Νέα

Μπαρ με «καθηγήτριες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johny_car
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεω πεζει προσφατη εμπειρια . αλλα μαζευοντε πουρα και πεζουν.................

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πολυ χαλια τα πουρα που εχεις δει?

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που ειναι το νιξ? ξερει κανεις? τι ωρες ειναι πιο καλα?

Vesper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας κυριοι ειμαι φρεσκος στο forum. Vesper το ονομα μου και φωτια το συνθημα μου. Φαινεται οτι ολοι εδω γουσταρουμε τα cougar για αυτο και παω πολυ αυτο το ποστ. Μηπως ρε παιδια εχουμε κανα μπαρακι ετσι να μην εχει πατσο και πουρια αλλα δεν μπορει να πει κανεις απο την δικια του εμπειρια που εχει δει τις καλυτερες και που πεφτει αυτο το μαγαζι?

Σας μερσω!

Vesper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπως ανεφερε ο αγαπητος πιο πανω, ειναι στο νιξ στην γλυφαδα πεζουν πουρακια πλατεια νυμφων  διπλα στο μπολερο  εχει αρκετα.......

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Συναγωνιστή επέτρεψε μου να συμπληρώσω "και να έχεις γεμάτο προτοφόλι" Σήμερα όλες γύρω στα 30 που βλέπονται, νομίζουν ότι το μου*ί τους είναι από χρυσό και το βγάζουν σε πλειστηριασμό. Κοντά στα 40, αρχίζουν οι εκπτώσεις, αν και έχω μείνει έκλπηκτος από κάτι ψιλοχάλια 40αρες που τους τ' ακουμπάνε.
Δεν πάμε καλά οι άντρες. Αντί ο τύπος με τα λεφτά που ρίχνει στην 40αρα να έχει όποια μικρή θέλει, αυτός εκεί, στον πατσά.

Δεν ειναι μονο οι 30αρες γυναικες που χουν τρελλες οικονομικες αξιωσεις, θα ελεγα οτι σημερα, και ειδικά στην ελληνική κοινωνια το γεγονος αυτο εχει ξεφυγει πλεον εντελως και εχει επεκταθει στο ηλικιακο φασμα απο 20-35.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom