Νέα

Μπαρ με «καθηγήτριες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johny_car
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τα συγχαρητηρία μου!!! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και κάνετε φοβερή δουλειά!!! Έχετε ανοίξει τα μάτια σε πολλούς με τις πληροφορίες που δίνετε!

Γνωρίζετε μήπως κανένα μπαράκι με 30άρες ή και 40άρες που να ψάχνουν για νεαρούς?
Ξέρετε είμαι 21 και ψάχνω για "καθηγήτρια" για ιδιαίτερα μαθήματα!!
Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά κάθε απάντησή σας δεκτή!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ: Συνεχίστε τη καλή δουλειά!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.136
Πόντοι
12.056
Αν αρχισουν οι 30 κ 40 να ψαχνουν για νεαρους...τοτε την γαμησαμε ομαδικος.. :jerking: :jerking:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Ροδόλφος'' στο σύνταγμα και ''72'' στην Κυψέλη....και επίσης στην Κυψέλη το ''Ένταση''...έχω χρόνια να πάω όμως.....σε τέτοια μαγαζιά....

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΝΣΤΑΣΙ....πηγα προ 5 μηνου.Πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανθηκα ασχημα  αναμεσα σε γυναικες.Τι πατσοθυελλα,τι ρυτιδα μεχρι μια με μουστακι ειδα.Ουτε μια ομορφη μα ουτε μια .Πω πω παρακμη δε αξιζει μια

Επισκέπτης
Παιδιά τα συγχαρητηρία μου!!! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και κάνετε φοβερή δουλειά!!! Έχετε ανοίξει τα μάτια σε πολλούς με τις πληροφορίες που δίνετε!

Γνωρίζετε μήπως κανένα μπαράκι με 30άρες ή και 40άρες που να ψάχνουν για νεαρούς?
Ξέρετε είμαι 21 και ψάχνω για "καθηγήτρια" για ιδιαίτερα μαθήματα!!
Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά κάθε απάντησή σας δεκτή!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ: Συνεχίστε τη καλή δουλειά!!!
ρε φίλε τι καθηγήτρια Κατερίνα Κολωνού σου χρειάζεται.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλε μου δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που ψαχνεις γιατι απλα η 30αρα σημερα δεν ψαχνει σεξ.......ψαχνει γαμο με πλουσιο αντρα.......οποτε για μπαρακι με 30αρες-40αρες που να ζητανε σεξ δυσκολα θα βρεις....

Οσον αφορα το Ενστασις στην Πατησιων.....εχω και εγω χρονια να παω...εκει μεσα θα αισθανθεις οτι ζεις σε μια αλλη εποχη,παντως η νεοτερη που θα βρεις εκει μεσα ειναι περιπου 60 χρονων και μπαζο.

Γενικος κανονας για να ριξεις καμια τριανταρα, ειναι να μην κυκλοφορεις με μπακουροπαρεα και να μην κολας να μιλησεις!!!!!!

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που ψαχνεις γιατι απλα η 30αρα σημερα δεν ψαχνει σεξ.......ψαχνει γαμο με πλουσιο αντρα.......οποτε για μπαρακι με 30αρες-40αρες που να ζητανε σεξ δυσκολα θα βρεις....

Οσον αφορα το Ενστασις στην Πατησιων.....εχω και εγω χρονια να παω...εκει μεσα θα αισθανθεις οτι ζεις σε μια αλλη εποχη,παντως η νεοτερη που θα βρεις εκει μεσα ειναι περιπου 60 χρονων και μπαζο.

Γενικος κανονας για να ριξεις καμια τριανταρα, ειναι να μην κυκλοφορεις με μπακουροπαρεα και να μην κολας να μιλησεις!!!!!!
Πολυ σωστο για να βρεις μεγαλη γυναικα πρεπει να χει η ιδια παραιτηθει απο την ιδεα οτι θα βρει γαμπρο αρα η πουρο ειναι η πεντασχημη...Ελλαδα ζουμε ο γαμος  υψιστο αγαθο για τη γυναικα

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το Ενσταση που ακριβως ειναι παιδια? ξερει κανεις?

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Που τα θυμηθήκατε ρε σεις αυτα τα μαγαζιά? Οντως μπάζα μονο σε αυτα θα δεις.Παρακμή σκέτη.Φιλαρακο εγω είμαι 33.Στα 22-26 πηγαινα στο Ανακτορο στο Λοφο Αξιωματικων.Εκει είχα πετυχει φασεις να βλεπω πιτσιρικά με 40αρα ,γαμευσημη ομως, οχι μπαζο και να του ανοιγει κιβωτιο με σαμπανιες.Και εγω ηθελα τετοια φάση αλλα δεν μου καθησε..Ξεκωλα ομως απο εκει μεσα γνωρισα.Τωρα τι παιζει σε αυτο το μαγαζι δεν γνωριζω.Εχω χρονια να παω..υποθετω ομως τα ιδια!!

funkypervert

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

;)

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κανενα αλλο τετοιο μαγαζι για φαση οχι απαραιτητα να....ησεις ξερει κανεις? εχουν φαση αυτες οι κυριες

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλοι μου καλή θα σας ενημερώσο για το ενσταση.Ήμουν θαμώνας εκεί.Παίζει πολύ ξενοκρατία και απο γυναικες και απο αντρες.Υπάρχουν βέβαια και τα μωρά του μαγαζιού.Είναι εκει μάνα και κόρη ελληνοαιγύπτια.Δεν παίζει εκεί να γαμήσετε καθαρές γκομενες ενοο εκτος του μαγαζίου.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι παιχνιδι κανεις εκει? και τι εχει δηλαδη?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το παν είναι να τα βρεις με τον σερβιτορο εναν μεγάλο σε ηλικια.Θα πας θα ανοίξεις το μπουκαλάκι σου ΜΙΚΡΟ ενοειται και θα κανεις παιχνιδι αν κατσει κατι στο άσχετο.Απο εκει και πέρα θα οταν πληρώσεις θα του δώσεις και ενα μπουρμπουαρ κανα 10ευρω.Όταν έρθει αυτή η ώρα θα του πεις απο κοπελίτσες πως γίνεται να κάνουμε κάτι?Θα σου πει σαν τι???Θα πεις ότι και καλά εεε να κάνουμε και μια γνωριμία πέρα απο εδω μέσα εκτός μαγαζιού.Απο εκεί και πέρα το κανονίζεται το παιχνίδι.Θα του πεις πως έχεις μάθει για μια κοπέλα με την μάνα της.Πες του ότι ενδιαφέρεσαι για την κόρη της αν είναι εκεί και αν μπορει να σου κανονίσει κάτι.

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ξεμπαρκες δεν εχει? μεγαλες για πειραγμα και αμα κατσει εκατσε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom