Dr.Socrates
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ιδανικη βραδια και σημερα, για να μοιρασουν τα κουκλακια στα μπαρακια, απαξιωση, απορριψη και πονο
Προμηνύεται εγκληματικό βράδυ >
ιδανικη βραδια και σημερα, για να μοιρασουν τα κουκλακια στα μπαρακια, απαξιωση, απορριψη και πονο
ασφαλως[size=50pt]Ας ενημερωσουν αυριο οι συναγωνιστες χυστες αν προεκυψε κατι![/size]
Σημερα κατι μου λεει οτι οι περισσοτερες πλυθηκαν ξυρισαν τη μουναρα τους κιεχουν βγει για να γαμηθουνε...
Θα παιχτει πολυ παιχνιδι σε γκαζι, κεντρο και παραλιακη!
Ας ενημερωσουν αυριο οι συναγωνιστες χυστες αν προεκυψε κατι!
Καπαρωσες τη γκομενα και κανεις χαβαλε τωρα ε? Τυχερε...
Κανενας χαβαλες! Εχω τη διαισθηση οτιαυτο το σκ που γυρισαν ολοι πλεον θα παιχτει παιχνιδι!
Σου περασε ποτε απo το μυαλο, εστω για κλασματα δευτερολεπτου, να αρπαξεις γυναικα και να την βιασεις? Αν ναι, τι σε συγκρατησε?αυτες... που τα βραδια στα μπαρακια εχουν ολη τη δυναμη και την εξουσια, να πλανεψουν, να υποταξουν και να γελιοποιησουν καθε "ανυποψιαστο" "αρσενικο"...
γιωργο χθες στο σουπερμαρκτ ειδα ενα απιστευτο busty teen μπροστα μου και για λιγο ειπα μεσα μου εεεεε ρε και σε τραβαγα σε μια γωνιαδεν χρειαζεται μακη να βιασεις γυναικα θα ξεφτυλιστεις ο ιδιος θα καταστρεψεις την ζωη σου δεν υπαρχει νοημα να βιασεις κοπελα
Προς Πειραιά (αρχίδια) ή παραλιακή παίζει τίποτα;