Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  τωρα τελευταια σχεδον ολεs  ψαχνονται.    μια η κριση που δεν βγαζουν αυτα που εβγαζαν,  μια  το οτι δεν εχουν καθολου προσωπικη ζωη ( πολλεs ωρεs δουλεια, την υπολοιπη μερα υπνο).  εδω χθεs συναντησα τυχαια , πρωην εργαζομενη απο σκαραβαιο και αμεσωs απο μονη τηs μου ξαναδινει το τηλεφωνο τηs ( το ειχα σβησει)  και ποτε να βρεθουμε να μιλησουμε.    ενα παλι δυνατο μωρο 26χρονο ,  μετα απο 2 επισκεψειs και αφου τιs εριξα τα διχτυα ( λεγονταs τηs οτι κουραζεται και οτι θα επρεπε να σταματησει την απογευματινη βαρδια ( απο την οποια δεν εβγαζε και τιποτα το αξιολογο)  και οτι θα επρεπε να κοιταξει και λιγο τον εαυτο τηs και την μηδενικη προσωπικη τηs ζωη, συμφωνησε με τα χιλια.  ενταξει παιχνιδακια να γινονται.  ολεs τσιμπανε.    αλλα δεν μπορω να τιs προλαβω ολεs. και χρονο δεν εχω . θα με πεθανουν.  ηδη ειμαι με μια ρουμανα 7-8 μηνεs τωρα. 

Ναί, ἀλλὰ τελικῶς δὲν ἐσυνουσιάσθητε. Θεωρίας μᾶς παρεθέσατε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πλησιάζω τα 35 και τα τελευταία 10-12 χρόνια έχω γνωρίσει αρκετές στριπερς/κοπέλες από κωλόμπαρα κτλ..
Όποιος προσπαθεί να πείσει (τον εαυτό του? τους άλλους?) ό,τι οι γυναίκες αυτές είναι ικανές για Σοβαρή σχέση είναι το λιγότερο ονειροπόλος..Και φυσικά έχουν οι περισσότερες σχέση..Με αλβανούς , περιθωριακους έλληνες, άτομα δλδ που δεν έχουν πρόβλημα να χουφτώνει ο καθένας τη γκόμενά τους..με το αζημίωτο.Και μη μου πείτε ό,τι όχι δεν το κάνουν όλες..Ακόμα και στον Κάβο προχθές ο τύπος είχε χώσει το ένα χέρι κάτω από τη μπλούζα και το άλλο κάτω από τη φούστα.Μην αυταπατάσθε!
Βέβαια δεν είναι απίθανο και μια γυναίκα με φυσιολογική εργασία να σε απατήσει κτλ..Αν όμως το κάνει με όλους ,τότε καλά θα κάνει να αλλάξει επάγγελμα!
Οι υπόλοιποι πάμε στα μπαράκια για πλάκα/χαβαλέ και αν κάτσει κατι καλό γιατί όχι ΣΕΞ και μόνο ΣΕΞ..Το αν αυτό θα επιτευχθεί πουλώντας παραμύθι περί έρωτα/λουλουδιών/πεταλούδων ή με ξεκάθαρο τρόπο εναπόκειται στον καθένα από εμάς.Προσωπικά θεωρώ χάσιμο χρόνο να πουλήσω έρωτα για να πηδήξω κοπέλα από κωλόμπαρο.
  αυτα που λεs πραγματι ισχυουν και ειναι η  μια οψη του νoμισματοs.    δεν  ειναι  ολα  τα  μπαρακια τα ιδια.  δεν ειναι ολεs ιδιεs.  δεν εχουν σχεση ολεs ,    δεν χουφτωνονται ολεs,  δεν πηδιουνται ολεs με τον καθενα ,  δεν αναφερομαι για μπαζα,  ουτε για περιθωριακεs, ουτε για τιs αλλεs περιπτωσειs που αναφερειs ( περιπτωσειs που ξερω να τιs ξεχωριζω ) .  δεν ξερω  ουτε  σε ποια μπαρακια παs ,  ουτε με ποιεs καθισεs.      τιs εχειs βαλει σε ενα καλουπι ολεs.    εγω αναφερομαι μονο για το ποσοστο( που  εστω και μικρο, οντωs υπαρχει )  αυτο που αξιζει για μενα παντα,  να ασχοληθω( οταν το βαρεθω θα σταματησω ). το να βγαλειs γκομενα που να μετραει ομωs , θεωρειται σοβαρη σχεση ?  πχ. στον σκαραβαιο τα εχειs δει τα μωρα ?  ειναι στιs κατηγοριεs που αναφερειs  παραπανω  ?  ξερειs ποσοι θα ηθελαν να εχουν  καποια  απο εκει μεσα ? 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
   αυτα που λεs πραγματι ισχυουν και ειναι η  μια οψη του νoμισματοs.    δεν  ειναι  ολα  τα  μπαρακια τα ιδια.   δεν ειναι ολεs ιδιεs.  δεν εχουν σχεση ολεs ,    δεν χουφτωνονται ολεs,  δεν πηδιουνται ολεs με τον καθενα ,  δεν αναφερομαι για μπαζα,  ουτε για περιθωριακεs, ουτε για τιs αλλεs περιπτωσειs που αναφερειs ( περιπτωσειs που ξερω να τιs ξεχωριζω ) .  δεν ξερω  ουτε  σε ποια μπαρακια παs ,  ουτε με ποιεs καθισεs.       τιs εχειs βαλει σε ενα καλουπι ολεs.    εγω αναφερομαι μονο για το ποσοστο( που  εστω και μικρο, οντωs υπαρχει )  αυτο που αξιζει για μενα παντα,  να ασχοληθω( οταν το βαρεθω θα σταματησω ). το να βγαλειs γκομενα που να μετραει ομωs , θεωρειται σοβαρη σχεση ?   πχ. στον σκαραβαιο τα εχειs δει τα μωρα ?   ειναι στιs κατηγοριεs που αναφερειs  παραπανω  ?  ξερειs ποσοι θα ηθελαν να εχουν  καποια  απο εκει μεσα ? 
τις έχω δει στο σκαραβαίο..και λοιπόν? 1-2 είναι fuckable..όχι για σχέση (για μένα)..δε θεωρώ επιτυχία να βγάλω γκόμενα από το σκαραβαίο ή τον κάβο ή το μπέλα..και έχω πάει σε πολλά..και σε <<καλά>> και σε περιθωριακά..το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή (και δεν εννοώ του ποτού)!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τις έχω δει στο σκαραβαίο..και λοιπόν? 1-2 είναι fuckable..όχι για σχέση (για μένα)..δε θεωρώ επιτυχία να βγάλω γκόμενα από το σκαραβαίο ή τον κάβο ή το μπέλα..και έχω πάει σε πολλά..και σε <<καλά>> και σε περιθωριακά..το μόνο που αλλάζει είναι η τιμή (και δεν εννοώ του ποτού)!
  μονο 1-2 ?  καλα.      εσυ δλδ.  αν  καποια αξιζε για σενα ,    μπορουσεs να την ριξειs (  μονο και μονο με την διαφοροποιηση τηs τιμηs  που λεs ?  εμπορευμα σε βιτρινα ειναι ? )  και δεν μιλαω ουτε για ενα βραδυ, ουτε για σοβαρη σχεση.  αλλα για να την εχειs 2-3 μηνεs, μεχρι να την βαρεθειs. 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
  μονο 1-2 ?  καλα.      εσυ δλδ.  αν  καποια αξιζε για σενα ,    μπορουσεs να την ριξειs (  μονο και μονο με την διαφοροποιηση τηs τιμηs  που λεs ?  εμπορευμα σε βιτρινα ειναι ? )  και δεν μιλαω ουτε για ενα βραδυ, ουτε για σοβαρη σχεση.  αλλα για να την εχειs 2-3 μηνεs, μεχρι να την βαρεθειs. 
εντάξει..είπες τη μαγική κουβέντα! για 2-3 μήνες..αυτό δεν το θεωρώ σχέση..ουσιαστικά συμφωνούμε..ήταν θέμα ορισμού..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε παιδια, με μπερδεψατε...
Εγω ηξερα οτι κωλομπαρο αποκαλειται ενα μπαρ οπου πανε πουτανες για να ψωνιστουν
Αυτες οι ημι-πουτανες που περιγραφετε εσεις εδω, δεν ηξερα πως υπαρχουν
Πώς τις ξεχωριζετε δηλαδη?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εντάξει..είπες τη μαγική κουβέντα! για 2-3 μήνες..αυτό δεν το θεωρώ σχέση..ουσιαστικά συμφωνούμε..ήταν θέμα ορισμού..
  μα και να ηθελεs  καποια ,  εστω και για 2-3 μηνεs η και περισσοτερο δεν θα μπορουσεs (  δεν ισχυει αυτο  που λεs οτι ολεs εχουν την τιμη τουs ) .     αφου το ξερειs.    και αυτο που σου λεω, ισχυει και για μενα  και για οποιονδηποτε αλλον .  

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Εγω ηξερα οτι κωλομπαρο αποκαλειται ενα μπαρ οπου πανε πουτανες για να ψωνιστουν
Δεν είναι ακριβώς έτσι..στο κωλόμπαρο η πλειοψηφία των πελατών αρκείται σε χαδάκια,φιλάκια,αίσθηση συντροφικότητας..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 παιζουν 3-4 κατηγοριεs γυναικων.   εχουν ταμπελιτσα  :grin:.       τιs ξεχωριζειs.  μαθαινειs.   πχ.  οπωs και στην οδηγηση .  

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ στο LA LUNA. Μέχρι τη 1:00 σχεδόν καθόλου κόσμος και 4-5 Milf-Gilf από Πολωνία που όμως δε μας έδωσαν καμία σημασία.
Μετά τη 1:00 άρχισαν να καταφθάνουν καλύτερα και νεαρότερα κομμάτια με highlight την Πατρίτσια -νεαρή 1.75+ σώμα λαμπάδα άρτι αφιχθείσα από Πολωνία- που όμως δεν μιλάει ακόμα τα Ελληνικά -μόνο Αγγλικά και φυσικά τη μητρική της γλώσσα.
Μια παρατήρηση για το ντύσιμο μερικών κοριτσιών που ήταν κομψό μεν αλλά πολύ κλειστό δε με χοντρά κολάν, μακρυά μανίκια και κλειστές μπλούζες έως το λαιμό (και δεν είχε κρύο μέσα στο μαγαζί).
Στη συνέχεια για κάτι πιο προχωρημένο στο Περιστέρι στο γνωστό πια στέκι  το ΧΑΛΑΡΑ με δυνατή καβάτζα πιο "ξεντυμένες" κοπέλες και φυσικά πολύ πιο :tits: καταστάσεις για τους λάτρεις του είδους.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πλησιάζω τα 35 και τα τελευταία 10-12 χρόνια έχω γνωρίσει αρκετές στριπερς/κοπέλες από κωλόμπαρα κτλ..
Όποιος προσπαθεί να πείσει (τον εαυτό του? τους άλλους?) ό,τι οι γυναίκες αυτές είναι ικανές για Σοβαρή σχέση είναι το λιγότερο ονειροπόλος..Και φυσικά έχουν οι περισσότερες σχέση..Με αλβανούς , περιθωριακους έλληνες, άτομα δλδ που δεν έχουν πρόβλημα να χουφτώνει ο καθένας τη γκόμενά τους..με το αζημίωτο.Και μη μου πείτε ό,τι όχι δεν το κάνουν όλες..Ακόμα και στον Κάβο προχθές ο τύπος είχε χώσει το ένα χέρι κάτω από τη μπλούζα και το άλλο κάτω από τη φούστα.Μην αυταπατάσθε!
Βέβαια δεν είναι απίθανο και μια γυναίκα με φυσιολογική εργασία να σε απατήσει κτλ..Αν όμως το κάνει με όλους ,τότε καλά θα κάνει να αλλάξει επάγγελμα!
Οι υπόλοιποι πάμε στα μπαράκια για πλάκα/χαβαλέ και αν κάτσει κατι καλό γιατί όχι ΣΕΞ και μόνο ΣΕΞ..Το αν αυτό θα επιτευχθεί πουλώντας παραμύθι περί έρωτα/λουλουδιών/πεταλούδων ή με ξεκάθαρο τρόπο εναπόκειται στον καθένα από εμάς.Προσωπικά θεωρώ χάσιμο χρόνο να πουλήσω έρωτα για να πηδήξω κοπέλα από κωλόμπαρο.
εγώ έχω βγάλει γκόμενα από στριπ και πήγαν όλα μιά χαρά διότι ήταν ελεύθερη, δεν πιστεύαμε σε παραμύθια, κάναμε παρέα επειδή μας άρεσε και χωρίς δεσμεύσεις και επιπλέον άνευ χορηγιών. το άν την χούφτωναν άλλοι στη δουλειά δεν με αφορούσε γιατί δεν έψαχνα την <<μία>>, διασκέδαζα, και μάλιστα πήγαινα και στο στριπ και διάλεγα άλλες.

αυτό που δεν είπες είναι ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, και το γνωρίζω σίγουρα, έχοντας δει συγγενή να παντρεύεται πρώην κωλομπαρού ρωσσίδα και αυτή έψαχνε τον ρίτσαρντ γκίρ. καί έχουν περάσει 15 χρόνια μαζί.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αυτό που δεν είπες είναι ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, και το γνωρίζω σίγουρα, έχοντας δει συγγενή να παντρεύεται πρώην κωλομπαρού ρωσσίδα και αυτή έψαχνε τον ρίτσαρντ γκίρ. καί έχουν περάσει 15 χρόνια μαζί.

εσυ που θα πονταρες? στον κανονα η την εξαιρεση?

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσυ που θα πονταρες? στον κανονα η την εξαιρεση?

πουθενά. κάνω ότι μ'αρέσει και χωρίς προσδοκίες. καλοπέραση και με μέτρο. ποτέ δε θα πόνταρα στην εξαίρεση, το θεωρώ ηλίθιο. :sunglasses:

απλά δεν μ 'αρέσει να βγάζω συμπεράσματα για άτομα που δε γνωρίζω. ορισμένες το κάνουν από ανάγκη. ή μήπως θά 'ταν καλύτερα νά 'ναι όμορφες και φτωχές καθαρίστριες; η επιλογή είναι δική τους.

γνωρίζω πανέμορφη στριπτιτζού στην αθήνα που κάνει μόνο χορούς, δεν κάνει τίποτα άλλο και ούτε καν βγαίνει με άντρες (και δεν είναι λεσβία). μαζεύει ρευστό για να ξεμπλέξει από το θέμα της εργασίας. υπάρχουν κι 'άλλες παρόμοιες.

κάποιες δεν έχουν ποτέ γκόμενο, άλλες έχουν άλλα μόνο one at a time, που λένε, άλλες έχουν οκτώ και βάλε. μου τά 'χουν πει οι ίδιες. δεν είναι όλες ίδιες, μιλάμε για ψυχές και όχι σκέτα κρέατα.

(εντάξει, αρκετές ίσως και νά 'ναι σκέτο κρέας.  :grin:)

αυτά.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Αυτες οι<< ημι-πουτανες>> που περιγραφετε εσεις εδω, δεν ηξερα πως υπαρχουν
ακου ημιπουτανες... :2funny: :2funny:εγραψες....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
πουθενά. κάνω ότι μ'αρέσει και χωρίς προσδοκίες. καλοπέραση και με μέτρο. ποτέ δε θα πόνταρα στην εξαίρεση, το θεωρώ ηλίθιο. :sunglasses:

απλά δεν μ 'αρέσει να βγάζω συμπεράσματα για άτομα που δε γνωρίζω. ορισμένες το κάνουν από ανάγκη. ή μήπως θά 'ταν καλύτερα νά 'ναι όμορφες και φτωχές καθαρίστριες; η επιλογή είναι δική τους.

γνωρίζω πανέμορφη στριπτιτζού στην αθήνα που κάνει μόνο χορούς, δεν κάνει τίποτα άλλο και ούτε καν βγαίνει με άντρες (και δεν είναι λεσβία). μαζεύει ρευστό για να ξεμπλέξει από το θέμα της εργασίας. υπάρχουν κι 'άλλες παρόμοιες.

κάποιες δεν έχουν ποτέ γκόμενο, άλλες έχουν άλλα μόνο one at a time, που λένε, άλλες έχουν οκτώ και βάλε. μου τά 'χουν πει οι ίδιες. δεν είναι όλες ίδιες, μιλάμε για ψυχές και όχι σκέτα κρέατα.

(εντάξει, αρκετές ίσως και νά 'ναι σκέτο κρέας.  :grin:)

αυτά.
Λοιπόν επειδή μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες..
α)σοβαρή σχέση είναι μία σχέση όταν  σεβεσαι τον άλλον,τον παρουσιάζεις στους φίλους σου/οικογένεια και γενικά είναι μέρος της ζωής σου..
β)η <<σχέση>> με κοπέλες από στριπ/κωλόμπαρα είναι κατ'εξοχήν σχέσεις για σεξ και μόνο..απλή,καθαρή διασκέδαση!!
γ)δεν είπε κάποιος ό,τι δεν έχουν ψυχή..οι περισσότερες όμως λόγω δουλειάς και λόγω του ό,τι ξέρουν πώς η <<μπογιά>> τους δε θα κρατήσει αιώνια , θα κάνουν τα πάντα για να βγάλουν λεφτά..
Όσον αφορά στις εξαιρέσεις, παντού υπάρχουν.Απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα..Και τέλος θα σας πω και κάτι άλλο..Όλοι θέλουν να πιστεύουν πώς έχουν πέσει στην περίπτωση.Γιατί το παραμύθι δεν το έχουν ανάγκη μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

(εντάξει, αρκετές ίσως και νά 'ναι σκέτο κρέας.  :grin:)

αυτά.
  ετσι ειναι.  εξαρταται σε ποια κατηγορια θα πεσειs, τι ακριβωs θελουν,  και παντα  ποια  κατηγορια θελει και ο καθεναs μαs.    ακομη  και αυτεs που δεν εχουν καποιον,  και θελουν και ψαχνουν να βρουν.    διαφορετικα  θα ειχαν βρει και μαλιστα πολυ ευκολα.  ολεs τουs ειναι εμπειροτατεs,  ξερουν να διαβαζουν τουs ανδρεs με μια ματια.  τοσουs και τοσουs εχουν συναντησει.  τελοs παντων.  εμειs δεν  ειμαστε ψυχαναλυτεs τουs, ουτε κατι αλλο.  απλα να περναμε καλα, με οποια κατηγορια θελει ο καθεναs μαs να διαλεξει και που τον εκφραζει καλυτερα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ στο LA LUNA. Μέχρι τη 1:00 σχεδόν καθόλου κόσμος και 4-5 Milf-Gilf από Πολωνία που όμως δε μας έδωσαν καμία σημασία.
Μετά τη 1:00 άρχισαν να καταφθάνουν καλύτερα και νεαρότερα κομμάτια με highlight την Πατρίτσια -νεαρή 1.75+ σώμα λαμπάδα άρτι αφιχθείσα από Πολωνία- που όμως δεν μιλάει ακόμα τα Ελληνικά -μόνο Αγγλικά και φυσικά τη μητρική της γλώσσα.
Μια παρατήρηση για το ντύσιμο μερικών κοριτσιών που ήταν κομψό μεν αλλά πολύ κλειστό δε με χοντρά κολάν, μακρυά μανίκια και κλειστές μπλούζες έως το λαιμό (και δεν είχε κρύο μέσα στο μαγαζί).
Στη συνέχεια για κάτι πιο προχωρημένο στο Περιστέρι στο γνωστό πια στέκι  το ΧΑΛΑΡΑ με δυνατή καβάτζα πιο "ξεντυμένες" κοπέλες και φυσικά πολύ πιο :tits: καταστάσεις για τους λάτρεις του είδους.
  ετσι ειναι.  στην αρχη ερχονται οι πιο μεγαλεs.  τα δυνατα ερχονται κατα τιs 1.00.    πιο πολυ περιμενουν νοημα απο τουs πελατεs.  ναι , ντυσιμο και με γουστο και ακριβο.  τα οποια ρουχα ομωs δεν δυσκολευονται να τα βγαλουν.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
α)σοβαρή σχέση είναι μία σχέση όταν  σεβεσαι τον άλλον,τον παρουσιάζεις στους φίλους σου/οικογένεια και γενικά είναι μέρος της ζωής σου..
β)η <<σχέση>> με κοπέλες από στριπ/κωλόμπαρα είναι κατ'εξοχήν σχέσεις για σεξ και μόνο..απλή,καθαρή διασκέδαση!!
γ)δεν είπε κάποιος ό,τι δεν έχουν ψυχή..οι περισσότερες όμως λόγω δουλειάς και λόγω του ό,τι ξέρουν πώς η <<μπογιά>> τους δε θα κρατήσει αιώνια , θα κάνουν τα πάντα για να βγάλουν λεφτά..
Όσον αφορά στις εξαιρέσεις, παντού υπάρχουν.Απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα..Και τέλος θα σας πω και κάτι άλλο..Όλοι θέλουν να πιστεύουν πώς έχουν πέσει στην περίπτωση.Γιατί το παραμύθι δεν το έχουν ανάγκη μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες..

πάνω κάτω τα ίδια λέμε. το μόνο που δε συμφωνώ είναι το τελευταίο. όχι όλοι. τουλάχιστον όχι εγώ. να το κάνω για μια νύχτα, δύο, συνειδητά και γνωρίζοντας ότι το κάνω για πλακα, ναι, αλλά να περιμένω κάτι από γκόμενα που γυρίζει με τόσους, όχι!

ταυτόχρονα δεν αποκλείω τίποτα, αν και δεν ψάχνω να βρω <<κουρασμένη>> για σοβαρή σχέση, όπως εσύ την περιγράφεις τη σοβαρή σχέση.

και πάνω απ 'όλα... καλή διασκέδαση.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
α)σοβαρή σχέση είναι μία σχέση όταν  σεβεσαι τον άλλον,τον παρουσιάζεις στους φίλους σου/οικογένεια και γενικά είναι μέρος της ζωής σου..
 αυτη την φορα τα ειπεs καλυτερα.    πλησιαζειs , πλησιαζειs  :grin:    πιο πολυ οι γυναικεs το εχουν αναγκη το παραμυθι.   θα το  ξερειs φυσικα οτι ειναι πιο συναισθηματικεs απο εμαs.       παντωs οποιοs πεσει στην κατηγορια αυτων που θελουν αγαπουλεs, αγκαλιτσεs, καψουραs  και θελει και αυτοs τα ιδια περναει καλα.   μερικεs ειναι γεννημενεs για να καψουρευονται  αγρια( το ζηταει ο  οργανισμοs τουs ) και να καψουρευουν.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom