Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Ναι το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι. Τα αγάλματα πάνω από την είσοδο τα έχει ακόμα.

:cheesy:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειμαι σιγουρος οτι τα ειχαν αφαιρεσει μετα το μεγαλο σεισμο του 81

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Τύπε πράγματι μετά τους σεισμούς έχει γίνει ανακαίνιση αλλά τα γλυπτά έχουν επανατοποθετηθεί.
Εδώ μια φωτογραφία από το google maps 2014.

Διαβάζουμε επίσης: Το κτήριο έχει υποστεί αρκετές επεκτάσεις. Οι πιο σημαντικές ήταν η κατασκευή μιας νέας ανατολικής πτέρυγας στις αρχές του 20ού αιώνα, βασισμένη σε σχέδια του Αναστάσιου Μεταξά και η δημιουργία διώροφου κτηρίου σχεδιασμένου από τον Γεώργιο Νομικό τα έτη 1932 - 1939. Αυτές οι κατασκευές ήταν αναγκαίες ώστε να στεγάσουν την ταχεία αναπτυσσόμενη συλλογή του μουσείου.

Το 1962, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο απέκτησε πέντε νέες αίθουσες, ενώ εκτέθηκε ύστερα από αναμονή πολλών μηνών ο περίφημος χάλκινος Κούρος του 6ου αι. π.Χ., ο οποίος είχε ανακαλυφθεί στον Πειραιά τον Ιούλιο του 1959 και θεωρείται από τα αριστουργήματα της αρχαϊκής περιόδου.

Η πιο πρόσφατη ανακαίνιση διήρκεσε 1,5 χρόνο, κατά τον οποίο το μουσείο παρέμεινε εντελώς κλειστό. Επαναλειτούργησε τον Ιούλιο του 2004, έτοιμο πλέον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Αυτή η ανακαίνιση περιελάμβανε την αισθητική και τεχνική αναβάθμιση του κτηρίου, την εγκατάσταση σύγχρονου κλιματισμού, καθώς και αναδιοργάνωση των συλλογών και επιδιόρθωση των ζημιών από το σεισμό του 1999. Η αίθουσα του Ακρωτηρίου Θήρας άνοιξε το 2005. Σήμερα υπάρχει νέα ανάγκη επέκτασης του μουσείου.
Πηγή:
Για να είμαι και εντός θέματος έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα με πολύ μουνοθύελα τον τελευταίο μήνα
αλλά το περιβάλλον δεν είναι ιδανικό για πέσιμο. Υπάρχει φόβος  Ο περίβολος είναι γεμάτος το απόγευμα με Πάκια και λαθρομετανάστες που ξεκουράζονται με τις οικογένειες τους. Επίσης χώρος που βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τυπε φουλ Αλβανια εκει περα, τι πεσιμο μου λες;

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
498
Πόντοι
306
Τύπε πράγματι μετά τους σεισμούς έχει γίνει ανακαίνιση αλλά τα γλυπτά έχουν επανατοποθετηθεί.
Εδώ μια φωτογραφία από το google maps 2014.

Διαβάζουμε επίσης: Το κτήριο έχει υποστεί αρκετές επεκτάσεις. Οι πιο σημαντικές ήταν η κατασκευή μιας νέας ανατολικής πτέρυγας στις αρχές του 20ού αιώνα, βασισμένη σε σχέδια του Αναστάσιου Μεταξά και η δημιουργία διώροφου κτηρίου σχεδιασμένου από τον Γεώργιο Νομικό τα έτη 1932 - 1939. Αυτές οι κατασκευές ήταν αναγκαίες ώστε να στεγάσουν την ταχεία αναπτυσσόμενη συλλογή του μουσείου.

Το 1962, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο απέκτησε πέντε νέες αίθουσες, ενώ εκτέθηκε ύστερα από αναμονή πολλών μηνών ο περίφημος χάλκινος Κούρος του 6ου αι. π.Χ., ο οποίος είχε ανακαλυφθεί στον Πειραιά τον Ιούλιο του 1959 και θεωρείται από τα αριστουργήματα της αρχαϊκής περιόδου.

Η πιο πρόσφατη ανακαίνιση διήρκεσε 1,5 χρόνο, κατά τον οποίο το μουσείο παρέμεινε εντελώς κλειστό. Επαναλειτούργησε τον Ιούλιο του 2004, έτοιμο πλέον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Αυτή η ανακαίνιση περιελάμβανε την αισθητική και τεχνική αναβάθμιση του κτηρίου, την εγκατάσταση σύγχρονου κλιματισμού, καθώς και αναδιοργάνωση των συλλογών και επιδιόρθωση των ζημιών από το σεισμό του 1999. Η αίθουσα του Ακρωτηρίου Θήρας άνοιξε το 2005. Σήμερα υπάρχει νέα ανάγκη επέκτασης του μουσείου.
Πηγή:
Για να είμαι και εντός θέματος έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα με πολύ μουνοθύελα τον τελευταίο μήνα
αλλά το περιβάλλον δεν είναι ιδανικό για πέσιμο. Υπάρχει φόβος  Ο περίβολος είναι γεμάτος το απόγευμα με Πάκια και λαθρομετανάστες που ξεκουράζονται με τις οικογένειες τους. Επίσης χώρος που βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα.
Έχει κάτι Αναχροκουμουνες που φοράνε κάτι βρωμερά σαλβαργια και διαβάζουν ποίησή πανό στα σκατά τον σκύλων τέτοιες γκόμενές έχει εκεί. Εχει Αλβανούς Βουλγάρους Πολωνούς που βγάζουν τα παιδιά τους βόλτα και έχει και πακια από το να βρεις γομενα εκεί πιο εύκολα είναι να πάρεις τον δρόμο που λέγεται πατησιών και τσίμπα καμιά μαυρουλα από τον δρόμο μονό 5 ευρό θα σου κοστίσει .

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τα τυροπιταδικα απεναντι ειναι αλβανικα ολα.

Και τα γκαρσονια στην καφετερια ολοι Σκιπταρ.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Μπαίνω μέσα τύπε. Έχω ελευθέρας λόγω ανεργίας και την αράζω και στο καφέ στο κήπο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μεσα ειναι ωραια. Εχω 20 χρονια να παω.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
173
Πόντοι
16
Τυποι σημερα ειναι ιδανικη μερα για καμακι στη παραλια!
Ο κοσμος εχει αρχισει και γυριζει πια και οτοπος θα ειναι γεματος μουνεττα που θα λιαζουν τις καυλιαρικες υπερκωλαρες τους!!! :rockon:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
272
Πόντοι
36
Τυποι σημερα ειναι ιδανικη μερα για καμακι στη παραλια!
Ο κοσμος εχει αρχισει και γυριζει πια και οτοπος θα ειναι γεματος μουνεττα που θα λιαζουν τις καυλιαρικες υπερκωλαρες τους!!! :rockon:
Αφού δεν κάνεις καμάκι ρε τύπε. Έχεις βολευτει με το γκομενάκι που πηδάς και δεν ξενογαμας.
ΥΓ Εχω την εντύπωση ότι σε λάθος θρεντ ποσταρες.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εκτος απο κεντρο κανα μαγαζι προς ΒΠ για καυλαντα κτλ?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
173
Πόντοι
16
Αφού δεν κάνεις καμάκι ρε τύπε. Έχεις βολευτει με το γκομενάκι που πηδάς και δεν ξενογαμας.
ΥΓ Εχω την εντύπωση ότι σε λάθος θρεντ ποσταρες.

Για σας βρε το λεω!
Εγω αποσηρθυκα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Για σας βρε το λεω!
Εγω αποσηρθυκα...

οταν βαρεθεις την γκομενα/γυναικα σου σε μερικα χρονια θα σου χρειαστουνε αυτα τα tips φιλε

κρατα τα σε ενα συρταρακι να τα εχεις προχειρα :)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
272
Πόντοι
36
οταν βαρεθεις την γκομενα/γυναικα σου σε μερικα χρονια θα σου χρειαστουνε αυτα τα tips φιλε

κρατα τα σε ενα συρταρακι να τα εχεις προχειρα :)
Τύπε, αν τώρα στα νιάτα πίνει ούζα σιγά μην ασχοληθεί στα 50 και 60 με γκομενες.
Στα καφενεία όλη μέρα θα ναι να παίζει δήλωτη με τα μπαρμπαδια :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παω βραχακια αποψε να τη στησω για αυτι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
ιδανικη βραδια και σημερα, για να μοιρασουν τα κουκλακια στα μπαρακια, απαξιωση, απορριψη και πονο  :wanker:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom