές κρατήσεις.
Οι πορτιέρηδες ήταν για να .... βοηθάνε τον κόσμο να μπαίνει μέσα,
όχι για να τον κρατάνε έξω για να αποκτήσει μούρη το μαγαζί.
Οι πορτιέρηδες επίσης , ήταν για τον πέουλα, δεν ήταν μούρες
που ήθελαν όλες οι γκόμενες να γαμηθούν μαζί τους.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ ... ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΦΑΓΗΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 στις 10 απο το μετρο που τους την πεφτεις τελικα τις γαμας???2στις δεκα..τουλάχιστον
αμα σε κοιτάξουν και δείξουν ενδιαφερον..2στις δεκα...τωρα απο αυτές γαμαω ανετα και τις δυο αν προσπαθησω..βέβαια ποτε δεν προσπαθώ ιδιαίτερα..δηλαδη μιλαμε απο τηλεφωνο η καμερα να σπασει λιγο ο παγος και μετα παω κατευθειαν σπιτι και τις γαμαω....πολλες έχουν και αγορια..2 στις 10 απο το μετρο που τους την πεφτεις τελικα τις γαμας???
Εισαι το προτυπο μου!!
Μπραβοοοοοοο !!
αμα σε κοιτάξουν και δείξουν ενδιαφερον..2στις δεκα...τωρα απο αυτές γαμαω ανετα και τις δυο αν προσπαθησω..βέβαια ποτε δεν προσπαθώ ιδιαίτερα..δηλαδη μιλαμε απο τηλεφωνο η καμερα να σπασει λιγο ο παγος και μετα παω κατευθειαν σπιτι και τις γαμαω....πολλες έχουν και αγορια..
kala, δωσε μια περιγραφη ενως πεσιματος στο μετρο
πως ξεκινας, τι της λες, μεσα στο βαγονι? εξω στην αποβαθρα??
σαφως οχι ζαχαροπλάστης ηταν ο μπαμπας σου...ειμαι άμεσος. μου αρεσεις πολυ και θελω να τα ξαναπούμε.......απλα είναι..Εμείς τα κάνουμε πολυπλοκα..στην καμπινα αλλα και εξω απο αυτηνkala, δωσε μια περιγραφη ενως πεσιματος στο μετρο
πως ξεκινας, τι της λες, μεσα στο βαγονι? εξω στην αποβαθρα??
πλυντηριο μεταξουργειο
ανφας τη χυλοπιτα πας για ενα γαμησι διπλα.αν και δε παιζει τοσο ευκολα χυλοπιτα εκειτο γαμησι διπλα ειναι πιο φτηνο απο μπυρα+χυλοπιτα στο πλυντηριο
τωρα που το πες πρεπει ν απλωσω κατι ρουχαπλυντηριο μεταξουργειο
ανφας τη χυλοπιτα πας για ενα γαμησι διπλα.αν και δε παιζει τοσο ευκολα χυλοπιτα εκει
πολυ.και δε κανω πλακα ;)κοζαρουν τα μουνια ?