Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
για τα "υγιη" "σκεπτομενα" "παλικαρακια" και επι του -στατιστικως- πρακτεου, τα μπαρακια-κλαμπακια εχουν απλα το ρολο του ορεκτικου για το μετεπειτα κυριως πιατο: σπιτακια-στουντιακια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σταρακο  παντα  αυτα τα μαγαζια  ειναι  το ορεκτικο και μετα  το κυριος πιατο σπιτακια  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
απλα ανοιγουν την ορεξη και τιποτα παραπανω...και κινηση να κανεις (μπλα μπλα και παπαρια), αντε στην καλυτερη να τσιμπησεις-δωσεις κανα τηλ...αρτιντια δηλαδη...παλι στο τελος θα αδειασεις τ αρχιδακια σου σε κανα μπουρδελακι ή ενδοπαλαμιαιως δηλαδη με πεοταλαντωση δια της χειρος εξαναγκαζομενη (αν δε, βρισκεστε και υπο την επηρεια αλκοολης...σκετη ταλαιπωρια μεχρι να  :cum:)   :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κατεβαινοντας (με το οχημα) τα πρωινα για τη δουλεια, παρατηρω αρκετες νεαρες κορασιδες στις στασεις περιμενοντας το λεωφορειο...
μερικες, τα καλα μουνετα, οταν εστιαζω το βλεμμα μου πανω τους, στρεφουν διακριτικα (μην καρφωθουν κιολας) τη ματια τους αλλου ή κατω στο δρομο, παιζοντας το αφηρημενες...
αισθανομαι σα να νιωθουν μια ντροπη, δειχνουν τοσο ευαλωτες και αδυναμες, αλλα και συναμα τοσο προσεγγισιμες και γηινες  :grin: (που δεν εχουν καποιον σοφερ να τις πηγαινοφερνει στη δουλεια, και μετακινουνται με τα ΜΜΕ...)  :jerking:
αυτες... που τα βραδια στα μπαρακια εχουν ολη τη δυναμη και την εξουσια, να πλανεψουν, να υποταξουν και να γελιοποιησουν καθε "ανυποψιαστο" "αρσενικο"...  :wanker:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Σημερα κατι μου λεει οτι οι περισσοτερες πλυθηκαν ξυρισαν τη μουναρα τους κιεχουν βγει για να γαμηθουνε...
Θα παιχτει πολυ παιχνιδι σε γκαζι, κεντρο και παραλιακη!
Ας ενημερωσουν αυριο οι συναγωνιστες χυστες αν προεκυψε κατι!

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
No money No honey αυτο το μηνα. Απο Σεπτέμβρη βλεπουμε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[size=50pt]Ας ενημερωσουν αυριο οι συναγωνιστες χυστες αν προεκυψε κατι![/size]
ασφαλως  :grin:

URL]]

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Σημερα κατι μου λεει οτι οι περισσοτερες πλυθηκαν ξυρισαν τη μουναρα τους κιεχουν βγει για να γαμηθουνε...
Θα παιχτει πολυ παιχνιδι σε γκαζι, κεντρο και παραλιακη!
Ας ενημερωσουν αυριο οι συναγωνιστες χυστες αν προεκυψε κατι!

Καπαρωσες τη γκομενα και κανεις χαβαλε τωρα ε? Τυχερε...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
αυτες... που τα βραδια στα μπαρακια εχουν ολη τη δυναμη και την εξουσια, να πλανεψουν, να υποταξουν και να γελιοποιησουν καθε "ανυποψιαστο" "αρσενικο"... 
Σου περασε ποτε απo το μυαλο, εστω για κλασματα δευτερολεπτου, να αρπαξεις γυναικα και να την βιασεις? Αν ναι, τι σε συγκρατησε?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν χρειαζεται μακη να βιασεις  γυναικα  θα ξεφτυλιστεις  ο ιδιος  θα καταστρεψεις  την  ζωη σου  δεν υπαρχει νοημα  να βιασεις κοπελα

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Προς Πειραιά (αρχίδια) ή παραλιακή παίζει τίποτα;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
δεν χρειαζεται μακη να βιασεις  γυναικα   θα ξεφτυλιστεις  ο ιδιος  θα καταστρεψεις  την  ζωη σου  δεν υπαρχει νοημα  να βιασεις κοπελα
γιωργο χθες στο σουπερμαρκτ ειδα ενα απιστευτο busty teen  μπροστα μου και για λιγο ειπα μεσα μου εεεεε ρε και σε τραβαγα σε μια γωνια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μακη συγκρατησου δεν χρεοιαζεται να βιασεις καμια εχεις την  κοπελα σου την φραντζεσκα  και εγω βλεπω μουναρες αλλα συγκρατιουμαι  γαμαω κοπελες απο σχολη οι τανες 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom