You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπαρ στην Κυψέλη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θα απαντήσω στον φίλο μου για επαρχία που ρώτησε. Είμαι από Μεσολόγγι. Στο Αγρίνιο - μιση ώρα δρόμος - έχει κωλόμπαρα που κερνάς ένα ποτό την γκόμενα δίνεις 100 Ευρω στο μαγαζί την παίρνεις και φεύγεις. Εχει όμως και πολλές Ρωσσίδες και Αλβανίδες μανούλια που αν είσαι οργανωμένος γ.... σχεδόν δωρεάν. Έχει 20σάχρονες καθαρίστριες που έρχονται να καθαρίσουν το σπίτι - εγώ μένω μόνος μου - και σε ικανοποιούν απ όλες τις απόψεις!
Επισκέπτης
Θα απαντήσω στον φίλο μου για επαρχία που ρώτησε. Εχει όμως και πολλές Ρωσσίδες και Αλβανίδες μανούλια που αν είσαι οργανωμένος γ.... σχεδόν δωρεάν. Έχει 20σάχρονες καθαρίστριες που έρχονται να καθαρίσουν το σπίτι - εγώ μένω μόνος μου - και σε ικανοποιούν απ όλες τις απόψεις!
Έχει και τρελή φαντασία στην επαρχία.
Στις περισσότερες μικρές πόλεις που σε όλα τα νυχτερινά τους μαγαζιά επικρατεί πουτσοθύελα , αν ρωτήσεις όσους είναι ελεύθεροι ,
ο χειρότερες θα σου πει ότι έχει 3 γκόμενες,
γαμάει 7-8 παντρεμένες και 2-3 φορές τη βδομάδα ρίχνει από 2-3 λούτσους
σε ρωσίδια/πολωνά κτλ κτλ για αλλαγή.Αν τους ρωτήσεις γιατί κυκλοφοράνε μόνοι τους,
θα σου πούνε ότι τις προηγούμενες 3-4 νύχτες είχαν ξεσκιστεί σε γαμήσια.παρτούζες κτλ,
οπότε κάνουν ... πάυση!
Αν συνεχίσεις όμως να βγαίνεις για καιρό στην ίδια πόλη,
θα διαπιστώσεις ότι θα τους βλέπεις συνέχεια μόνους τους!
Έτσι και τους δεις με γκόμενα,
σε 2-3 μήνες περιμένεις και προσκλητήριο γάμου ...
caenus
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Συμφωνώ με τον φίλο οτι οι φίλοι μας απο την επαρχία μας εχουν φλομοσει στα φουμαρα!!!
Βέβαια απο μπαρακια ειδικα γύρω απο Πάτρα - Ναυπακτο -Αγρινιο αμα είσαι παιχτης γινετα ωραίο παιγνιδι.
Φυσικα σε Ρωσικο επιπεδο που ειναι ομορφα μουνακια και πολυ πιο σωστα.
Βέβαια απο μπαρακια ειδικα γύρω απο Πάτρα - Ναυπακτο -Αγρινιο αμα είσαι παιχτης γινετα ωραίο παιγνιδι.
Φυσικα σε Ρωσικο επιπεδο που ειναι ομορφα μουνακια και πολυ πιο σωστα.
Καλησπερα σε ολουs το μαναδικα μπαρ σε ολη την αθηνα που παιζετε καλη φαση ειναι ενα στην κυψελη οδο τροιαs νομιζω ονομα ειναι σταρ υπαρχοθν 3 γκομενεs που κανουν πιπεs στο μαγαζι μεσα ονοματα ελβιρα χανθια πωλονεζα,στεφανια απο βουλγαρια και η ποιο ωραια ειναι η μαρια απο βουλγαρια ποτο 10 ευρω....η φαση γινετε αν παs οπωs μπαινειs αριστερα που εχει εναν γωνιακο καναπε αρκετα σκοτεινα για ευοειτουσ λογουs .ΠΡΟΣΟΧΗ ομωs χρεωνουν 2πλα ποτα χωριs να στο λενε και χωριs να εχει το μαγαζι ποτο 20 ευρω.Κατι τελευταιο πρεπει, με την ελβιρα, να παιζει σεξ μεσα στο μαγαζι....
