Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Μα δεν πηγε στο μαγαζι, αυτο ειναι το θεμα....Η αλλη του την επεσε στην ψυχρα στον δρομο και ενω συζητουσαν του ειπε οτι δουλευει εκει....Το ζητημα ειναι να το παλεψει η οχι ? Αν ειναι ολες ξεκωλε ολε τοτε εν βλεπω τον λογο γιαυτο και ρωταω εδω.
Συγγνώμη ρε συ..είναι σοβαρές ερωτήσεις αυτές?..σε κωλόμπαρο δουλεύει η κοπέλα..θα βγει μαζί της, θα την πηδήξει μέχρι να τη βαρεθεί (κατά προτίμηση όχι στο σπίτι του) και τέλος..να παντρευτεί ψάχνει?να κάνει σοβαρή σχέση με κοπέλα που καθημερινά τη χαιδεύουν/γλύφουν κτλ  ο κάθε ένας?..και μην ακούς για εξαιρέσεις..και 1 στις 100 να είναι ,τί έγινε?..διασκέδαση και στην επόμενη!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Συγγνώμη ρε συ..είναι σοβαρές ερωτήσεις αυτές?..σε κωλόμπαρο δουλεύει η κοπέλα..θα βγει μαζί της, θα την πηδήξει μέχρι να τη βαρεθεί (κατά προτίμηση όχι στο σπίτι του) και τέλος..να παντρευτεί ψάχνει?να κάνει σοβαρή σχέση με κοπέλα που καθημερινά τη χαιδεύουν/γλύφουν κτλ  ο κάθε ένας?..και μην ακούς για εξαιρέσεις..και 1 στις 100 να είναι ,τί έγινε?..διασκέδαση και στην επόμενη!

+1 :rockon:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
136
Πόντοι
1

Επειδη δεν ειμαι μαντης γιαυτο ρωτησα μηπως και καποιος εχει παει και εχει δει τι σοι κοπελες δουλευουν εκει......Αποτι λεει εκεινη απλα βγαινει για φαγητο με μερικους πελατες αλλα ως εκει......Γιαυτο το φιλαρακι εχει φαει σκαλωμα και δεν ξερει τι να κανει.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Επειδη δεν ειμαι μαντης γιαυτο ρωτησα μηπως και καποιος εχει παει και εχει δει τι σοι κοπελες δουλευουν εκει......Αποτι λεει εκεινη απλα βγαινει για φαγητο με μερικους πελατες αλλα ως εκει......Γιαυτο το φιλαρακι εχει φαει σκαλωμα και δεν ξερει τι να κανει.
Φυσικά και βγαίνει για φαγητό..πρώτα την ταίζουν στο εστιατόριο και μετά στο ξενοδοχείο..θα έλεγα και τι ακριβώς τις ταίζουν, αλλά μου το απαγορεύει η ανατροφή μου..

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
136
Πόντοι
1
Φυσικά και βγαίνει για φαγητό..πρώτα την ταίζουν στο εστιατόριο και μετά στο ξενοδοχείο..θα έλεγα και τι ακριβώς τις ταίζουν, αλλά μου το απαγορεύει η ανατροφή μου..

Εμ αυτο ειναι το ζητημα, αρνειται οτι εχει κανει ουτε στριπ τιζ με πελατη, εντως η εκτος μαγαζιου και ολο λεει πως το μαγαζι ειναι σωστο και απαγορευει τετοια πραγματα....Αντε βγαλε ακρη δλδ....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εμ αυτο ειναι το ζητημα, αρνειται οτι εχει κανει ουτε στριπ τιζ με πελατη, εντως η εκτος μαγαζιου και ολο λεει πως το μαγαζι ειναι σωστο και απαγορευει τετοια πραγματα....Αντε βγαλε ακρη δλδ....
Σοβαρά τώρα..Τί περιμένεις να ακούσεις εδώ μέσα? Να σου εγγυηθεί κάποιος για την αγνότητα μιας κοπέλας που δουλεύει σε κωλόμπαρο? Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα να του χουφτώνουν τη γκόμενα κάθε βράδυ, να βγαίνει για <<φαγητό>> με κάθε ένα που της το ζητάει (και ορισμένες φορές να τρώει και ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ), ας την παντρευτεί!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί περιπλέκετΕ τη ζωή σας..Οι στρίπερς/κονσοματρις κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ!!

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
136
Πόντοι
1
Σοβαρά τώρα..Τί περιμένεις να ακούσεις εδώ μέσα? Να σου εγγυηθεί κάποιος για την αγνότητα μιας κοπέλας που δουλεύει σε κωλόμπαρο? Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα να του χουφτώνουν τη γκόμενα κάθε βράδυ, να βγαίνει για <<φαγητό>> με κάθε ένα που της το ζητάει (και ορισμένες φορές να τρώει και ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ), ας την παντρευτεί!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί περιπλέκετΕ τη ζωή σας..Οι στρίπερς/κονσοματρις κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ!!

Δεν περιμενω καποιος να μου πει για την συγκεκριμενη, αν καποιος εχει παει ομως στο NONAME τοτε σιγουρα θα ξερει τι σοι μαγαζι ειναι και τι σοι κοπελες εχει εκει αυτο ειναι ολο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Δεν περιμενω καποιος να μου πει για την συγκεκριμενη, αν καποιος εχει παει ομως στο NONAME τοτε σιγουρα θα ξερει τι σοι μαγαζι ειναι και τι σοι κοπελες εχει εκει αυτο ειναι ολο.
Από τα χειρότερα μαγαζιά που μπορείς να επισκεφτείς..από όλες τις απόψεις!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή ότι δεν είναι για σοβαρή σχέση τα κορίτσια, αλλά μόνο για ερωτικό παιγνιδι .

Και φυσικά με ωραία παιδιά και όχι κατι μπάζα που έχει γεμίσει.

Δυστύχώς η ποιότητα έχει πέσει και τα κάνουν όλα για μερικά ευρ

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Η καταντια των κολωμπαρων συνεχιζεται:
CORNER: Αντε εποιασε Μαρτιος να βγαλουμε κανενα καλσον δεν νομιζεται???? Το μαγαζι που καποτε το χουφτωμα ηταν αδιαπραγματευτο τωρα οι γκομενες το παιζουν μη μου απτου. Νομιζω η εισβολη των Ελληνιδων αρχιζει και χαλαει τα μαγαζια  :think: :think:
ΜΑΣΚΑ: Θα φερεται και αλλες χοντρες Ελληνιδες και Αλβανιδες, σας ειπε κανεις οτι ειμαστε λιπο-λαγνοι????????
20 (Γκυζη): ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Ελεος!!!! Πατε να σπασετε το παγκοσμιο ρεκορ μπαροβιας σε ηλικια?????? τι δουλεια εχει η γιαγια σε τετοιου ειδους μαγαζι?? για τις χοντρες δεν το συζηταω.... ασε που το μαγαζι ειναι ξεφραγο αμπελι, υπαρχει κανενας για ασφαλεια στο μαγαζι??? ΟΧΙ, αρα περιμενουμε ποτε θα ερθει ο ληστης ή κανενας αγαπητικος και θα μας κανει σουρωτηρι για τα μακαρονια.
ΑΝΕΣΗΣ (Δαφνη): Τι καταντεια ειναι αυτη???? μοιλαμε για ελευθερη πτωση ανευ αλεξιπτωτου??? τουλαχιστον βγαλτε τον σωληνα ειναι αστειο με τις γυναικες που εχεται να υπαρχει... εκτος και αν θελετε να θυμομαστε τις παλοιες καλες εποχες που μαλλον δεν θα ξαναρθουν..... λουκετα αγορασετε???

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η καταντια των κολωμπαρων συνεχιζεται:
CORNER: Αντε εποιασε Μαρτιος να βγαλουμε κανενα καλσον δεν νομιζεται???? Το μαγαζι που καποτε το χουφτωμα ηταν αδιαπραγματευτο τωρα οι γκομενες το παιζουν μη μου απτου. Νομιζω η εισβολη των Ελληνιδων αρχιζει και χαλαει τα μαγαζια  :think: :think:
ΜΑΣΚΑ: Θα φερεται και αλλες χοντρες Ελληνιδες και Αλβανιδες, σας ειπε κανεις οτι ειμαστε λιπο-λαγνοι????????
20 (Γκυζη): ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!
Κ :-

μήν ξεχνάς και την εναλλακτική λύση - το ΚΑΠΗ της γειτονιάς!

γιατί... εάν πρόκειται να δίνουν στον κόσμο τελειωμένα κητοειδή...

τότε... ποντάρουν αποκλειστικά κει μόνο σε... ανώμαλους! :-

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

έχω γράψει κάποια πράγματα για το No Name στο αντίστοιχο θρεντ(Κωλόμπαρα Πειραιάς) αλλά μην περιμένεις να βγάλεις γκόμενα από τέτοια μαγαζιά ;)

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
όταν λές τα πάντα κάντο λιανά και προτείνεις να οργανώσουμε εκδρομή με πούλμαν και να μπουκάρουμε ???

εμενα παντως αυτο το μπανανα στο ονομα του μαγαζιου καπως με προβληματιζει

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εμενα παντως αυτο το μπανανα στο ονομα του μαγαζιου καπως με προβληματιζει

καλά εσύ μην έρχεσαι στην εκδρομή ,θα πάμε αυτοί που δεν μας προβληματίζει το όνομα ,αλλά ο συναγωνιστής που ξέρει για το << τα πάντα όλα>> θα τον πάρουμε ξεναγό

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
κατι πιο συγκεκριμενο ισως ? εχεις παει ποτε ?
εισαι νεος γι αυτο μια συμβουλη θα σου δώσουμε
ξεκόλα..
όπως ειναι ολα ειναι και αυτο δηλαδή
θα πληρώσεις χωρίς να μαμίσεις πολλά λεφτά....
η θα μαμίσεις πάλι πληρώνοντας ακόμη περισσότερα λεφτά σε χορηγιες και ποτά...
κατα 99 τα %.εξαιρέσεισ ελάχιστες..
πήγενε και ρίξε κανένα παλαμάρι να ξεχαρμανιάσεισ σε κανένα μπουρδελο η κανενα στούντιο 15 με 50ευρώ αναλόγως την τσέπη σου....
η πηγενε σε κανενα νησάκι για διακοπέσ το καλοκαίρι με κόσμο η σε καμμια καφετερια κεντρική.έχεισ πολύ περισσότερεσ πιθανότητες...

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εισαι νεος γι αυτο μια συμβουλη θα σου δώσουμε
ξεκόλα..
όπως ειναι ολα ειναι και αυτο δηλαδή
θα πληρώσεις χωρίς να μαμίσεις πολλά λεφτά....
η θα μαμίσεις πάλι πληρώνοντας ακόμη περισσότερα λεφτά σε χορηγιες και ποτά...
κατα 99 τα %.εξαιρέσεισ ελάχιστες..
πήγενε και ρίξε κανένα παλαμάρι να ξεχαρμανιάσεισ σε κανένα μπουρδελο η κανενα στούντιο 15 με 50ευρώ αναλόγως την τσέπη σου....
η πηγενε σε κανενα νησάκι για διακοπέσ το καλοκαίρι με κόσμο η σε καμμια καφετερια κεντρική.έχεισ πολύ περισσότερεσ πιθανότητες...

ΣΥΜΦΩΝΩ με το καλό φίλο , καλύτερα να βγείς στο ελεύθερο κυνήγι παρά στις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom