Νέα

Μπαρ στη Θεσ/νίκη με 40άρες που ψάχνονται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα energystar.star
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν θες για βραδυ τυπε, καλο μαγαζι ειναι το "Q" στην Πολιχνη.. Δεν μαζευει πολλα πιτσιρικια και εχει κατι παρεες απο θειτσες που σε κοιτανε σαν μπισκοτολουκουμο.. Αλλα να πας μετα τις 12 γτ τοτε γεμιζει... Για μεσημερι καλο ειναι το ΙλΠοστο που αναφερθηκε,μαζευει τα πρωινα πολυ Μιλφ,εχω πετυχει κατι κομματια απιστευτα... Παντα για περιφερικα μαγαζια μιλαω,τωρα αν θες να τραβηχτεις κεντρο πανε Αριστοτελους...

Αγαπητέ ειδήμονα και συναγωνιστά, θα ημπορούσατε όπως παρέχετε κατευθυντήριες, όπως οδός/αριθμός; Εάν δεν δύναται αυτό δημοσίως και δεν προβλέπεται, θα σας παρακαλούσα για ένα πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ρε τυπει το markiz και το stay.bar ειναι μαγαζια που αξιζει να συχναζει κανεις ?

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Οντως αυτο θα απαντουσα και εγω...:)
οντως ρε τυποι πριν καποιες μερες ειχα παει στο Markiz μια Δευτερα για πρωτη φορα,ασε που δεν ειχε κοσμο,ειχε μικρες ηλικιες.Για πεστε ρε παιδες τρια,τεσσερα μαγαζια που αξιζει να συχναζει κανεις στην πολη να ξερω οταν ερχομαι για την ηλικια μου λιγο κατω απο 40

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
azazel πότε θα πάμε "Επαφή"?
Μόνο Παρασκευή και 13 μη παμε ε  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
τυπε κοιτα να δεις : πανε σε κανα σκυλαδικο ή κανα μπαρ 8ης κατηγοριας με αποκληρες τις ζωης...μπορει να μην γαμησεις ποιοτητα, αλλα θα γαμησεις....

Με λιγα λογια μπαρ Επαφη στη γιαννιτσων  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
οντως ρε τυποι πριν καποιες μερες ειχα παει στο Markiz μια Δευτερα για πρωτη φορα,ασε που δεν ειχε κοσμο,ειχε μικρες ηλικιες.Για πεστε ρε παιδες τρια,τεσσερα μαγαζια που αξιζει να συχναζει κανεις στην πολη να ξερω οταν ερχομαι για την ηλικια μου λιγο κατω απο 40

Στο μαρκιζ τις καθημερινες σε ρωτανε αν εχεις κανει κρατηση,οι τυποι ειναι πολλα κιλα μαλακες  :jerking:
Μου ετυχε μια Πεμπτη οπου το μαγαζι ηταν αδειο και μου λεει,αφου δεν εχετε κανει κρατηση μονο εξω μπορειτε να καθισετε(χειμωνας)και του λεω δεν πας στο διαλο βλακα,πως την ειδες σε κανενα παιδακι μιλας?
Μαυρο σε αυτο το μπουρδελομαγαζο!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πλακα πλακα,εχεις παει ποτε?
Εγω πηγα μια φορα και πρεπει να γραψω εδω μεσα την ιστορια μου στο σχετικο θρεντ(το γαμωτο ειναι οτι πρεπει να ειναι Κυριακη για να τη διαβασουν οι αργοσχολοι)  :2funny:
Έχω πάει ρε συ λέμε. Απίστευτες καταστάσεις. Απ τα καλύτερα πάντως που μου έτυχαν ηταν στο Μεταξύ μας όπου όπως ανεναίνω απ τις σκάλες ένας μπάρμπας κάνει στο πλατύσκαλο σε μια γλυφομούνι  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε για μπουρδελο-studio είμαι άσχετος αλλά απ τα υπόλοιπα κάτι λίγα ξέρω  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα παρουμε και τον άλλο τον αλήτη όμως μαζί  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
azazel πότε θα πάμε "Επαφή"?
Μόνο Παρασκευή και 13 μη παμε ε  :grin:

Πλακα πλακα,εχεις παει ποτε?
Εγω πηγα μια φορα και πρεπει να γραψω εδω μεσα την ιστορια μου στο σχετικο θρεντ(το γαμωτο ειναι οτι πρεπει να ειναι Κυριακη για να τη διαβασουν οι αργοσχολοι)  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Μετα απο τη συναντηση μελων Μπουρδελοκαταστασης θα πρεπει να κανουμε και συναντηση μελων Κωλομπαροκαταστασης και μετα  :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Αν και ειναι αλητης,δεν υπαρχει προβλημα  :grin:

Stories