το σημαντικοτερο ξεχασα εχει μια βυζαρου ωραιο μουνι το ονομα τησ νελη γυρω στο 4 νουμερο και παιζει με την κοπελα φραπεδακι δεν ξερω αν κανει εξτρα καταστασεισ.....με προσοχη μην σαs φανε ολα τα λεφτα....καλη διασκεδαση.....
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
τραγικα μεσα στο θεμα ρε συναγωνιστηΈχει και τρελή φαντασία στην επαρχία.
Στις περισσότερες μικρές πόλεις που σε όλα τα νυχτερινά τους μαγαζιά επικρατεί πουτσοθύελα , αν ρωτήσεις όσους είναι ελεύθεροι ,
ο χειρότερες θα σου πει ότι έχει 3 γκόμενες,
γαμάει 7-8 παντρεμένες και 2-3 φορές τη βδομάδα ρίχνει από 2-3 λούτσους
σε ρωσίδια/πολωνά κτλ κτλ για αλλαγή.Αν τους ρωτήσεις γιατί κυκλοφοράνε μόνοι τους,
θα σου πούνε ότι τις προηγούμενες 3-4 νύχτες είχαν ξεσκιστεί σε γαμήσια.παρτούζες κτλ,
οπότε κάνουν ... πάυση!
Αν συνεχίσεις όμως να βγαίνεις για καιρό στην ίδια πόλη,
θα διαπιστώσεις ότι θα τους βλέπεις συνέχεια μόνους τους!
Έτσι και τους δεις με γκόμενα,
σε 2-3 μήνες περιμένεις και προσκλητήριο γάμου ...
Η Ελβιρα ηταν ωραιο μουνακι τωρα παχυνε αλλα ειναι πολυ καυλιαρα.Κανει καλη πιπα και επειδη την εχω παρει πολλες φορες βαλτε της και δαχτυλακι πισω ,της αρεσει κιολας νομιζω οχι απλα το ανεχετε.Επισης με μια βουλγαρα Βεσυ τη λενε γλυφωνται αν της παρετε μαζυ. Δεν ξερω αν η βουλγαρα δουλευει εκει ακομα εχω καιρο να παω. Η Ελβιρα κανει και βυζιτα εξω αν τη γνωρισετε καλα πρωτα
ACE 21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολουs το μαναδικα μπαρ σε ολη την αθηνα που παιζετε καλη φαση ειναι ενα στην κυψελη οδο τροιαs νομιζω ονομα ειναι σταρ υπαρχοθν 3 γκομενεs που κανουν πιπεs στο μαγαζι μεσα ονοματα ελβιρα χανθια πωλονεζα,στεφανια απο βουλγαρια και η ποιο ωραια ειναι η μαρια απο βουλγαρια ποτο 10 ευρω....η φαση γινετε αν παs οπωs μπαινειs αριστερα που εχει εναν γωνιακο καναπε αρκετα σκοτεινα για ευοειτουσ λογουs .ΠΡΟΣΟΧΗ ομωs χρεωνουν 2πλα ποτα χωριs να στο λενε και χωριs να εχει το μαγαζι ποτο 20 ευρω.Κατι τελευταιο πρεπει, με την ελβιρα, να παιζει σεξ μεσα στο μαγαζι....
ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ?
αυτο ειναι πιο πανω απο την παμπ κατερινα??στο ''κατερινα''ειχα περασει πριν κανα μηνα..εχει αλλαξει μαλλον διευθυνση κ εκαναν ανακαινηση αλλα μονο στο χωρο κ οχι στις γυναικες..τιποτα ενδιαφερον.πανε οι καλες εποχες οπως επισης κ στο μπαρ επι της 3ης σεπτεμβριου πριν την αγ.μελετιου.ουτε η η μπαργουμαν δεν ειναι πια εκει..ουτε μια μιλφαρα ξανθια με !αυτα..
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ενδιαφέρθηκα, πέρασα, μπήκα, είδα, ξαναείδα, έφριξα, ξαναέφριξα, έφυγα, ακόμα τρέχω
papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενδιαφέρθηκα, πέρασα, μπήκα, είδα, ξαναείδα, έφριξα, ξαναέφριξα, έφυγα, ακόμα τρέχω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις