You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι εννοεις φιλε μου , εδω για φρεσκα πραγματα μιλαμεChristine πας πείσω 20 25 χρονια θα βρεις
Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
στον πειραια ναι εχει εχω δει αρκετα gilf εξω απο αγιο κωνσταντινο (πρωτη εξοδος μετρο πειραια) στην αγια τριαδα εκει μαζευονται απο νωρις γιατι εχει και συσσιτιο απο τις 12 το μεσημερι , τα σ.κ μαζευοντα αρκετα gilf στον αγιο βασιλη διπλα στο νοσοκομειο μεταξα αλλα και αγιο νειλο στην καλλιπολη και καθε πεμπτη εχει αγρυπνια και μαζευει πολυ gilfοκοσμο στην ευαγγελιστρια (εισοδος πειραια απο οδο πειραιαως στο ανεβασμα μετα την στατιστικη υπηρεσια)
πιστευω ειναι ιδανικη περιοδος αυτην την εποχη λιγο πριν την μ.εβδομαδα αρκετα gilf μονα και πληρωμενα με την συνταξη θα ψαχνονται σε αυτα τα στεκια
ελπιζω να βοηθησα
πιστευω ειναι ιδανικη περιοδος αυτην την εποχη λιγο πριν την μ.εβδομαδα αρκετα gilf μονα και πληρωμενα με την συνταξη θα ψαχνονται σε αυτα τα στεκια
ελπιζω να βοηθησα
μου χει τυχει τετοιο γκιλφ της εκκλησιας , εννοω που έβγαινε απο το σπιτι να παει σε εκκλησια αλλα ψωφια πραγματα , μονο μλκ μου επαιζε ουτε καν πιπα δεν εκανε , μου τον επαιζε τις χαιδευα τις βυζαρες και φευγε βιαστικα.στον πειραια ναι εχει εχω δει αρκετα gilf εξω απο αγιο κωνσταντινο (πρωτη εξοδος μετρο πειραια) στην αγια τριαδα εκει μαζευονται απο νωρις γιατι εχει και συσσιτιο απο τις 12 το μεσημερι , τα σ.κ μαζευοντα αρκετα gilf στον αγιο βασιλη διπλα στο νοσοκομειο μεταξα αλλα και αγιο νειλο στην καλλιπολη και καθε πεμπτη εχει αγρυπνια και μαζευει πολυ gilfοκοσμο στην ευαγγελιστρια (εισοδος πειραια απο οδο πειραιαως στο ανεβασμα μετα την στατιστικη υπηρεσια)
ελπιζω να βοηθησα
για πιο ξεκωλο γκιλφ αναζητω πιο ζωηρο
Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
φιλε μου εσυ τοτε θελεις να πας σε πιο σκληρες καταστασεις.......μου χει τυχει τετοιο γκιλφ της εκκλησιας , εννοω που έβγαινε απο το σπιτι να παει σε εκκλησια αλλα ψωφια πραγματα , μονο μλκ μου επαιζε ουτε καν πιπα δεν εκανε , μου τον επαιζε τις χαιδευα τις βυζαρες και φευγε βιαστικα.
Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ - Συλλογή που θα ζήλευε και το πιο ενημερωμένο κατάστημα εντοπίστηκε στο περιβόητο ησυχαστήριο
Διεθνή - Κάθε... χρήσιμο αντικείμενο για ερωτική επαφή βρέθηκε, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, στο περιβόητο μοναστήρι που έχει απασχολήσει τόσο τη Μεγαλόνησο όσο και την Ελλάδα για το τι γινόταν μέσα σε αυτό.
www.parapolitika.gr
Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ - Συλλογή που θα ζήλευε και το πιο ενημερωμένο κατάστημα εντοπίστηκε στο περιβόητο ησυχαστήριο
φιλε αυτες οι θεουσες ολες που το παιζουν ειναι οι μεγαλυτερες καριολες γυναικες , απο ολες τις αποψεις , μπορει να τρολαρεις εσυ , αλλα εγω σου απαντησα σοβαρα γιατι ειδες ακομα και τετοια μου εχει τυχειφιλε μου εσυ τοτε θελεις να πας σε πιο σκληρες καταστασεις.......
Διεθνή - Κάθε... χρήσιμο αντικείμενο για ερωτική επαφή βρέθηκε, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, στο περιβόητο μοναστήρι που έχει απασχολήσει τόσο τη Μεγαλόνησο όσο και την Ελλάδα για το τι γινόταν μέσα σε αυτό.www.parapolitika.gr
Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
φιλε μου εδω δινουμε μαχη για να βρουμε ενα νορμαλ ανθρωπο και εσυ μου λες για θεουσες που ειναι τιγκα στα ψυχολογικα? gilf που να γαμιουνται τοσο ευκολα δεν υπαρχουν οι γυναικες μετα τα 50 δεν εχουν τοση διαθεση για σεξ αλλα και διαθεση να υπαρχει η σαρκς ειναι αδυνατη......φιλε αυτες οι θεουσες ολες που το παιζουν ειναι οι μεγαλυτερες καριολες γυναικες , απο ολες τις αποψεις , μπορει να τρολαρεις εσυ , αλλα εγω σου απαντησα σοβαρα γιατι ειδες ακομα και τετοια μου εχει τυχει
θα διαφωνησω φιλε , μεχρι τα 60 οι γυναικες ξεκωλιαζονται ασχημα , οχι και 50 που λες το κανες πολυ δραματικο τωρα , 55 ετων πχ μεσα στις καυλες ειναι ολες,ισωσ επειδη δεν εισαι φαν του κλαδου να μην το χεις ζησει και λογικο. αλλα ακου με τι σου λεωφιλε μου εδω δινουμε μαχη για να βρουμε ενα νορμαλ ανθρωπο και εσυ μου λες για θεουσες που ειναι τιγκα στα ψυχολογικα? gilf που να γαμιουνται τοσο ευκολα δεν υπαρχουν οι γυναικες μετα τα 50 δεν εχουν τοση διαθεση για σεξ αλλα και διαθεση να υπαρχει η σαρκς ειναι αδυνατη......
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Ριχτε ιδέες παιδιά
Mpourdeliarisss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2005
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Kouros Stage Club (Μπουμπουλινας 2Α Αγ.Ελεουσα Καλλιθεα)
ΚΨΜ Εργένιδων 50+ και εμφανιζονται Παρασκευη και Σαββατο 50+ γυναικακια που ψαχνονται για γνωριμιες! Λιγο κερασμα λιγο μπλα μπλα λιγο χορο και την εκανες γνωριμία! Προσοχη δεν ειναι κωλομπαρο ειναι οι ιδιοι και οι ιδιες που πηγαιναν εκει απο το 1980 που ειναι ανοικτο! Και τοτε μεγαλους και μεγαλες μαζευε! Ο Φωτης ο ιδιοκτητης απο τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει που σεβεται τους πελατες και ΠΑΝΤΑ τους χαιρεταει ολους και σιγουρα στα 2 ποτα σε κερναει και αλλο ενα!Αυτα ελπιζω να βοηθησα! Νομιζω κατι τετοιο ψαχνει το παλικαρι!
Τώρα είδα οτι εχει σημερα Καραοκε Παρτυ! Οποιος εχει φωνη και θελει να εντυπωσιαση καμια μεγαλοκοπελα ειναι Μεγαλη Ευκαιρία!
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Ηλικία της κυρίας; Αν θες στείλε και σε πμ πληροφορίες.μου χει τυχει τετοιο γκιλφ της εκκλησιας , εννοω που έβγαινε απο το σπιτι να παει σε εκκλησια αλλα ψωφια πραγματα , μονο μλκ μου επαιζε ουτε καν πιπα δεν εκανε , μου τον επαιζε τις χαιδευα τις βυζαρες και φευγε βιαστικα.
Ψάχνονται εκεί ή απλώς μαζεύει τέτοιες ηλικίες;Gilf όχι, αλλά milf έχει αρκετά στο sixteen Χαλάνδρι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K