Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Από την άλλη εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω.
Και επειδή και εγώ είμαι μεγάλος και εκτός από κωλόμπαρα πρόλαβα και τα καμπαρέ όπως το Lido στο Σύνταγμα και το άλλο στο στενό στην Πατησίων, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, με το live sex και αργότερα στα στιπτιζάδικα, το ζητούμενο παντού είναι να σου φάνε τα λεφτά. Δηλαδή τι περιμένεις όταν πας εκεί να πηδήξεις γκόμενα μιλώντας για τον καιρό κερνώντας ένα ποτό?
Επίσης γράφεις «να είστε κύριοι», «μη βάζετε χέρι», «μη κάνετε άσεμνες συζητήσεις» μη μη μη. Τότε γιατί να πας εκεί? Πήγαινε σε ένα νορμαλ μπαρ και πιάσε κουβέντα κερνώντας όποια κάθεται δίπλα σου. Αν τα κάνεις αυτά που γράφεις σε κωλόμπαρο το πιθανότερο είναι σε ρωτήσουν οι γκόμενες γιατί πήγες εκεί ή να φύγεις στο δεκάλεπτο.
Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πώ είναι μακριά από αυτές που το παίζουν «παρθένες» σε αυτού του είδους τα μαγαζιά γιατί αυτές είναι που τρώνε τα περισσότερα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Από την άλλη εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω.
Και επειδή και εγώ είμαι μεγάλος και εκτός από κωλόμπαρα πρόλαβα και τα καμπαρέ όπως το Lido στο Σύνταγμα και το άλλο στο στενό στην Πατησίων, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, με το live sex και αργότερα στα στιπτιζάδικα, το ζητούμενο παντού είναι να σου φάνε τα λεφτά. Δηλαδή τι περιμένεις όταν πας εκεί να πηδήξεις γκόμενα μιλώντας για τον καιρό κερνώντας ένα ποτό?
Επίσης γράφεις «να είστε κύριοι», «μη βάζετε χέρι», «μη κάνετε άσεμνες συζητήσεις» μη μη μη. Τότε γιατί να πας εκεί? Πήγαινε σε ένα νορμαλ μπαρ και πιάσε κουβέντα κερνώντας όποια κάθεται δίπλα σου. Αν τα κάνεις αυτά που γράφεις σε κωλόμπαρο το πιθανότερο είναι σε ρωτήσουν οι γκόμενες γιατί πήγες εκεί ή να φύγεις στο δεκάλεπτο.
Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πώ είναι μακριά από αυτές που το παίζουν «παρθένες» σε αυτού του είδους τα μαγαζιά γιατί αυτές είναι που τρώνε τα περισσότερα
σού εξηγεί πώς νά βγάλεις γκόμενα πού νά σέ γουστάρει καί όχι γιά τά λεφτά ....πολύ σπάνιο...
άλλωστε ό άνθρωπος εξηγεί οτι κατα 98 τοις εκατο είμαστε χαμένοι σέ αυτά τα μαγαζιά...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Συνάδελφοι κ συναγωνιστές (πρώην)  γεια σας.

Είμαι αρκετά μεγάλος πια για κωλόμπαρα κ  τα συναφή ,
Διάβασα ωστόσο με προσοχή σχεδόν τα μισά απ΄οσα γράφετε τα οποία θεωρώ εξόχως ενδιαφέροντα και απαραίτητα για τους νεότερους κ αμύητους.
Την εποχή που πήγαινα εγω με τους φίλους μου δεν είχαμε τέτοια βοήθεια. Θα σας δώσω μια συμβουλή ως αρχαιότερος. Μείνετε μακριά απο τέτοια μαγαζιά , πέφτει πολύ μεγάλο παραμύθι, αδειάζει το πορτοφόλι σας γρήγορα χωρίς να το καταλάβετε και στην συντριπτική τους πλειοψηφία κλέβουν στους λογαριασμούς.
Την πρώτη φορά που πήγα ηταν το 1980 , φοιτητής της ΑΣΟΕΕ , σε καποια στο κολωνάκι κ στη Γ΄Σεπτεμβρίου, δε θυμάμαι τα ονόματα , φυσικά δεν έγινε τίποτε σπουδαίο , ενώ μας εφυγαν αρκετά χρήματα. Οι γυναίκες ήταν μέτριες.
Πήγαμε μερικές φορές ακόμα όπου εμπεδώσαμε πλέον για τα καλά το παιχνίδι που παιζεται σε τέτοια μαγαζιά.
Κατά 98% θα σε γδύσουν κ δε θα πετύχεις τίποτε.
Τα κωλόμπαρα είναι για τους μυημένους , θα έλεγα τους επαγγελματίες της νύχτας  που ξέρουν πως θα διαχειριστούν τη γυναίκα που θα καθήσει δίπλα τους. Αφορά το 2% των περιπτώσεων αλλά χρειάζεται επιμονή, χρόνος,  ξενύχτια κ χρήμα. Για να το πω κ με χρηματοοικονομικούς όρους το κόστος ειναι πολύ μεγαλύτερο από το όφελος.

Επειδή όμως κάποιοι σίγουρα θέλουν να το τολμήσουν θα σας πω μερικές συμβουλές κ όσοι θέλετε τις ακολουθείτε.
Όταν πάτε σε ενα τετοιο μπαρ , πηγαινετε 2-3 ατομα τουλάχιστον, εξερευνήστε το χώρο και κόψτε τη κίνηση του μαγαζιού, δείτε συμπεριφορές γυναικών. όταν θα έρθουν σε σας κ ζητήσουν κέρασμα αν σας αρέσουν κεράστε τις ενα ποτό.
Ανοίξτε μια συζήτηση είτε με θέμα επικαιρότητας ειτε διαχρονικό.Μην αναφερθείτε ποτέ στην ίδια , μη της βάλετε χέρι και μη δοκιμάσετε ασεμνες συζητήσεις. Να είστε κύριοι, σα να έχετε βγει με μια γκόμενα που δεν έχετε πηδηξει ακόμα.
Παρατηρήστε την άνεση που έχει μαζί σας κ αν την ενδιαφέρει περισσσότερο ο λογαριασμός ή το αντικέιμενο της συζήτησης.
Αν ζητήσει δεύτερο ποτό πριν το δεκάλεπτο έχετε χάσει.
Αρνηθείτε κ φύγετε διακριτικά. Μην ενδώσετε σε δεύτερο ποτό αν δεν ελέγχετε τη ροή της επικοινωνίας.
Αν επισκεφθείτε εκ νέου το ίδιο μαγαζί διαχειριστείτε την κατάσταση ακόμα πιο αυστηρά.
Να ενδώσετε μόνο αν η γυναίκα που κάθεται δίπλα σας , νοιώθετε οτι δε σας βλέπει μόνο σαν ευρώ κ  συμμετέχει ισοδύναμα στη συζήτηση. Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις ποιος ελέγχει το παιχνίδι.
Τα κωλόμπαρα είναι μια δύσκολη επιστήμη , χρειάζεται καθαρός νους , να μην παρασύρεστε απο τις ωραίες γάμπες μιας γυναίκας γιατι δε θα εχετε ουτε σεντ στη τσέπη σας φεύγοντας.
Δεν υπάρχει όριο στη ζημιά που θα πάθετε, προτιμήστε χώρους όπου θα γνωρίζετε απο πριν τι θα πληρώσετε κ για ποιες υπηρεσίες.

Χρόνια αργότερα γύρω στο 2005-2008 επέστρεψα ως ελεγκτής ( είμαι στη δίωξη τωρα) στα κωλόμπαρα όπου βεβαιώσαμε αρκετές παραβάσεις. Γνωρίστηκα όμως με μερικούς επιχειρηματίες της νύχτας ( κωλόμπαρων κ στριπ ) όπου μου γνωστοποίησαν κ τα μυστικα τους. Αυτά όμως την επόμενη φορά.

Να προσέχετε γενικότερα που εισέρχεστε κ τους κινδύνους - πάσης φύσεως- που διατρέχετε.
κύρια κρίτωνα σωστά είναι αυτά πού λέτε αλλά ελπίζω νά μήν είστε στό ηθων διότι μέ αυτα που έχουν γραφτεί και έχετε διαβάσει μαύρες μέρες έρχοντε...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
σού εξηγεί πώς νά βγάλεις γκόμενα πού νά σέ γουστάρει καί όχι γιά τά λεφτά ....πολύ σπάνιο...
άλλωστε ό άνθρωπος εξηγεί οτι κατα 98 τοις εκατο είμαστε χαμένοι σέ αυτά τα μαγαζιά...

Ενώ για το "κερδισμένο" υπόλοιπο 2% γράφει "Αφορά το 2% των περιπτώσεων αλλά χρειάζεται επιμονή, χρόνος,  ξενύχτια κ χρήμα."

Αναμένω διευκρινήσεις στις 2 τελευταίες παραγράφους του μηνύματος του φίλου γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ολεs τουs  εχουν μαθει να παιζουν με τουs ανδρεs, γουσταρουν και το ζητουν.  ψαχνονται ολεs τουs.      ετσι ειναι το παιχνιδι στα μπαρακια.    βασικα  εξαρταται απο το τι γυναικα ειναι,    τι ακριβωs θελει η ιδια ,  αν αξιζει απο εμφανιση  και ποιοs  θα την καταφερει να την πεισει και να την κερδισει.          αλλεs με μερικα κερασματα τιs παιρνειs και την ιδια νυχτα.    αλλεs χρειαζονται περισσοτερεs επισκεψειs.    αλλεs θελουν να εχουν καποιο χορηγο.    αλλεs παλι θελουν καποια σχεση( ποιοs θα τουs κανει το κλικ ).    αλλεs παλι θελουν να ειναι καψουρεs και ερωτευμενεs παντα με καποιον.      ολα αυτα  ισχυουν  ειτε ειναι παντρεμενεs ειτε οχι.  ειναι πολυ εμπειρεs ,    εχουν δει και μιλησει με τοσουs και τοσουs ανδρεs, που φθανει μια ματια τουs για να καταλαβουν τι ρολο βαραμε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πριν καμμια βδομαδα συναντησα  στον δρομο κατα τιs 11 το βραδυ ,ενα καλο μωρο ξανθουλικο 24-25χρ. με αφρατο βυζακι, κολλαρακι κλπ.    απο βουλγαρια μερια  που δουλευει στην γ σεπτεμβριου ,  που την πηγαινε χερακι-χερακι καποιοs.    κοιτωνταs τον , επαθα.  ο τυποs κοντα στα 60( και να ηταν μονο αυτο ? ).      κανενα αλλο σχολιο. 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
πριν καμμια βδομαδα συναντησα  στον δρομο κατα τιs 11 το βραδυ ,ενα καλο μωρο ξανθουλικο 24-25χρ. με αφρατο βυζακι, κολλαρακι κλπ.    απο βουλγαρια μερια  που δουλευει στην γ σεπτεμβριου ,  που την πηγαινε χερακι-χερακι καποιοs.    κοιτωνταs τον , επαθα.  ο τυποs κοντα στα 60( και να ηταν μονο αυτο ? ).      κανενα αλλο σχολιο. 
Κατά βάθος το ξέρουν και οι ίδιοι..Ζουν το παραμύθι..όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο..εκείνο που είναι τραγικό είναι να βλέπεις νέους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτή τη λογική..να ξοδεύουν συναισθηματικό και οικονομικό κεφάλαιο νομίζοντας ό,τι θα βγάλουν γκόμενα σε τέτοια μέρη..τα πράγματα είναι απλά..αν σου αρέσει κάποια για πήδημα πας μια- δυο φορές και τις εξηγείς ευγενικά ,πώς αντί να τα σκας στο μαγαζί μπορεί αν θέλει να τα βρείτε αλλιώς.Φλερτ,μακροχρόνια κεράσματα κτλ είναι χαμένος χρόνος και χρήμα.

Επισκέπτης
Συνάδελφοι κ συναγωνιστές (πρώην)  γεια σας.

Είμαι αρκετά μεγάλος πια για κωλόμπαρα κ  τα συναφή ,
Διάβασα ωστόσο με προσοχή σχεδόν τα μισά απ΄οσα γράφετε τα οποία θεωρώ εξόχως ενδιαφέροντα και απαραίτητα για τους νεότερους κ αμύητους.
Την εποχή που πήγαινα εγω με τους φίλους μου δεν είχαμε τέτοια βοήθεια. Θα σας δώσω μια συμβουλή ως αρχαιότερος. Μείνετε μακριά απο τέτοια μαγαζιά , πέφτει πολύ μεγάλο παραμύθι, αδειάζει το πορτοφόλι σας γρήγορα χωρίς να το καταλάβετε και[size=10pt] στην συντριπτική τους πλειοψηφία κλέβουν στους λογαριασμούς[/size].
Την πρώτη φορά που πήγα ηταν το 1980 , φοιτητής της ΑΣΟΕΕ , σε καποια στο κολωνάκι κ στη Γ΄Σεπτεμβρίου, δε θυμάμαι τα ονόματα , φυσικά δεν έγινε τίποτε σπουδαίο , ενώ μας εφυγαν αρκετά χρήματα. Οι γυναίκες ήταν μέτριες.
Πήγαμε μερικές φορές ακόμα όπου εμπεδώσαμε πλέον για τα καλά το παιχνίδι που παιζεται σε τέτοια μαγαζιά.
Κατά 98% θα σε γδύσουν κ δε θα πετύχεις τίποτε.
[size=10pt]Τα κωλόμπαρα είναι για τους μυημένους , θα έλεγα τους επαγγελματίες της νύχτας  που ξέρουν πως θα διαχειριστούν τη γυναίκα που θα καθήσει δίπλα τους.[/size] Αφορά το 2% των περιπτώσεων αλλά χρειάζεται επιμονή, χρόνος,  ξενύχτια κ χρήμα. Για να το πω κ με χρηματοοικονομικούς όρους το κόστος ειναι πολύ μεγαλύτερο από το όφελος.

Επειδή όμως κάποιοι σίγουρα θέλουν να το τολμήσουν θα σας πω μερικές συμβουλές κ όσοι θέλετε τις ακολουθείτε.
Όταν πάτε σε ενα τετοιο μπαρ , πηγαινετε 2-3 ατομα τουλάχιστον, εξερευνήστε το χώρο και κόψτε τη κίνηση του μαγαζιού, δείτε συμπεριφορές γυναικών. όταν θα έρθουν σε σας κ ζητήσουν κέρασμα αν σας αρέσουν κεράστε τις ενα ποτό.
Ανοίξτε μια συζήτηση είτε με θέμα επικαιρότητας ειτε διαχρονικό.Μην αναφερθείτε ποτέ στην ίδια , μη της βάλετε χέρι και μη δοκιμάσετε ασεμνες συζητήσεις. Να είστε κύριοι, σα να έχετε βγει με μια γκόμενα που δεν έχετε πηδηξει ακόμα.
Παρατηρήστε την άνεση που έχει μαζί σας κ αν την ενδιαφέρει περισσσότερο ο λογαριασμός ή το αντικέιμενο της συζήτησης.
[size=10pt]Αν ζητήσει δεύτερο ποτό πριν το δεκάλεπτο έχετε χάσει.[/size]
Αρνηθείτε κ φύγετε διακριτικά. Μην ενδώσετε σε δεύτερο ποτό αν δεν ελέγχετε τη ροή της επικοινωνίας.
Αν επισκεφθείτε εκ νέου το ίδιο μαγαζί διαχειριστείτε την κατάσταση ακόμα πιο αυστηρά.
Να ενδώσετε μόνο αν η γυναίκα που κάθεται δίπλα σας , νοιώθετε οτι δε σας βλέπει μόνο σαν ευρώ κ  συμμετέχει ισοδύναμα στη συζήτηση. Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις ποιος ελέγχει το παιχνίδι.
Τα κωλόμπαρα είναι μια δύσκολη επιστήμη , χρειάζεται καθαρός νους , να μην παρασύρεστε απο τις ωραίες γάμπες μιας γυναίκας γιατι δε θα εχετε ουτε σεντ στη τσέπη σας φεύγοντας.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Δεν υπάρχει όριο στη ζημιά που θα πάθετε,[/size][/size][/size] προτιμήστε χώρους όπου θα γνωρίζετε απο πριν τι θα πληρώσετε κ για ποιες υπηρεσίες.

Χρόνια αργότερα γύρω στο 2005-2008 επέστρεψα ως ελεγκτής ( είμαι στη δίωξη τωρα) στα κωλόμπαρα όπου βεβαιώσαμε αρκετές παραβάσεις. Γνωρίστηκα όμως με μερικούς επιχειρηματίες της νύχτας ( κωλόμπαρων κ στριπ ) όπου μου γνωστοποίησαν κ τα μυστικα τους. Αυτά όμως την επόμενη φορά.

Να προσέχετε γενικότερα που εισέρχεστε κ τους κινδύνους - πάσης φύσεως- που διατρέχετε.

μεγάλες αλήθειες

ελπίζω μέσω των γνωριμιών ή και λόγω θέσης (στην Ελλάδα είμαστε, δε χρειάζεται να κρυβόμαστε) να τσιμπάς κάνα μπριζολάκι σε τιμή χονδρικής  ;)
α και κάτι τελευταίο, που αφορά την πρώτη σου πρόταση: δε νομίζω ότι η ηλικία των 50-53 (περίπου τόσο σε υπολογίζω αφού ήσουν φοιτητής το 80) είναι μεγάλη για κωλόμπαρα. Ίσα ίσα που λόγω κρίσης στις συζυγικές σχέσεις σ εκείνη την ηλικία, πολλοί ωθούνται στα ευαγή αυτά ιδρύματα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ενώ για το "κερδισμένο" υπόλοιπο 2% γράφει "Αφορά το 2% των περιπτώσεων αλλά χρειάζεται επιμονή, χρόνος,  ξενύχτια κ χρήμα."

Αναμένω διευκρινήσεις στις 2 τελευταίες παραγράφους του μηνύματος του φίλου γιατί εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω...
πρέπει νά καταλάβεις ότι υυπάρχει μιά κατηγορία ανδρών  πες τους μαλάκες...πού έχουν την ανάγκη νά μιλήσουν καί νά επικοινωνήσουν μέ μιά γυναίκα περισσότερο από τό νά τήν γαμίσουν...
άλλωστε αυτές που δολεύουν εάν θέλαν νά γαμιθούν γιια λεφτά θά δουλεύαν σέ κανένα στούντιο μασατζίδικο κλπ...καί όχι σέ κολόμπαρο....
ψάχνουν γιά χορηγούς και όχι γιά το 100ρικο απο γαμίση...κατά κανόνα

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Κατά βάθος το ξέρουν και οι ίδιοι..Ζουν το παραμύθι..όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο..εκείνο που είναι τραγικό είναι να βλέπεις νέους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτή τη λογική..να ξοδεύουν συναισθηματικό και οικονομικό κεφάλαιο νομίζοντας ό,τι θα βγάλουν γκόμενα σε τέτοια μέρη..τα πράγματα είναι απλά..αν σου αρέσει κάποια για πήδημα πας μια- δυο φορές και τις εξηγείς ευγενικά ,πώς αντί να τα σκας στο μαγαζί μπορεί αν θέλει να τα βρείτε αλλιώς.Φλερτ,μακροχρόνια κεράσματα κτλ είναι χαμένος χρόνος και χρήμα.
Με δεδομένη τη μεγάλη πτώση -λόγω κρίσης -της πελατείας που υφίστανται τα μαγαζιά αυτά, όλο και περισσότερες κοπέλες αποφασίζουν να παρέχουν επιλεκτικά τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε ένα κλειστό κύκλο 5-10 πελατών το πολύ. Πρόκειται για πελάτες που τους γνωρίζουν αρκετό χρονικό διάστημα, τους έχουν εμπιστοσύνη και λίγο - πολύ υπάρχει μια σχετική χημεία μαζί τους.
Αν λοιπόν σας κάνει κλικ κάποια γυναίκα από εκεί μέσα, μετά από 3-4 επισκέψεις "γνωριμίας" στο μαγαζί με 2-3 ποτά max τη φορά και χωρίς να της βάλετε χέρι ή να της ορμήξετε ή να λέτε βλακίες, σκάτε το παραμύθι ότι σας ενδιαφέρει να κάνετε μιά σχέση γιά σεξ (φυσικά με το αντίστοιχο δωράκι της κάθε φορά που θα συμφωνήσετε). Από εκεί και πέρα το τι θα απαντήσει και αν σας γουστάρει είναι δικό της θέμα. Αν εισπράξετε αρνητική απάντηση, ευγενικά αποχωρείτε αφήνωντας την πόρτα ανοικτή αν αλλάξει γνώμη (είπαμε σας αρέσει) και πάτε γι' άλλα.
Και για να προλάβω κάποιους, τα παραπάνω είναι συμβουλές για άνδρες άνω των 40 ετών, παντρεμένους που θέλουν εχεμύθεια. Οι μικρότεροι και ανύπαντροι αυτό που ζητούν θα το βρούν στα κανονικά κλαμπάκια.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Με δεδομένη τη μεγάλη πτώση -λόγω κρίσης -της πελατείας που υφίστανται τα μαγαζιά αυτά, όλο και περισσότερες κοπέλες αποφασίζουν να παρέχουν επιλεκτικά τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε ένα κλειστό κύκλο 5-10 πελατών το πολύ. Πρόκειται για πελάτες που τους γνωρίζουν αρκετό χρονικό διάστημα, τους έχουν εμπιστοσύνη και λίγο - πολύ υπάρχει μια σχετική χημεία μαζί τους.
Αν λοιπόν σας κάνει κλικ κάποια γυναίκα από εκεί μέσα, μετά από 3-4 επισκέψεις "γνωριμίας" στο μαγαζί με 2-3 ποτά max τη φορά και χωρίς να της βάλετε χέρι ή να της ορμήξετε ή να λέτε βλακίες, σκάτε το παραμύθι ότι σας ενδιαφέρει να κάνετε μιά σχέση γιά σεξ (φυσικά με το αντίστοιχο δωράκι της κάθε φορά που θα συμφωνήσετε). Από εκεί και πέρα το τι θα απαντήσει και αν σας γουστάρει είναι δικό της θέμα. Αν εισπράξετε αρνητική απάντηση, ευγενικά αποχωρείτε αφήνωντας την πόρτα ανοικτή αν αλλάξει γνώμη (είπαμε σας αρέσει) και πάτε γι' άλλα.
Και για να προλάβω κάποιους, τα παραπάνω είναι συμβουλές για άνδρες άνω των 40 ετών, παντρεμένους που θέλουν εχεμύθεια. Οι μικρότεροι και ανύπαντροι αυτό που ζητούν θα το βρούν στα κανονικά κλαμπάκια.
φίλε αυτά πού γράφεις ισχύουν αλλά είναι σπανιότατες περιπτώσεις στό λεκανοπέδιο.
ισχύει ποιο πολυ επαρχία....
πάντως υπάρχουν άνδρες που θέλουν μιά σχέση υποτίθετε γκομενική.. και βολεύοντε σέ τέτοιες καταστάσεις αρκει νά αισθάνοντε ότι δέν πάνε μόνο γιά πήδημα..
θά βγούν έξω θα τίς κάνουν τό τραπέζι κανένα καφέ καί μετα ξενοδοχείο μέ τό αντίστοιχο τίμημα...
φυσικά τό πακέτο γιά μιά μέτρια καί πάνω είναι χοντρό και δέν είναι ΛΙΓΑ ΤΑ  ΦΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ..
ποιο φτηνά θάρθει μέ καμμια στριπτιτζού....
οι περισσότερες κολομπαρουδες που γουστάρουν τέτοια τό δείχνουν συνήθως σέ αφήνουν νά ρίξεις κανένα γλωσσόφιλο κλπ αφού έχεις επισκεφθεί τό μαγαζί μερικές φορές καί έχεις κεράσει...
πάντως προσοχή διότι τό πακέτο θά είναι χοντρό κυρίως άν πέσετε σέ καμμια μικρή 20 μέ 25..
οι απαιτήσεις μικρένουν εάν είναι 45 καί βάλε..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
πρέπει νά καταλάβεις ότι υυπάρχει μιά κατηγορία ανδρών  πες τους μαλάκες...πού έχουν την ανάγκη νά μιλήσουν καί νά επικοινωνήσουν μέ μιά γυναίκα περισσότερο από τό νά τήν γαμίσουν...
άλλωστε αυτές που δολεύουν εάν θέλαν νά γαμιθούν γιια λεφτά θά δουλεύαν σέ κανένα στούντιο μασατζίδικο κλπ...καί όχι σέ κολόμπαρο....
ψάχνουν γιά χορηγούς και όχι γιά το 100ρικο απο γαμίση...κατά κανόνα

Ο kritwn99 είμαι σίγουρος ότι έχει καταλάβει τι τον ρωτάω και είτε επειδή δε θέλει είτε επειδή κωλύεται δεν έχει απαντήσει. Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα καλά κάνει και εγώ σταματώ εδώ. Δε ξέρω τι παίζει τώρα στα κωλόμπαρα γιατί έχω να πατήσω εκεί πολλά χρόνια. Πάντως τις γυναίκες που δούλευαν εκεί την εποχή που πήγαινα εγώ όχι 100 ευρώ δεν θα έδινες να τις πηδήξεις σε studio αλλά με τα σημερινά δεδομένα ούτε καν 15 για κώλο στο τελευταίο μπουρδέλο. Το ζουμί της υπόθεσης τουλάχιστον με τα δεδομένα τα τότε είναι η πρόταση του  kritvn99  "Να προσέχετε γενικότερα που εισέρχεστε κ τους κινδύνους - πάσης φύσεως- που διατρέχετε". Επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω τι παίζει σήμερα.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
φίλε αυτά πού γράφεις ισχύουν αλλά είναι σπανιότατες περιπτώσεις στό λεκανοπέδιο.
ισχύει ποιο πολυ επαρχία....
πάντως υπάρχουν άνδρες που θέλουν μιά σχέση υποτίθετε γκομενική.. και βολεύοντε σέ τέτοιες καταστάσεις αρκει νά αισθάνοντε ότι δέν πάνε μόνο γιά πήδημα..
θά βγούν έξω θα τίς κάνουν τό τραπέζι κανένα καφέ καί μετα ξενοδοχείο μέ τό αντίστοιχο τίμημα...
φυσικά τό πακέτο γιά μιά μέτρια καί πάνω είναι χοντρό και δέν είναι ΛΙΓΑ ΤΑ  ΦΡΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ..
ποιο φτηνά θάρθει μέ καμμια στριπτιτζού....
οι περισσότερες κολομπαρουδες που γουστάρουν τέτοια τό δείχνουν συνήθως σέ αφήνουν νά ρίξεις κανένα γλωσσόφιλο κλπ αφού έχεις επισκεφθεί τό μαγαζί μερικές φορές καί έχεις κεράσει...
πάντως προσοχή διότι τό πακέτο θά είναι χοντρό κυρίως άν πέσετε σέ καμμια μικρή 20 μέ 25..
οι απαιτήσεις μικρένουν εάν είναι 45 καί βάλε..

Η δική μου εμπειρία καθώς και κάποιων φίλων λέει οτι αυτή τη δουλειά (προσφορά ερωτικών υπηρεσιών) την κάνει ένα 10%-15% των γυναικών των μπαρ της Αθήνας.
Στα υπόλοιπα που γράφεις συνάδελφε koproni65 συμφωνώ. Πάντως να ξέρεις ότι το "πακέτο" δεν βγαίνει πιά τόσο ακριβό λόγω της κρίσης και του ανταγωνισμού. Με 150 € το δίωρο έχεις γυναίκα 38+ όμορφη που δεν βιάζεται, δεν κοιτάει το ρολόι για το επόμενο ραντεβού (συνήθως κάνουν ένα την ημέρα γιατί πρέπει να είναι ξεκούραστες για το βράδυ στο μπάρ) και εκτός από το ξενοδοχείο κάποιες φορές θα βγείτε για φαγητό, μπάνιο, Hondos center  κτλ. και θα την πάτε μερικές φορές για δουλειά το βράδυ.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
.......εκτός από το ξενοδοχείο κάποιες φορές θα βγείτε για φαγητό, μπάνιο, Hondos center  κτλ. και θα την πάτε μερικές φορές για δουλειά το βράδυ.

Αυτά και εαν δεν παλεύονται...
Με την πλειοψηφία αυτών των γυνακών δεν μπορεις να πιάσεις "σοβαρη" κουβέντα γιατί το μορφωτικό τους επίπεδο είναι κατα μέσο όρο πιο κάτω από του μέσου Έλληνα. Μία φορά έκανα το λάθος να πάω για μπάνιο με μία από δαύτες και μάλλον...σκυλοβαρέθηκα

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Αυτά και εαν δεν παλεύονται...
Με την πλειοψηφία αυτών των γυνακών δεν μπορεις να πιάσεις "σοβαρη" κουβέντα γιατί το μορφωτικό τους επίπεδο είναι κατα μέσο όρο πιο κάτω από του μέσου Έλληνα. Μία φορά έκανα το λάθος να πάω για μπάνιο με μία από δαύτες και μάλλον...σκυλοβαρέθηκα

επέπλεε ? ή ήταν τρύπια και βούλιαζε...

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απο το 08 μεχρι πριν 3 μηνες ειμουνα σχεδον καθε βραδυ στα κωλομπαρα..κατα κανονα δουλευουν αλλοδαπες οι οποιες το 80% ειναι χωρισμενες με παιδι και επειδη ειναι τεμπελες σου λεει γιατι να παω να δουλεψω σε σουπερ μαρκετ η καπου αλλου να περνω 30 ευρω και να κουραζομαι θα παω στο κωλομπαρο που θα περνω 50 ευρω και θα καθομαι να καπνιζω κ να κουβεδιαζω να ακουω τη μουσικη μου να πινω και το ποτακι μου θα βρω και κανενα μπαμπουχαλο να με πηγαινει σπιτι οταν σχολασω για να μην χαλαω βενζινα..και στην τελικη βρισκω και 2 πελατες εχεμυθους να κανω την βιζιτα μου οποτε καθαρο κερδος 1200 το μηνα +400 απο βιζιτες+ εξτρα δωρακια καρτες για το κινητο καφεδες κερασμενοι εξω..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..τα 3 χρονια αυτα που πηγαινα καθε βραδυ με 2 φασωθηκα με λεφτα φυσικα..και η ειρωνια ειναι οταν ερχοντε στο μπαρ τις αφηνει απεξω ο γκομενος με το αμαξι και λες απο μεσα σου κοιτα δω ρε εγω τα σκαω στα κερασματα και αλλος την πηδαει :rockon:
νταξει αν θες να πας σε τετοιο μαγαζι πηγαινε πρωτα ριξε ενα γαμισι σε μπουρδελο και πηγαινε μετα ξεκαυλωτος να πιες τις μπυρες και να βλεπες τους μαλακες να χαλανε τα λεφτα και το μονο που να κανουν ειναι να κουβεδιαζουν και να ποιανουν λιγο χερακι και ποδι σιγα τα λαχανα..δυστηχως ομως στις μερες υπαρχει πολυ μοναξια και πολλοι πανε επειδη δεν εχουν φιλους να κανουν παρεα και πανε εκει για να μιλησουνε με καποια και οτι προκυψει..να ζησουν δηλαδη μια οπτασια..δεν παω πλεον σε τετοια μαγαζια καλυτερα σπιτι και αν τυχει κατι εκτος κωλομπαρου ολα καλα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Η δική μου εμπειρία καθώς και κάποιων φίλων λέει οτι αυτή τη δουλειά (προσφορά ερωτικών υπηρεσιών) την κάνει ένα 10%-15% των γυναικών των μπαρ της Αθήνας.
Στα υπόλοιπα που γράφεις συνάδελφε koproni65 συμφωνώ. Πάντως να ξέρεις ότι το "πακέτο" δεν βγαίνει πιά τόσο ακριβό λόγω της κρίσης και του ανταγωνισμού. Με 150 € το δίωρο έχεις γυναίκα 38+ όμορφη που δεν βιάζεται, δεν κοιτάει το ρολόι για το επόμενο ραντεβού (συνήθως κάνουν ένα την ημέρα γιατί πρέπει να είναι ξεκούραστες για το βράδυ στο μπάρ) και εκτός από το ξενοδοχείο κάποιες φορές θα βγείτε για φαγητό, μπάνιο, Hondos center  κτλ. και θα την πάτε μερικές φορές για δουλειά το βράδυ.
νομίζω ότι 15% είναι πολύ.
και 150 ευρώ επισης  είναι πάρα πολλά άμα βάλεις ταβέρνες χόντος σέντερ ηλικία 38 σύν καί τό ποιο σημαντικό τά ποτά καί τά κεράσματα στό μαγαζί...
διότι οί περισσότερες σού κολάνε νά πηγένεις νά τίς βλέπεις καί στήν δουλειά έτσι δέν είναι???
είχα μιά τέτοια εμπειρία μέ 100 ευρώ μέ μιά πολονέζα 30χρονη  καί μάλιστα αστέρι...
μού κόλαγε νά τήν βλέπω καί στό μαγαζι οπότε τήν σούταρα....
'οπως έχω γράψει πολλές φορές οί γυναίκες πού δουλεύουν νύχτα είναι υπερβολικά καλομαθημένες..
διότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δέν έχει προσκυνηθεί τό μουνί τόσο πολύ....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
νομίζω ότι 15% είναι πολύ.
και 150 ευρώ επισης  είναι πάρα πολλά άμα βάλεις ταβέρνες χόντος σέντερ ηλικία 38 σύν καί τό ποιο σημαντικό τά ποτά καί τά κεράσματα στό μαγαζί...
διότι οί περισσότερες σού κολάνε νά πηγένεις νά τίς βλέπεις καί στήν δουλειά έτσι δέν είναι???
είχα μιά τέτοια εμπειρία μέ 100 ευρώ μέ μιά πολονέζα 30χρονη  καί μάλιστα αστέρι...
μού κόλαγε νά τήν βλέπω καί στό μαγαζι οπότε τήν σούταρα....
'οπως έχω γράψει πολλές φορές οί γυναίκες πού δουλεύουν νύχτα είναι υπερβολικά καλομαθημένες..
διότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δέν έχει προσκυνηθεί τό μουνί τόσο πολύ....
Ετσι ειναι. THIS IS GREECE! :)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
να ξοδεύουν συναισθηματικό και οικονομικό κεφάλαιο νομίζοντας ό,τι θα βγάλουν γκόμενα σε τέτοια μέρη  Φλερτ,μακροχρόνια κεράσματα κτλ είναι χαμένος χρόνος και χρήμα.
  και ομωs βγαζειs  γκομενα  και οχι δυσκολα.  τοσα μπαρακια υπαρχουν.  δεν ειναι και ολεs πιασμενεs.  ολεs αυτεs που δεν εχουν καποιον, ψαχνονται αρκει να πειστουν απο αυτον που θα τουs κανει το κλικ.      εγω δεν πηγαινα  ποτε μου σε μπαρακια.  τουs 2-3 τελευταιουs μηνεs , ειπα να το προσπαθησω.      την επεσα σε 3 απο διαφορετικα φυσικα μπαρακια.      ειχα παει το πολυ  απο 3 φορεs  για την  καθε μια και  ποτε δεν κερασα πανω απο 4-5  ποτα την καθε φορα.    δλδ.  να στοιχησαν συνολικα και οι 3 ολεs τιs φορεs περιπου στα 350-400 ευρω.      και οι 3  ψαχνοντουσαν.    αλλα η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη περιπτωση.      η καθε μια θελει τον δικο τηs τροπο και χρονο.    με την μια  τελικα που ειναι τρομερα  αγαπουλα  και ερωτευσιμο μωρο  προχωρησε το  ολο θεμα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
  και ομωs βγαζειs  γκομενα  και οχι δυσκολα.  τοσα μπαρακια υπαρχουν.  δεν ειναι και ολεs πιασμενεs.  ολεs αυτεs που δεν εχουν καποιον, ψαχνονται αρκει να πειστουν απο αυτον που θα τουs κανει το κλικ.      εγω δεν πηγαινα  ποτε μου σε μπαρακια.  τουs 2-3 τελευταιουs μηνεs , ειπα να το προσπαθησω.      την επεσα σε 3 απο διαφορετικα φυσικα μπαρακια.      ειχα παει το πολυ  απο 3 φορεs  για την  καθε μια και  ποτε δεν κερασα πανω απο 4-5  ποτα την καθε φορα.    δλδ.  να στοιχησαν συνολικα και οι 3 ολεs τιs φορεs περιπου στα 350-400 ευρω.      και οι 3  ψαχνοντουσαν.    αλλα η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη περιπτωση.      η καθε μια θελει τον δικο τηs τροπο και χρονο.    με την μια  τελικα που ειναι τρομερα  αγαπουλα  και ερωτευσιμο μωρο  προχωρησε το  ολο θεμα.
Jerry δεν είπα ό,τι είναι δύσκολο..και φυσικά εξαρτάται τί εννοείς με τον όρο γκόμενα..ποτέ δε θα έκανα σχέση με κοπέλα από κωλόμπαρο..το να της τηλεφωνήσω και να της πω να βγούμε, με το αζημίωτο και για τους δύο, δεν το θεωρώ σχέση..για παράδειγμα δε θα πήγαινα την κοπέλα από το κωλόμπαρο σπίτι μου,να μένει μαζί μου, και το βράδυ να τη χαιδεύει ο καθένας.αν μου αρέσει δύο επισκέψεις στο μαγαζί και ξενοδοχείο (αν θέλει)..αν δε θέλει έχει και παρακάτω..απλά λέω ό,τι αν είναι να κάθομαι να φλερτάρω την κάθε μια που δουλεύει σε κωλόμπαρο-για να κερδίσω τί?να κάνω σχέση μαζί της?ηλίθιος είμαι?- προτιμώ να εξηγούμαι από την αρχή..
Γενικά για άτομα κάτω των 55 ετών τα κωλόμπαρα είναι για χαλαρό ποτάκι και πλακίτσα..βέβαια όλα αυτά είναι απλά για να κάνουμε κουβέντα, γιατί οι τελευταίες μου επισκέψεις σε τέτοιου είδους μαγαζιά ήταν φιάσκο.Κανονικά έπρεπε να με πληρώνουν που έμπαινα μέσα και έβλεπα τα τερατόμορφα θηλυκά ,που μου παρουσιάζονταν ως γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom