Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θα πρεπει να εχει χασει εντελως κανεις, το γουστο του στις γυναικες για να παει στο λ αμουρ!!!!!!Εκει μεσα μονο θειτσες και μπουρουχες εχει!!!!...Δεν ξερω αν εχει ελεθει καμμια της προκοπης καθοτι εχω να παω καιρο!!!!Σαν μπαρ...αξιξει το αλλο που ειναι ελαχιστα μετρα παραπανω, στην διασταυρωση Λεσβου και Δροσοπουλου αριστερα μεσα.....εχει μουναρες(τελευταια μου επισκεψη, πριν δυο μηνες)!!!!(Μου διαφευγει το ονομα του)!!!Αλλα γενικα αυτην την εποχη... ολα τα μπαρ, διερχονται μεγαλη κριση!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
140 έκαστο...... Πολλά είναι, εκτός αν έκανε αυτά που ήθελες και δεν ήταν διεκπεραιωτική.
  που να ησουν και  κοστολογοs .      αμεσωs να κανειs υπολογισμουs.    λεs και εχει καποια αξια το χρημα  η  κυβερναει αυτο.    θελειs να σε φτιαξω λιγο ?  η δικια σου ,    τρελαινεται για φιλια,  για γλυφομουνι,  και ιδιωs για  :pipa2:(  ακουραστη.  αν δεν τηs πω να σταματησει, δεν σταματαει με τιποτα ρε συ).    με τον ανδρα τηs κανει, ενα γρηγορο, τυπικο πηδημα και την πληρωνω εγω την λεζα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα πρεπει να εχει χασει εντελως κανεις, το γουστο του στις γυναικες για να παει στο λ αμουρ!!!!!!Εκει μεσα μονο θειτσες και μπουρουχες εχει!!!!...Δεν ξερω αν εχει ελεθει καμμια της προκοπης καθοτι εχω να παω καιρο!!!!Σαν μπαρ...αξιξει το αλλο που ειναι ελαχιστα μετρα παραπανω, στην διασταυρωση Λεσβου και Δροσοπουλου αριστερα μεσα.....εχει μουναρες(τελευταια μου επισκεψη, πριν δυο μηνες)!!!!(Μου διαφευγει το ονομα του)!!!Αλλα γενικα αυτην την εποχη... ολα τα μπαρ, διερχονται μεγαλη κριση!!!!

Και ποσο κανουν αυτες οι γκομενες τυπε για 1 ωρα ? Να τις παρεις σπιτι

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πέρασμα  από  τον  Κάβο  , ξημερώματα Κυριακής..Το  μαγαζί  με  αρκετό κόσμο  και είχα την <<τύχη>> να απολαύσω οπτικά και ακουστικά  την Βέντη  να  εκτελεί άσματα..Ζωντανά  εμφανίζεται και ένας άλλος τραγουδιστής τον οποίο δε γνωρίζω.
Πλήθος  ετερόκλητο..Από  νέους 18-19 ετών ,μέχρι νταβαντζοειδείς φυσιογνωμίες (με καδένες του κιλού στο λαιμό και μαιμού ROLEX) και σεβάσμιους γέροντες ..Σε  γενικές γραμμές κόσμος ανώτερου οικονομικού επιπέδου από ό,τι συναντάς σε τέτοια μαγαζιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ό,τι ήταν και ανώτερου επιπέδου γενικά..
Γυναίκες πάνω από 40 (ρωσίδες,ρουμάνες,βουλγάρες γνώρισα και μια τσέχα) και όλων των ηλικιών..
Μετά από παρατήρηση των περισσοτέρων κοριτσιών και καθώς βοηθούσε ο φωτισμός οφείλω να πω πώς σε τελική ανάλυση από όλες αυτές τις γυναίκες ζήτημα αν την έπεφτα σε 2-3 ..Υπήρχαν όμορφες κοπέλες στο πρόσωπο αλλά με χάλια σώμα και το αντίθετο..
Υπήρχαν και 1-2 που αν μου έλεγαν ό,τι είναι πρώην αγοράκια δε θα είχα πρόβλημα να το πιστέψω..
Το προσωπικό κατά περίεργο λόγο σκίστηκε να με εξυπηρετήσει (και το λέω αυτό επειδή δεν είμαι ούτε συχνός ούτε καλός πελάτης) και οι κοπέλες δε δημιουργουν αίσθημα πίεσης..
Στα ενδιαφέροντα σημεία τώρα..Μην περιμένετε να γίνει κάτι μέσα..Εξω πολλά, αρκεί να το χειριστείτε έξυπνα και χωρίς βιασύνες..
Ανδρικό ποτό 7 ευρώ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Στη  Θηβών (ρεύμα προς Πειραιά) 2-3  στενά  προ της διαστάυρωσης  με Τ. Κέννεντυ (δρομος πριν τη Λ. Αθηνών), Cafe -Bar Ραντεβού..
Δε  γνωρίζω  λεπτομέρειες πάντως πριν 30΄ λεπτά  που περνούσα ήταν  ανοικτό και έμπαιναν μέσα 2 μινιφορούσες κοντές..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πέρασμα  από  τον  Κάβο  , ξημερώματα Κυριακής..Το  μαγαζί  με  αρκετό κόσμο  και είχα την <<τύχη>> να απολαύσω οπτικά και ακουστικά  την Βέντη  να  εκτελεί άσματα..Ζωντανά  εμφανίζεται και ένας άλλος τραγουδιστής τον οποίο δε γνωρίζω.
Πλήθος  ετερόκλητο..Από  νέους 18-19 ετών ,μέχρι νταβαντζοειδείς φυσιογνωμίες (με καδένες του κιλού στο λαιμό και μαιμού ROLEX) και σεβάσμιους γέροντες ..Σε  γενικές γραμμές κόσμος ανώτερου οικονομικού επιπέδου από ό,τι συναντάς σε τέτοια μαγαζιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ό,τι ήταν και ανώτερου επιπέδου γενικά..
Γυναίκες πάνω από 40 (ρωσίδες,ρουμάνες,βουλγάρες γνώρισα και μια τσέχα) και όλων των ηλικιών..
Μετά από παρατήρηση των περισσοτέρων κοριτσιών και καθώς βοηθούσε ο φωτισμός οφείλω να πω πώς σε τελική ανάλυση από όλες αυτές τις γυναίκες ζήτημα αν την έπεφτα σε 2-3 ..Υπήρχαν όμορφες κοπέλες στο πρόσωπο αλλά με χάλια σώμα και το αντίθετο..
Υπήρχαν και 1-2 που αν μου έλεγαν ό,τι είναι πρώην αγοράκια δε θα είχα πρόβλημα να το πιστέψω..
Το προσωπικό κατά περίεργο λόγο σκίστηκε να με εξυπηρετήσει (και το λέω αυτό επειδή δεν είμαι ούτε συχνός ούτε καλός πελάτης) και οι κοπέλες δε δημιουργουν αίσθημα πίεσης..
Στα ενδιαφέροντα σημεία τώρα..Μην περιμένετε να γίνει κάτι μέσα..Εξω πολλά, αρκεί να το χειριστείτε έξυπνα και χωρίς βιασύνες..
Ανδρικό ποτό 7 ευρώ.
δηλαδή την αργοπορία νά την πληρώσουμε κανένα χιλιάρικο.....σε χορηγίες...
ψαροταβέρνες δακτυλιδάκια ενοικια κλπ....
έτσι γαμάς και απο καφετέρια ...στίς μέρες μας..
ξύπνα

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στη  Θηβών (ρεύμα προς Πειραιά) 2-3  στενά  προ της διαστάυρωσης  με Τ. Κέννεντυ (δρομος πριν τη Λ. Αθηνών), Cafe -Bar Ραντεβού..
Δε  γνωρίζω  λεπτομέρειες πάντως πριν 30΄ λεπτά  που περνούσα ήταν  ανοικτό και έμπαιναν μέσα 2 μινιφορούσες κοντές..
το μαγαζι αυτο ειναι κατι μεταξυ καφετερειας ,καφενειου ,μπαρ .Το προσωπικο ειναι νεαρες ρουμανες καινουργιες στην Ελλαδα,που κατα την γνωμη μου ειναι και το ατου του καταστηματος .Πριν πεντε  μηνες που ειχα παει ,λογω περιεργειας γιατι περνωντας ειδα να καθονται δυο νεαρες εξω σε ενα τραπεζακι ,εργαζονταν 7-8 κοριτσια .Ομως λιγο ο φωτισμος λιγο η διαρυθμιση λιγο αδιακρισια του αφεντικου -υπευθυνου ουτε το ποτο μου δεν τελειωσα και την εκανα .Απο τοτε δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
δηλαδή την αργοπορία νά την πληρώσουμε κανένα χιλιάρικο.....σε χορηγίες...
ψαροταβέρνες δακτυλιδάκια ενοικια κλπ....
έτσι γαμάς και απο καφετέρια ...στίς μέρες μας..
ξύπνα
Το γεγονός ό,τι εσύ ή εγώ δεν ασχολούμαστε με αυτό δε σημαίνει ό,τι δε μπορούμε να ενημερώσουμε αυτούς που <<παίζουν>> με αυτό τον τρόπο..επιπλέον για μένα το έξυπνα/γρήγορα  είναι 2 επισκέψεις και ποτέ τριψήφιο νούμερο..
αν ενδιαφέρεται η κοπέλα αρκούν αυτά..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κεφαλληνιαs 48-50.  εχει 10-12  νεεs  κοπελλεs  (  ομωs ,οχι κατι το ιδιαιτερο). οπωs και παντου, ετσι και εδω  υπαρχουν καποιεs που ξεχωριζουν. πχ.  μια μολδαβη που ηταν στο μπαρ στα ποτα( ψηλο κορμι και ωραιο σωμα ,  πολυ μακρια καστανα μαλλια  , 35αρα),    μια αλλη ρουμανα ( ψηλη και αυτη με μαυρα  κοντα μαλλια. ομορφουλα.  το παιζει λιγο ντιβα. το πολυ 30χρ).    ενα αλλο ξεκολο απο βουλγαρια ,  κοντοπουτανο  με  σουπερ μινι και μποτεs μεχρι το γονατο.    υπαρχουν επισηs και 2-3 με πολυ καλα  :tits: πολυ δεκτικεs στα χουφτωματα ).    η φραπεδιαρα η αλβανιδα απο το κεφαλληνιαs 65 ειναι εδω τωρα. ( με 3-4 ποτα κανειs την δουλεια σου- μπαινονταs αριστερα υπαρχει ενα τραπεζακι χωριs φωτισμο).  το μαγαζι εχει κινηση και τιs πρωινεs ωρεs.  ειδα και  2-3 πελατισσεs μονεs  τουs.      παντωs  οι  κατωτερεs  εμφανισιακα  δεν ειναι  δυσκολεs για μεσα στο μαγαζι για καποια πραγματακια.( θελουν να βγαλουν το μεροκαματο τουs  και καθονται).    για κατι περισσοτερο , οπωs ειναι γνωστο εξαρταται να  γνωριστει  και να μιλησει ο καθεναs με την ιδια.     

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ρε εμπειροι συνάδελφοι το  συμπέρασμα ειναι ένα Χ

με το σταγονομετρο τα μαγαζια για παιγνιδι . Προσωπικά για καλή ψαριά και σίγουρη και οικονομικη

ΚΑΒΟΣ  - ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ προτείνω.

Ακούω προτάσεις σοβαρές με καλά μωρα και όχι μπάζα τελειωμένα και αχορταγα στα ευρω ....

panoulis67

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα,κεφαλληνιας 48-50 και το ΧΑΛΑΡΑ τι ωρα ανοιγουν

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Silver στην αρχη της Θησεως (Καλλιθεα) εχει παει κανενας??? μοιαζει πολυ για κωλομπαρο και ειναι κατω απο το γνωστο μπουρδελο 365, υπαρχει ενημερωση????

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
κανα κωλομπαρο αιγαλεω παιζει???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.785
Πόντοι
46.232
επίσκεψη με φίλους στο LA LUNA ,να πώ ότι δεν έχω σχέση με αυτά του είδους του μπαρ , εγώ είμαι για ποιο μάχιμες καταστάσεις... ..
σε σχέση με αλλα 3-4 που έχω πάει με φίλο αυτό είναι σαν όαση(στα αλλα δεν είχε ουτε μια που να βλέπεται ,έστω για τα γουστα μου),είχε κοντά στις 12 κοπέλες απο της οποίες 2-3 είναι τοπ , 2 είναι καλές και οι υπόλοιπες είναι μόνο για λάτρεις τον μιλφ γκίλφ και πιασιμάτων για να το πω ευγενικά , μουσική ....ότι κάτσει ελληνικά ξένα όλων τον ειδών και σε τυχαία σειρά , στο μαγαζί έχει μονο δυο τραπέζια με καναπέ αλλιώς κάθεσαι στις καρέκλες περιξ του μπαρ...ποτό κοπέλας στα 12 , για το πριβε τριπλάσια τιμή , εγώ την πάτησα σαν αρχάριος(που είμαι σε αυτα τα μαγαζια)μου την έπεσε ξανθια πολωνέζα με ωραίο σώμα κοντά στα 40- που το καταλαβαίνεις μόνο απο κοντά ,όλο υποσχέσεις αλλά σωστό τρελοκομείο όλο χωρό δεν καθόταν.....στα μείον ότι την κέρασα πέντε ποτά ,πήρε αυτη άλλα δυο χωρις να με ρωτησεί, κατα τα αλλα πολλά γλωσσόφιλα αφθονο χούφτωμα παντού και χωρίς όχι......το 90% απο τις κοπέλες είναι απο την πολωνία ενώ έχει και μιά βουλγάρα μπουκιά κ συχώριο........     

panoulis67

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα χθες εκανα μια βολτα γ σεπτεμβριου ,ξεκινησα απο κεφαλληνιας πριν απο το 65 ,ετσι και ετσι οι γυναικεσ μετριες,μια μαυρουλα ετοιμη να στο παιξει,πιασιματα ελευθερα αλλα με τις μαυρουλες δεν φτιαχνομαι.Μετρια πραγματα και την εκανα στο ΚΕΦ65 ΠΙΟ μετρια ακομα η μιλφ βουλγαρα ετοικμη για ολα αλλα με γιαγιαδες δεν παω,η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑ ξεκολαρια μου εφαγε 3 ποτα για τριψιματα αλλα κατα τα αλλα μαλακιες.Μεχρι και ποτο με κερασανε για να μη φυγω,τοση απελπισια.Μετα CORNER    μακραν το καλυτερο μαγαζι ως προς τη διακοσμηση καθαρο και εφτιαξε καβατζα δεν ξερω τι παιζει,γκομενες απιστευτες μονο μπαλαμουτι,τα ποτα τα πινουνε νορμαλ,ενα καινουργιο βαλια ελληνιδα ξανθια πιπινι μωρακι αμαλια ελληνιδα καλη,μια ξανθια πειραιωτισα καλη πολυ μπλα μπλα και τελος τζουλιετα ουκτανεζα μιλφ ετοιμη για ολα πρεπει να παιζει και εξω ,αυτες που σας ειπα δεν τις κερασα ολες εκτος απο τη βαλια το πιπινι.αυτα τα νεοτερα στη επομενη εξορμηση

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μετα CORNER    μακραν το καλυτερο μαγαζι ως προς τη διακοσμηση καθαρο και εφτιαξε καβατζα δεν ξερω τι παιζει,γκομενες απιστευτες μονο μπαλαμουτι,τα ποτα τα πινουνε νορμαλ
    :thumbsup:    ετσι ειναι.    πολυ  ωραια  μωρα  σχεδον  ολα.    και μικρα σε ηλικια  και πολυ κορμαρεs.    πολυ  καλυτερεs και απο το λα-λουνα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom