Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο Σταρ λιγο πιο πανω στη Τροιας μετα τη Πατησιων εχετε παει? Εγω εχω κανα τριμηνο να παω εκει ηταν η Ελβιρα ξανθεια Πολωνεζα με πολυ κοντο μαλι. Πολυ καλο τσιμπουκι ,ανευ, και τελειωμα στο στομα. Δεν ξερω αν δουλευει ακομα
Σκεφτομαι να κανω επισκεψη αυτες τις μερες θα σε ενημερωσω

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
εγω παλια πηγαινα στην τριτη σεπτεμβριου παλια στο τερμα..μπαργουμαν μιγαδα η οποια μ ελεγε ν βγουμε εξω χωρις ν κερασω(δ βγηκα ποτε)...κερνουσα μια ξανθια μιλφαρα με βυζαρεςςςς...φραπε κ τσιμπουκι μια φορα...πρεπει ν εχει φυγει...

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω παλια πηγαινα στην τριτη σεπτεμβριου παλια στο τερμα..μπαργουμαν μιγαδα η οποια μ ελεγε ν βγουμε εξω χωρις ν κερασω(δ βγηκα ποτε)...κερνουσα μια ξανθια μιλφαρα με βυζαρεςςςς...φραπε κ τσιμπουκι μια φορα...πρεπει ν εχει φυγει...
Μιλας για το μπαρ λιλυ που ειναι μια τρυπα ειναι του ιδιου ιδιοκτητη με το μασκα γι'αυτο τα δυο μαγαζια αλλαζουν μεταξυ τους κοπελες .το ονομα του ιδιοκτητη ολα τα λεφτα ΄"Τζερεμες "

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Μιλας για το μπαρ λιλυ που ειναι μια τρυπα ειναι του ιδιου ιδιοκτητη με το μασκα γι'αυτο τα δυο μαγαζια αλλαζουν μεταξυ τους κοπελες .το ονομα του ιδιοκτητη ολα τα λεφτα ΄"Τζερεμες "
ακριβως...εχει δει κανεις πουθενα αυτη τη μιλφαρα π λεω..ειχα περασει κ μ ειπαν οτι γυρισα πατριδα.εχω την εντυπωση απο ρωσια...ειχε κατι βυζους... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Παιδιά γνωρίζετε κανένα κωλόμπαρο στις περιοχές Δάφνη-Υμηττός-Ηλιούπολη-Αργυρούπολη..?Ψαχνόμαστε με την παρέα μου να πάμε σε κανένα να δούμε τι παίζει..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ένα μπαρ στα πετράλωνα με το όνομα κίονες έχει κλείσει?

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είναι ένα φοβερό μαγαζι το Big Ben με Ρωσίδες και Εσθονές!!Χωρίς πολύ κόπο φεύγουν μόλις κλείνει το μαγαζί μαζί σου..Άλλο πράμα!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές , αρχές Μαίου θα βρήσκομαι για μερικές μέρες στα μέρη σας , ίσως να `χω 1-2 ωρίτσες το βράδυ για εξερεύνηση , έχω διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες αλλά δεν μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση . Πριν απο 1 χρόνο πήγα στις "μάσκες" συμπαθητικό χωρίς να είναι όμως και κάτι φοβερό ! Προτιμώ την περιοχή Πατησίων , Αχαρνών , 3ης Σεπτεμβρίου γιατί εκεί κοντά θα `μένω , το ζητούμενο δεν είναι να πηδήξω (θα πήγαινα στο Amnesia) ούτε να "αγαπήσω" , ούτε να αφήσω λογαριασμό τρελό ! Όποιος μπορεί και θέλει ας γράψει-στείλει καμιά φρέσκια πληροφορία . ΤΗΧ ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Καλησπέρα συναγωνιστές , αρχές Μαίου θα βρήσκομαι για μερικές μέρες στα μέρη σας , ίσως να `χω 1-2 ωρίτσες το βράδυ για εξερεύνηση , έχω διαβάσει τις 10 τελευταίες σελίδες αλλά δεν μου έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση . Πριν απο 1 χρόνο πήγα στις "μάσκες" συμπαθητικό χωρίς να είναι όμως και κάτι φοβερό ! Προτιμώ την περιοχή Πατησίων , Αχαρνών , 3ης Σεπτεμβρίου γιατί εκεί κοντά θα `μένω , το ζητούμενο δεν είναι να πηδήξω (θα πήγαινα στο Amnesia) ούτε να "αγαπήσω" , ούτε να αφήσω λογαριασμό τρελό ! Όποιος μπορεί και θέλει ας γράψει-στείλει καμιά φρέσκια πληροφορία . ΤΗΧ ...
φίλε μήν χάσεις τον καιρό σου καί τά λεφτά σου....
πήγενε καλύτερα σέ κανένα στριπτιτζίδικο...είναι πολύ καλύτερα..

magichellas

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα....διαβαζω αλα ακρη δεν βγαζω....συνοπτικα κανα κωλομπαο για σιγουρη φαπεδια και ισως και κατι παραπανω?
εστω φραπεδακι....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το λαλούνια στην ηλιούπολη είναι κλειστό εδώ και καιρό.
ξέρει κανείς γιατί;

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Έχει κανείς κάποια γνώση-εμπειρία από την Larrisa από ουκρανία που δουλεύει στον Bon Nuit Αλεξάνδρας? Είναι ξανθιά, όμορφη στο πρόσωπο γύρω στα 37-38. Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχει κανείς κάποια γνώση-εμπειρία από την Larrisa από ουκρανία που δουλεύει στον Bon Nuit Αλεξάνδρας? Είναι ξανθιά, όμορφη στο πρόσωπο γύρω στα 37-38. Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά
Περασα πριν λιγες μερες δεν καθησα μαζι της αλλα ρωτησα  μια κοπελλα που δουλευει μαζι της και μου ειπε οτι ειναι οκ ατομο και σαν χαρακτηρας.Το ατομο που μου το ειπε την ξερω πολυ καλα και με εχει γλιτωσει απο πολλα παλτα αρα η πληροφορηση ειναι ακριβεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κανα κωλομπαρο προς νοτια προαστια υπαρχει?

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα το bar-κονσομασιόν Φιγούρες στην Ελευσίνα.(μαγαζί με πολλά χρόνια στην πλάτη του 20ετία έκλεινε το 2005)?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:) :)

ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΠΕΛΑΓΙΑ!!!!

Πολύ καλό μπαράκι με τρομερα για μένα αποτελέσματα .

τελευταία επίσκεψη το 2006.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.536
Πόντοι
3.412
Συνάδελφοι κ συναγωνιστές (πρώην)  γεια σας.

Είμαι αρκετά μεγάλος πια για κωλόμπαρα κ  τα συναφή ,
Διάβασα ωστόσο με προσοχή σχεδόν τα μισά απ΄οσα γράφετε τα οποία θεωρώ εξόχως ενδιαφέροντα και απαραίτητα για τους νεότερους κ αμύητους.
Την εποχή που πήγαινα εγω με τους φίλους μου δεν είχαμε τέτοια βοήθεια. Θα σας δώσω μια συμβουλή ως αρχαιότερος. Μείνετε μακριά απο τέτοια μαγαζιά , πέφτει πολύ μεγάλο παραμύθι, αδειάζει το πορτοφόλι σας γρήγορα χωρίς να το καταλάβετε και στην συντριπτική τους πλειοψηφία κλέβουν στους λογαριασμούς.
Την πρώτη φορά που πήγα ηταν το 1980 , φοιτητής της ΑΣΟΕΕ , σε καποια στο κολωνάκι κ στη Γ΄Σεπτεμβρίου, δε θυμάμαι τα ονόματα , φυσικά δεν έγινε τίποτε σπουδαίο , ενώ μας εφυγαν αρκετά χρήματα. Οι γυναίκες ήταν μέτριες.
Πήγαμε μερικές φορές ακόμα όπου εμπεδώσαμε πλέον για τα καλά το παιχνίδι που παιζεται σε τέτοια μαγαζιά.
Κατά 98% θα σε γδύσουν κ δε θα πετύχεις τίποτε.
Τα κωλόμπαρα είναι για τους μυημένους , θα έλεγα τους επαγγελματίες της νύχτας  που ξέρουν πως θα διαχειριστούν τη γυναίκα που θα καθήσει δίπλα τους. Αφορά το 2% των περιπτώσεων αλλά χρειάζεται επιμονή, χρόνος,  ξενύχτια κ χρήμα. Για να το πω κ με χρηματοοικονομικούς όρους το κόστος ειναι πολύ μεγαλύτερο από το όφελος.

