Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Το μπανανα μαζευε παντα ωραια και ψαγμενα μουνακια καποτε,τωρα δεν εχω παει να δω.
Κολοκύθια φίλε τίγκα μουνι κοριτσάκια με μυαλό φυστικοβουτυρο δικαιολογούνται λόγω ηλικίας πάντως καμία σχέση με πριν δέκα και χρόνια τώρα ούτε πεσιματα ούτε φλερτάρει κανείς όλοι με το κινητό στο χέρι με γελοίο στυλ τατουάζ μαιμουδια φουλ και κλαφτα ΧαράλαμπεΤο μπανανα στην αρδηττου....
Μουνια στο φουλ εχει.
Εχει παει καποιος τελευταια?
ελα ρε, τρελανε με! Που ειναι αυτα τα σημεια; Με τα ποδια θα παω, δεν εχω αμαξι. Μηπως με κοιτανε καχυποπτα;το θυμαμαι το milagro... ηταν εκει που ειναι τωρα ο fileas (επι της παπαγου 3 στενα πανω απ την πλατεια γαρδενιας)
παντως στο χωρο της πανεπιστημιουπολης (φιλοσοφικη, θεολογικη, κτλ) ειναι τιγκα στο μουνι...καθημερινες ειναι ανοιχτη (εως τις 5) η πυλη στο τερμα του ζωγραφου (εκει που ειναι το νεκροταφειο), και μπορειτε να μπειτε με αμαξι - μηχανη για βολτα περιξ των σχολων...
@ πιτερ: παλια, πισω και διπλα απ το χημικο, στα παρκιν και στην αλανα, παιζαν πολλα φασωματα σε αμαξια...
Κολοκύθια φίλε τίγκα μουνι κοριτσάκια με μυαλό φυστικοβουτυρο δικαιολογούνται λόγω ηλικίας πάντως καμία σχέση με πριν δέκα και χρόνια τώρα ούτε πεσιματα ούτε φλερτάρει κανείς όλοι με το κινητό στο χέρι με γελοίο στυλ τατουάζ μαιμουδια φουλ και κλαφτα Χαράλαμπε
Κοινώς αρχιδια στο μυστρί εποχές Romeo με Τσαλίκη στην παραλιακή δεν θα ξαναέρθουν οποίος έβγαινε τότε θα θυμάται...
ο ντοπουλης ξεφυγε.εσυ ποτε θα ξεφυγεις; Εχουμε καθηκον να αλληλοβοηθηθουμε. Το μουνι ειναι κατω απ τη μυτη σου και δε βγαινεις να το μυρισεις. Στα μπουρδελα μυριζουν πουτσιλα.ειχα γραφτει κυριως για την κλειστη πισινα...με βολευε που ηταν στο κεντρο....σου διναν πετσετες, οποτε δεν χρειαζοταν να κουβαλαω πολλα μπαγκαζια... οντως ηταν πολυ χλιδατο τζιμ...
70 γιουρια το μηνα 2 χρονια συμβολαιο...
προϋποθεση η ανακαλυψη των φοιτητοπολυκατοικιων....κι εγω βαριεμαι την ερευνα...ασε που δεν πολυ-κυκλοφορω κιολας...με το ιντερνετ εχω ολο τον κοσμο μπροστα μου (οπως θα ελεγε και ο αειμνηστος μίνας)
Εγω παλι καυλαντιζω κατι κοριτσακια σε κατι συνοικιακους φουρνους.Βεβαια το καλυτερο το εχω κανει σε μιλφακι σε φουρνο παλι που ψηνοταν ασχημα και ειχα παρει και τηλεφωνο αλλα ηταν αλβανιδα οποτε εκανα πισω.Μαλακια μ βεβαια γιατι φαινοταν πολυ καυλιαρικο.
Εγω παλι καυλαντιζω κατι κοριτσακια σε κατι συνοικιακους φουρνους.Βεβαια το καλυτερο το εχω κανει σε μιλφακι σε φουρνο παλι που ψηνοταν ασχημα και ειχα παρει και τηλεφωνο αλλα ηταν αλβανιδα οποτε εκανα πισω.Μαλακια μ βεβαια γιατι φαινοταν πολυ καυλιαρικο.
Πως πιάνεις κουβέντα στους φούρνους ρε χύστη μου? Τις ρωτάς αν θέλουν να φάνε λουκανικόπιτα?
στο σουπερ μαρκετ ξεκινα .. εγω εκει βγαζω πολυ πραμα ..Πως πιάνεις κουβέντα στους φούρνους ρε χύστη μου? Τις ρωτάς αν θέλουν να φάνε λουκανικόπιτα?
δεν ξερω αν παιζουν ακομα σκηνικα σ αυτο το σημειο...ειναι παντως δυσκολο για ματι λογω της ανοιχτοτητας του χωρου...ελα ρε, τρελανε με! Που ειναι αυτα τα σημεια; Με τα ποδια θα παω, δεν εχω αμαξι. Μηπως με κοιτανε καχυποπτα;
ο ντοπουλης ξεφυγε.εσυ ποτε θα ξεφυγεις; Εχουμε καθηκον να αλληλοβοηθηθουμε. Το μουνι ειναι κατω απ τη μυτη σου και δε βγαινεις να το μυρισεις. Στα μπουρδελα μυριζουν πουτσιλα.
η κοπελα φαινεται ψυχοπαθης...οταν βλεπω κατι τετοιες φατσες κοβω λασπη...Σταρ κοιτα αυτον τον κοντοκουρεμενο πως εχει κολλησει τη μουρη του στο κοριτσι
δεν το βρισκω το χημικο στους χαρτες.δεν ξερω αν παιζουν ακομα σκηνικα σ αυτο το σημειο...ειναι παντως δυσκολο για ματι λογω της ανοιχτοτητας του χωρου...
επισης λογω οτι κλεινουν οι περισσοτερες πυλες (απο τις τρεις οι δυο) το βραδυ δεν μπαινουν πολλα αμαξια μεσα...το χειμωνα ειναι ακομα πιο δυσκολο το εγχειρημα...
στο μονο που ειμαι καλος ειναι το βλεμμα καρχαρια, κατα τ' αλλα περναω αδιαφορος... συμπληρωνω τουλαχιστον ενα 6μηνο αποχης απο τα ρδελα...
με τις φοιτητριες πρεπει να μπεις στον κοινωνικο τους κυκλο....δεν ξανοιγονται ευκολα με αγνωστους καθοτι εχουν τις επιλογες τους απο τον κυκλο των γνωστων τους... θελει επισης κι οταν προκυπτει εκ του τυχαιου καποια ευκαιρια να την αξιοποιεις αμεσα, να χωνεσαι, να ελισσεσαι, αλλιως παει πεταξε το πουλακι...ειναι παντως και θεμα συγκυριων, και οχι μονο ικανοτητας...
αλλα αμα εισαι ολη μερα κλεισμενος σπιτι παρεα με ιντερνετ και μεσ στο ρδελα, μη περιμενεις και πολλα...
ο ντοπας ζει μας οδηγει!
η κοπελα φαινεται ψυχοπαθης...οταν βλεπω κατι τετοιες φατσες κοβω λασπη...
τι καγκουρο μαγαζο ειναι αυτο;
δεν το βρισκω το χημικο στους χαρτες.
Πως μπαινω στον κοινωνικο κυκλο των φοιτητριων;