Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ζωγράφου μένω εγώ συχνάζουν πολλές αρχιτεκτονική φιλεα μετά τη γαρδένια και ντολτσε καφέ μπαρ στα Ιλίσια το βράδυ ντολτσε Παρασκευή και σαβαττο βάζει και δυνατά μουσική και γουστάρεις. Μύθος επίσης γουδί για καλοκαίρι η τετοια εποχή και εκεί θα βρεις αρκετές
οπως τα λεει ο γειτονας  :rolleyes:

επισης θα προσεθετα και το urban στην ουλωφ παλμε

Επισκέπτης
οπως τα λεει ο γειτονας  :rolleyes:

επισης θα προσεθετα και το urban στην ουλωφ παλμε
πηγα χτες urban. Ωραια ηταν. Γενικα η Ουλωφ Παλμε λεει. Ειδα πολλα μουνακια. Απλησιαστες βεβαια για εμας τους μπαρμπαδες. Η Μυθος ειναι μαζικη καφετερια με πολυ κοσμο και βαβουρα, δεν με τραβηξε να κατσω. Ισως λεει τη μερα. Δεν υπαρχει παντ ς ενας πεζοδρομος να ειναι ολα μαζεμενα. Πρεπει να γυρνας.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
πηγα χτες urban. Ωραια ηταν. Γενικα η Ουλωφ Παλμε λεει. Ειδα πολλα μουνακια. Απλησιαστες βεβαια για εμας τους μπαρμπαδες. Η Μυθος ειναι μαζικη καφετερια με πολυ κοσμο και βαβουρα, δεν με τραβηξε να κατσω. Ισως λεει τη μερα. Δεν υπαρχει παντ ς ενας πεζοδρομος να ειναι ολα μαζεμενα. Πρεπει να γυρνας.
παμε να  πιουμε εναν πικεριστικο καφε μια μερα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τα περισσότερα καφε-μπαρ αυτου του τυπου ειναι για οφθαλμολουτρο και μονο...δεν εχεις καμια προσδοκια....αντε να ριχνει κανα μπουτσο ο ιδιοκτητης στις υπαλληλους του...

αν "μπαρμπα-φερνεις" κιολας, αστα βραστα...

πορνες και παλι πορνες

Επισκέπτης
Ο ντοπουλης συχναζε εκει και παρατηρουσε τα ζευγαρακια. Καμια φορα εβλεπε 6-θ το πρωι να βγαινουν απο τις πολυκατοικιες νεαροι με βραδυνα ρουχα. Ποιος ξερει τι εκαναν ολη νυχτα στα δωματια των κοριτσιων.
Τα βογγητα στις πολυκατοικιες του Ζωγραφου πρεπει να ειναι ανυποφορα.

Επισκέπτης
τα περισσότερα καφε-μπαρ αυτου του τυπου ειναι για οφθαλμολουτρο και μονο...δεν εχεις καμια προσδοκια....αντε να ριχνει κανα μπουτσο ο ιδιοκτητης στις υπαλληλους του...

αν "μπαρμπα-φερνεις" κιολας, αστα βραστα...

πορνες και παλι πορνες
εχεις καμια εμπερια να διηγηθεις που σε φλερταρε φοιτητρια;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
εχεις καμια εμπερια να διηγηθεις που σε φλερταρε φοιτητρια;
πλακα κανεις; τι να με φλερταρει; αρχιδια...ουτε κατα φαντασια...

εδω το χω καημο να μπει, εστω, καμια στο ασανσερ μαζι μου...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ο ντοπουλης συχναζε εκει και παρατηρουσε τα ζευγαρακια. Καμια φορα εβλεπε 6-θ το πρωι να βγαινουν απο τις πολυκατοικιες νεαροι με βραδυνα ρουχα. Ποιος ξερει τι εκαναν ολη νυχτα στα δωματια των κοριτσιων.
Τα βογγητα στις πολυκατοικιες του Ζωγραφου πρεπει να ειναι ανυποφορα.
μια απ τις υπαρξεις που υποβοσκαν πισω απ το ψηφιακο προφιλ dopaminas, σπουδαζε στην πανεπιστημιουπολη στου ζωγραφου...εξου και οι γνωσεις του απο φοιτητικα καφε της περιοχης....ειχε πει οτι πηγαινε στο μελαθρον, το οποιο εχει πλεον κλεισει εδω και χρονια...

Επισκέπτης
μια απ τις υπαρξεις που υποβοσκαν πισω απ το ψηφιακο προφιλ dopaminas, σπουδαζε στην πανεπιστημιουπολη στου ζωγραφου...εξου και οι γνωσεις του απο φοιτητικα καφε της περιοχης....ειχε πει οτι πηγαινε στο μελαθρον, το οποιο εχει πλεον κλεισει εδω και χρονια...
ειχε υποφερει πολυ ο φιλος μου. Εσυ ακους βογγητα φοιτητριων που παρτουζωνονται στην πολυκατοικια σου;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ειχε υποφερει πολυ ο φιλος μου. Εσυ ακους βογγητα φοιτητριων που παρτουζωνονται στην πολυκατοικια σου;
δυστυχως εχω χρονια να ακουσω...ισως το χει η γειτονια μου... τελευταια φορα που ειχαν ακουστει αμυδρα κατι βογγητα απο μια γαμιαρα νεαρα, η γερουσια της γειτονιας την προγγιξε επι τοπου...ειχε μερες να βγει στο μπαλκονι, απ τη ντροπη της...
δεν ηταν φοιτητρια, αλλα μουνιτσα που εμενε με τους γονεις της...καλοκαιρι, εφυγαν οι γονεις της για χωριο, κι αυτη εμεινε να γευτει λιγο πουτσο στο κρεβατακι των γονιων της...  

Επισκέπτης
δυστυχως εχω χρονια να ακουσω...ισως το χει η γειτονια μου... τελευταια φορα που ειχαν ακουστει αμυδρα κατι βογγητα απο μια γαμιαρα νεαρα, η γερουσια της γειτονιας την προγγιξε επι τοπου...ειχε μερες να βγει στο μπαλκονι, απ τη ντροπη της...
δεν ηταν φοιτητρια, αλλα μουνιτσα που εμενε με τους γονεις της...καλοκαιρι, εφυγαν οι γονεις της για χωριο, κι αυτη εμεινε να γευτει λιγο πουτσο στο κρεβατακι των γονιων της...  
αν ειναι δυνατον οι σκατογεροι! Καταστρεψαν την Ελλαδα και εχουν βαλθει να μας εξοντωσουν απο ζηλια. Επειδη δε γαμανε αυτοι να μη γαμαει κανεις! Ψοφο λεμε!

Γιατι δε μετακομιζεις σε αλλη πολυκατοικια με μουνια; Ιδιοκτητης εισαι;

Επισκέπτης
Και να σου πω Σταρακο, Παγκρατι-Ζωγραφου εχει καμια δεκαρια γυμναστηρια. Ποιο μαζευει τα περισσοτερα μουνια;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αν ειναι δυνατον οι σκατογεροι! Καταστρεψαν την Ελλαδα και εχουν βαλθει να μας εξοντωσουν απο ζηλια. Επειδη δε γαμανε αυτοι να μη γαμαει κανεις! Ψοφο λεμε!

Γιατι δε μετακομιζεις σε αλλη πολυκατοικια με μουνια; Ιδιοκτητης εισαι;
αγαμητα αντισεξουαλικα διποδα...

δεν θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια...ασε που δεν μπορεις να ξερεις εκ των προτερων για τη διαρκη επαρκεια μουνετων σε μια πολυκατοικια

Και να σου πω Σταρακο, Παγκρατι-Ζωγραφου εχει καμια δεκαρια γυμναστηρια. Ποιο μαζευει τα περισσοτερα μουνια;
δεν γνωριζω τι παιζει τωρα...παλια ηξερα για ενα γυμναστηριο στο "μαυρο δασος" στα ιλισια στην ουλωφ παλμε...τοτε λεγοταν black n white...
τελευταια πηγαινα στο χολμς στη βουκουρεστιου στη στοα πισω απ το αττικα....εκει ειχε αρκετους κιναιδους, μιλφ, και κουγκαρ....απο πιπινες οχι πολλα

Επισκέπτης
αγαμητα αντισεξουαλικα διποδα...

δεν θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια...ασε που δεν μπορεις να ξερεις εκ των προτερων για τη διαρκη επαρκεια μουνετων σε μια πολυκατοικια
δεν γνωριζω τι παιζει τωρα...παλια ηξερα για ενα γυμναστηριο στο "μαυρο δασος" στα ιλισια στην ουλωφ παλμε...τοτε λεγοταν black n white...
τελευταια πηγαινα στο χολμς στη βουκουρεστιου στη στοα πισω απ το αττικα....εκει ειχε αρκετους κιναιδους, μιλφ, και κουγκαρ....απο πιπινες οχι πολλα
holmes place πηγαινες ρε, πως σου ηρθε; Αυτα ειναι κυριλε για πλουσιατζες. Το black and white υπαρχει. Πρεπει να τα γυρισω ολα το απογευματακι να δω που παει το μουνι. Εναλλακτικα εχει και Πανορμου ενα, Αρτης και Μπιζανιου, αρκετα φοιτητικο.

Επισκέπτης
Διαφωνω για αυτο που λες για την επαρκεια μουνετων. Τεσσερα χρονια καθονται, ασε που η μια φερνει την αλλη. Επρεπε να εχεις ηδη εντοπισει τις φοιτητοπολυκατοικιες.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
holmes place πηγαινες ρε, πως σου ηρθε; Αυτα ειναι κυριλε για πλουσιατζες. Το black and white υπαρχει. Πρεπει να τα γυρισω ολα το απογευματακι να δω που παει το μουνι. Εναλλακτικα εχει και Πανορμου ενα, Αρτης και Μπιζανιου, αρκετα φοιτητικο.
ειχα γραφτει κυριως για την κλειστη πισινα...με βολευε που ηταν στο κεντρο....σου διναν πετσετες, οποτε δεν χρειαζοταν να κουβαλαω πολλα μπαγκαζια... οντως ηταν πολυ χλιδατο τζιμ...
70 γιουρια το μηνα 2 χρονια συμβολαιο...

Διαφωνω για αυτο που λες για την επαρκεια μουνετων. Τεσσερα χρονια καθονται, ασε που η μια φερνει την αλλη. Επρεπε να εχεις ηδη εντοπισει τις φοιτητοπολυκατοικιες.
προϋποθεση η ανακαλυψη των φοιτητοπολυκατοικιων....κι εγω βαριεμαι την ερευνα...ασε που δεν πολυ-κυκλοφορω κιολας...με το ιντερνετ εχω ολο τον κοσμο μπροστα μου (οπως θα ελεγε και ο αειμνηστος μίνας)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ζωγράφου και στα πέριξ είναι για νεαρούς και φοιτητές, στα νιάτα μου είχα περάσει τέλεια με τις φοιτήτριες από την φιλοσοφική ειδικά στο MILAGRO οι 40+ θα το θυμούνται.

Τώρα νεαρές κοπέλες μόνο από δουλειά και date site που ψάχνουν χορηγό για εμάς τους 40+.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το θυμαμαι το milagro...  ηταν εκει που ειναι τωρα ο fileas (επι της παπαγου 3 στενα πανω απ την πλατεια γαρδενιας)

παντως στο χωρο της πανεπιστημιουπολης (φιλοσοφικη, θεολογικη, κτλ) ειναι τιγκα στο μουνι...καθημερινες ειναι ανοιχτη (εως τις 5) η πυλη στο τερμα του ζωγραφου (εκει που ειναι το νεκροταφειο), και μπορειτε να μπειτε με αμαξι - μηχανη για βολτα περιξ των σχολων...

@ πιτερ: παλια, πισω και διπλα απ το χημικο, στα παρκιν και στην αλανα, παιζαν πολλα φασωματα σε αμαξια...

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Το μπανανα στην αρδηττου....
Μουνια στο φουλ εχει.