Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Το μπανανα μαζευε παντα ωραια και ψαγμενα μουνακια καποτε,τωρα δεν εχω παει να δω.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Το μπανανα στην αρδηττου....
Μουνια στο φουλ εχει.
Εχει παει καποιος τελευταια?
Κολοκύθια φίλε τίγκα μουνι κοριτσάκια με μυαλό φυστικοβουτυρο δικαιολογούνται λόγω ηλικίας πάντως καμία σχέση με πριν δέκα και χρόνια τώρα ούτε πεσιματα ούτε φλερτάρει κανείς όλοι με το κινητό στο χέρι με γελοίο στυλ τατουάζ μαιμουδια φουλ και κλαφτα Χαράλαμπε
Κοινώς αρχιδια στο μυστρί εποχές Romeo με Τσαλίκη στην παραλιακή δεν θα ξαναέρθουν οποίος έβγαινε τότε θα θυμάται...

Επισκέπτης
το θυμαμαι το milagro...  ηταν εκει που ειναι τωρα ο fileas (επι της παπαγου 3 στενα πανω απ την πλατεια γαρδενιας)

παντως στο χωρο της πανεπιστημιουπολης (φιλοσοφικη, θεολογικη, κτλ) ειναι τιγκα στο μουνι...καθημερινες ειναι ανοιχτη (εως τις 5) η πυλη στο τερμα του ζωγραφου (εκει που ειναι το νεκροταφειο), και μπορειτε να μπειτε με αμαξι - μηχανη για βολτα περιξ των σχολων...

@ πιτερ: παλια, πισω και διπλα απ το χημικο, στα παρκιν και στην αλανα, παιζαν πολλα φασωματα σε αμαξια...
ελα ρε, τρελανε με! Που ειναι αυτα τα σημεια; Με τα ποδια θα παω, δεν εχω αμαξι. Μηπως με κοιτανε καχυποπτα;

Επισκέπτης
Πηγα και σχολαρχειο χτες αλλα δεν ειχε μουνι κι εκοψα λασπη.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά είχα ακούσει για Χαλάνδρι ότι παίζουν σκηνικά με γκόμενες, ξέρει κανείς τίποτα?

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Κολοκύθια φίλε τίγκα μουνι κοριτσάκια με μυαλό φυστικοβουτυρο δικαιολογούνται λόγω ηλικίας πάντως καμία σχέση με πριν δέκα και χρόνια τώρα ούτε πεσιματα ούτε φλερτάρει κανείς όλοι με το κινητό στο χέρι με γελοίο στυλ τατουάζ μαιμουδια φουλ και κλαφτα Χαράλαμπε
Κοινώς αρχιδια στο μυστρί εποχές Romeo με Τσαλίκη στην παραλιακή δεν θα ξαναέρθουν οποίος έβγαινε τότε θα θυμάται...

Πω ρε τι μας θυμησες!
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΧΡΥΣΠΑ.και guest special ο Αδαμαντιδης!!!!!!

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Γενικα το ρομεο εποχη 2006 εως περιπου 2009 αυτη τη 3ετια με τσαλικη και μακρη....που ελεγε το απολαυση....
Τι γινοταν απο μουνια...το μαγαζι τιγκα στο μουνι απο τεταρτη εως κυριακη...
Καλακαιρι του 2007 χαμος.
Και βερτη ποσειδωνιο πολυ μουνοθυελλα...

Επισκέπτης
Σταρ κοιτα αυτον τον κοντοκουρεμενο πως εχει κολλησει τη μουρη του στο κοριτσι

Συνημμένα

• 20190911_165708.jpg
    20190911_165708.jpg
    450,9 KB · Εμφανίσεις: 63

Επισκέπτης
ειχα γραφτει κυριως για την κλειστη πισινα...με βολευε που ηταν στο κεντρο....σου διναν πετσετες, οποτε δεν χρειαζοταν να κουβαλαω πολλα μπαγκαζια... οντως ηταν πολυ χλιδατο τζιμ...
70 γιουρια το μηνα 2 χρονια συμβολαιο...
προϋποθεση η ανακαλυψη των φοιτητοπολυκατοικιων....κι εγω βαριεμαι την ερευνα...ασε που δεν πολυ-κυκλοφορω κιολας...με το ιντερνετ εχω ολο τον κοσμο μπροστα μου (οπως θα ελεγε και ο αειμνηστος μίνας)
ο ντοπουλης ξεφυγε.εσυ ποτε θα ξεφυγεις; Εχουμε καθηκον να αλληλοβοηθηθουμε. Το μουνι ειναι κατω απ τη μυτη σου και δε βγαινεις να το μυρισεις. Στα μπουρδελα μυριζουν πουτσιλα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγω παλι καυλαντιζω κατι κοριτσακια σε κατι συνοικιακους φουρνους.Βεβαια το καλυτερο το εχω κανει σε μιλφακι σε φουρνο παλι που ψηνοταν ασχημα και ειχα παρει και τηλεφωνο αλλα ηταν αλβανιδα οποτε εκανα πισω.Μαλακια μ βεβαια γιατι φαινοταν πολυ καυλιαρικο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω παλι καυλαντιζω κατι κοριτσακια σε κατι συνοικιακους φουρνους.Βεβαια το καλυτερο το εχω κανει σε μιλφακι σε φουρνο παλι που ψηνοταν ασχημα και ειχα παρει και τηλεφωνο αλλα ηταν αλβανιδα οποτε εκανα πισω.Μαλακια μ βεβαια γιατι φαινοταν πολυ καυλιαρικο.

Καλα το πας, συνεχισε και μη κολλας στο απο που ειναι η καθε κοπελα αλλα στο πως φερεται και πως ειναι.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456

Πως πιάνεις κουβέντα στους φούρνους ρε χύστη μου? Τις ρωτάς αν θέλουν να φάνε λουκανικόπιτα?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πως πιάνεις κουβέντα στους φούρνους ρε χύστη μου? Τις ρωτάς αν θέλουν να φάνε λουκανικόπιτα?

Υπαρχουν αντρες που κολλανε να μιλησουν στην οποιοδηποτε γυναικα (ειδικα αν ειναι και σχετικα ομορφη) και υπαρχουν και αντρες που δεν κολλανε και χωνονται.

Κατι το απολυτα φυσικο και νορμαλ και πρεπον, γιατι σου φαινεται περιεργο και ακατορθωτο;

Οπου δεις γυναικα που σου αρεσει, απλα μιλας σαν ανθρωπος προς ανθρωπο, τοσο απλο. Και οτι γινει, στα αρχιδια σου.

Οι ανθρωποι, πλησιαζουν ομορφα και μιλανε, τα τρολ απλα κοιταζουν και παιρνουν δουλεια για το σπιτι.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
στο σουπερ  μαρκετ ξεκινα .. εγω εκει  βγαζω πολυ πραμα ..
πχ .. σταμπαρεις  μια ...βλεπεις  που παει ..
ειναι στο ραφι και  ψαχνεται να αγορασει κατι ... χωσου ..  " αυτο ειναι καλη επιλογη .. να το παρεις κι εγω αυτο παιρνω .. "
...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ελα ρε, τρελανε με! Που ειναι αυτα τα σημεια; Με τα ποδια θα παω, δεν εχω αμαξι. Μηπως με κοιτανε καχυποπτα;
δεν ξερω αν παιζουν ακομα σκηνικα σ αυτο το σημειο...ειναι παντως δυσκολο για ματι λογω της ανοιχτοτητας του χωρου...

επισης λογω οτι κλεινουν οι περισσοτερες πυλες (απο τις τρεις οι δυο) το βραδυ δεν μπαινουν πολλα αμαξια μεσα...το χειμωνα ειναι ακομα πιο δυσκολο το εγχειρημα...

ο ντοπουλης ξεφυγε.εσυ ποτε θα ξεφυγεις; Εχουμε καθηκον να αλληλοβοηθηθουμε. Το μουνι ειναι κατω απ τη μυτη σου και δε βγαινεις να το μυρισεις. Στα μπουρδελα μυριζουν πουτσιλα.

στο μονο που ειμαι καλος ειναι το βλεμμα καρχαρια, κατα τ' αλλα περναω αδιαφορος... συμπληρωνω τουλαχιστον ενα 6μηνο αποχης απο τα ρδελα...

με τις φοιτητριες πρεπει να μπεις στον κοινωνικο τους κυκλο....δεν ξανοιγονται ευκολα με αγνωστους καθοτι εχουν τις επιλογες τους απο τον κυκλο των γνωστων τους... θελει επισης κι οταν προκυπτει εκ του τυχαιου καποια ευκαιρια να την αξιοποιεις αμεσα, να χωνεσαι, να ελισσεσαι, αλλιως παει πεταξε το πουλακι...ειναι παντως και θεμα συγκυριων, και οχι μονο ικανοτητας...

αλλα αμα εισαι ολη μερα κλεισμενος σπιτι παρεα με ιντερνετ και μεσ στο ρδελα, μη περιμενεις και πολλα...

ο ντοπας ζει μας οδηγει!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Σταρ κοιτα αυτον τον κοντοκουρεμενο πως εχει κολλησει τη μουρη του στο κοριτσι
η κοπελα φαινεται ψυχοπαθης...οταν βλεπω κατι τετοιες φατσες κοβω λασπη...