Επειδή όμως κάποιοι σίγουρα θέλουν να το τολμήσουν θα σας πω μερικές συμβουλές κ όσοι θέλετε τις ακολουθείτε.
Όταν πάτε σε ενα τετοιο μπαρ , πηγαινετε 2-3 ατομα τουλάχιστον, εξερευνήστε το χώρο και κόψτε τη κίνηση του μαγαζιού, δείτε συμπεριφορές γυναικών. όταν θα έρθουν σε σας κ ζητήσουν κέρασμα αν σας αρέσουν κεράστε τις ενα ποτό.
Ανοίξτε μια συζήτηση είτε με θέμα επικαιρότητας ειτε διαχρονικό.Μην αναφερθείτε ποτέ στην ίδια , μη της βάλετε χέρι και μη δοκιμάσετε ασεμνες συζητήσεις. Να είστε κύριοι, σα να έχετε βγει με μια γκόμενα που δεν έχετε πηδηξει ακόμα.
Παρατηρήστε την άνεση που έχει μαζί σας κ αν την ενδιαφέρει περισσσότερο ο λογαριασμός ή το αντικέιμενο της συζήτησης.
Αν ζητήσει δεύτερο ποτό πριν το δεκάλεπτο έχετε χάσει.
Αρνηθείτε κ φύγετε διακριτικά. Μην ενδώσετε σε δεύτερο ποτό αν δεν ελέγχετε τη ροή της επικοινωνίας.
Αν επισκεφθείτε εκ νέου το ίδιο μαγαζί διαχειριστείτε την κατάσταση ακόμα πιο αυστηρά.
Να ενδώσετε μόνο αν η γυναίκα που κάθεται δίπλα σας , νοιώθετε οτι δε σας βλέπει μόνο σαν ευρώ κ  συμμετέχει ισοδύναμα στη συζήτηση. Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις ποιος ελέγχει το παιχνίδι.
Τα κωλόμπαρα είναι μια δύσκολη επιστήμη , χρειάζεται καθαρός νους , να μην παρασύρεστε απο τις ωραίες γάμπες μιας γυναίκας γιατι δε θα εχετε ουτε σεντ στη τσέπη σας φεύγοντας.
Δεν υπάρχει όριο στη ζημιά που θα πάθετε, προτιμήστε χώρους όπου θα γνωρίζετε απο πριν τι θα πληρώσετε κ για ποιες υπηρεσίες.

Χρόνια αργότερα γύρω στο 2005-2008 επέστρεψα ως ελεγκτής ( είμαι στη δίωξη τωρα) στα κωλόμπαρα όπου βεβαιώσαμε αρκετές παραβάσεις. Γνωρίστηκα όμως με μερικούς επιχειρηματίες της νύχτας ( κωλόμπαρων κ στριπ ) όπου μου γνωστοποίησαν κ τα μυστικα τους. Αυτά όμως την επόμενη φορά.

Να προσέχετε γενικότερα που εισέρχεστε κ τους κινδύνους - πάσης φύσεως- που διατρέχετε.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
.......... Γνωρίστηκα όμως με μερικούς επιχειρηματίες της νύχτας ( κωλόμπαρων κ στριπ ) όπου μου γνωστοποίησαν κ τα μυστικα τους. Αυτά όμως την επόμενη φορά.

Να προσέχετε γενικότερα που εισέρχεστε κ τους κινδύνους - πάσης φύσεως- που διατρέχετε.

Είμαι περίεργος να μάθω αυτά τα "μυστικά".
Γενικά συμφωνώ με όσα ανέφερε ο συνάδελφος Κρίτων. Υπάρχει κίνδυνος οικονομικής χρεωκοπίας σε αυτά τα μέρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom