pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Χωρις σχολια
εγώ σήμερα έμαθα το όνόμα του, φυσιογνωμικά τον ήξερα γιατί βλέπει η μάνα μου παπακαλιάτιδες μαλακίες...δεν ξέρω ποιος απο τους 2 ειναι ο μουζουρακι αλλα αυτός με την καραφλα και το μακρύ μαλλί ειναι μεγαλος μαλάκας
Eιδατε ρε μαγκες,εχουνε δικιο που λενε να ασχολουντε μαζι σου και ας ασχολουντε αρνητικα,ειδατε ποση διαφημιση εγινε και ποσοι μαθατε το ονομα του....
εχμμ...βασικα γ αυτους που ακουνε αυτο το ειδος μουσικης γνωστος ητανε κ πριν..άμα δεν μπορείς να σοκάρεις με την μουσική σου και τους στίχους σου θα το κάνεις έτσι ...
ποιος θα τον ήξερε αυτόν τον μαλάκα άμα δεν μίλαγε έτσι;; παρόλο που έκανε φωνητικά σε πολύ γνωστή επιτυχία κατάφερε να παραμείνει άγνωστος και ασήμαντος
βέβαια και μόνο που ασολούμαστε με τον "mr τίποτα", παίζουμε μια χαρά το παιχνίδι του
Τον τύπο τον είχα δει και ψιλόεμαθα από τους Singles(για σίριαλ Παπακαλιάτη από εδώ έμαθα οτί έχει παίξει),μου άρεσε ομολογώ ο ρόλος του και ο τρόπος που έπαιζε αλλά εδώ βλέπω απλά υπόποιοτητα και υποκουλτούρα,τα δε βρισίδια μία τρύπα στο νέρο και άκρως καθυστερημένη τεχνική γέλιου.Χωρις σχολια