τι καγκουρο μαγαζο ειναι αυτο;

Επισκέπτης
Σταρ πιστευεις οι νεες γυναικες μας θεωρουν λιγοτερο αντρες τωρα που μεγαλωσαμε; Εκπεμπουμε λιγοτερη τεστοστερονη;

Επισκέπτης
δεν ξερω αν παιζουν ακομα σκηνικα σ αυτο το σημειο...ειναι παντως δυσκολο για ματι λογω της ανοιχτοτητας του χωρου...

επισης λογω οτι κλεινουν οι περισσοτερες πυλες (απο τις τρεις οι δυο) το βραδυ δεν μπαινουν πολλα αμαξια μεσα...το χειμωνα ειναι ακομα πιο δυσκολο το εγχειρημα...

στο μονο που ειμαι καλος ειναι το βλεμμα καρχαρια, κατα τ' αλλα περναω αδιαφορος... συμπληρωνω τουλαχιστον ενα 6μηνο αποχης απο τα ρδελα...

με τις φοιτητριες πρεπει να μπεις στον κοινωνικο τους κυκλο....δεν ξανοιγονται ευκολα με αγνωστους καθοτι εχουν τις επιλογες τους απο τον κυκλο των γνωστων τους... θελει επισης κι οταν προκυπτει εκ του τυχαιου καποια ευκαιρια να την αξιοποιεις αμεσα, να χωνεσαι, να ελισσεσαι, αλλιως παει πεταξε το πουλακι...ειναι παντως και θεμα συγκυριων, και οχι μονο ικανοτητας...

αλλα αμα εισαι ολη μερα κλεισμενος σπιτι παρεα με ιντερνετ και μεσ στο ρδελα, μη περιμενεις και πολλα...

ο ντοπας ζει μας οδηγει!
δεν το βρισκω το χημικο στους χαρτες.

Πως μπαινω στον κοινωνικο κυκλο των φοιτητριων;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
η κοπελα φαινεται ψυχοπαθης...οταν βλεπω κατι τετοιες φατσες κοβω λασπη...

τι καγκουρο μαγαζο ειναι αυτο;

Σωστος. Δεν φταιει αυτη, ο καθε χ μαλακας που δινει σημασια-αξια σε τυπισες οπως αυτη φταιει. Ξεκαθαρο αποτελεσμα και καταληξη της ελλειψης επιλογων λογω αμπαλιασης-αχρηστιας-ανικανοτητας-αντρισμου και αφθονης μαλακιας στο κεφαλι. Καψουλακια. Στιβαζονται κατα δεκαδες μεσα στα διαφορα οτι να ναι μαγαζια, πινουν μπομπες, ακουνε μαλακισμενες μουσικες και προσπαθουν να εντυπωσιασουν-κερδισουν τη καθε ψυχασθενη νευρωτικια και γεματη απωθημενα-κομπλεξ τρυπα.

Ολο αυτο, το ονομαζουν διασκεδαση, περασαμε γαματα, ζωαρα κτλπ.

Καψουλακια, συνεχως ψαχνουν ευκαιρια-αφορμη για να κανουν μπαμ. Παντου γυρω μας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δεν το βρισκω το χημικο στους χαρτες.

Πως μπαινω στον κοινωνικο κυκλο των φοιτητριων;

Βρες ενα στεκι τους και πηγαινε εκει για 4-5 φορες με καλο νεαρο μουνι, διαφορετικο τη καθε φορα. Εστω επι πληρωμη, αν θες να χτισεις κατι, επενδυσε σε αυτο που κανεις.

Φτανει να μπορεις να το υποστηριξεις μετα ολο αυτο, τοσο οικονομικα (να μπορεις να το βγαζεις το μωρο εξω και να της δωσεις την ευκαιρια να ζησει αυτα που βλεπει και ζηλευει απο τις αλλες ωστε να κανεις τη διαφορα απο τους πιτσιρικαδες), σεξουαλικα (να μπορεις να τη γαμας συνεχεια να τη χορτασεις πουτσα) και αισθηματικα (να ξερεις πως να γαμας το μυαλο της καθε γυναικας με το κανεις τα συναισθηματα της ασανσερ).

Υπαρχει και η περιπτωση του να εχεις λεφτα και να φροντισεις να φαινεται, εκει θα στη πεφτουν αυτες μετα.

Γενικα ο κανονας ειναι να εχεις κατι που να το θελει, να σε θελει να σε διεκδικησει, να σε κερδισει.

Αν προσπαθησεις να τη κερδισεις εσυ...αστο. Κανε κατι αλλο.

Οταν σε βλεπει οτι εισαι μαζι με αξιολογα μουνια, μπαινει στο ανταγωνισμος mode η καθε γυναικα. Οταν σε βλεπει οτι το φυσας-εισαι φορτωμενος, παλι μπαινει στο ιδιο mode.

Γενικα η επιτυχια τις ελκει. Η αποτυχια τις αφηνει παγερα αδιαφορες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom