Νέα

Mουζουράκης για 28η Οκτωβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ολη μερα αυτο συζηταω... :S

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κρεμασμα σε αυτη την πουσταρα,και καψιμο στην χωματερη.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
Ο Mουζουρακης και ο κάθε Μουζουράκης να μας πούνε πρώτα για αυτά τα ηλίθια - γελοία σήριαλ που παίζουνε και ας αφήσουν τις μαλακίες...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν ξέρω ποιος απο τους 2 ειναι ο μουζουρακι αλλα αυτός με την καραφλα και το μακρύ μαλλί ειναι μεγαλος μαλάκας

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Πούτσα-Ξύλο-Κούρεμα!

Με όποια σειρά εσείς θέλετε!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
δεν ξέρω ποιος απο τους 2 ειναι ο μουζουρακι αλλα αυτός με την καραφλα και το μακρύ μαλλί ειναι μεγαλος μαλάκας
εγώ σήμερα έμαθα το όνόμα του, φυσιογνωμικά τον ήξερα γιατί βλέπει η μάνα μου παπακαλιάτιδες μαλακίες...

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Eιδατε ρε μαγκες,εχουνε δικιο που λενε για το star system να ασχολουντε μαζι σου και ας ασχολουντε αρνητικα,ειδατε ποση διαφημιση εγινε και ποσοι μαθατε το ονομα του....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Eιδατε ρε μαγκες,εχουνε δικιο που λενε να ασχολουντε μαζι σου και ας ασχολουντε αρνητικα,ειδατε ποση διαφημιση εγινε και ποσοι μαθατε το ονομα του....

όχι μωρέ! Γνωστός μαλάκας είναι! Επαιζε και για λίγο σ αυτή τη μαλακία του Mega τους Singles! Εγώ από τότε τον ξέρω

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ήταν γνωστός μαλάκας όντως.

Το επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά  :jerking:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αλλο ενα ψωνιο που σκεφτηκε να βγει να κανει το σουργελο. :jerking:

Κατι τετοιους βλεπει η νεα γενια και παει κατα διαολου.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
άμα δεν μπορείς να σοκάρεις με την μουσική σου και τους στίχους σου θα το κάνεις έτσι ...

ποιος θα τον ήξερε αυτόν τον μαλάκα άμα δεν μίλαγε έτσι;; παρόλο που έκανε φωνητικά σε πολύ γνωστή επιτυχία κατάφερε να παραμείνει άγνωστος και ασήμαντος  :jerking: :jerking:

βέβαια και μόνο που ασολούμαστε με τον "mr τίποτα", παίζουμε μια χαρά το παιχνίδι του

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
άμα δεν μπορείς να σοκάρεις με την μουσική σου και τους στίχους σου θα το κάνεις έτσι ...

ποιος θα τον ήξερε αυτόν τον μαλάκα άμα δεν μίλαγε έτσι;; παρόλο που έκανε φωνητικά σε πολύ γνωστή επιτυχία κατάφερε να παραμείνει άγνωστος και ασήμαντος   :jerking: :jerking:

βέβαια και μόνο που ασολούμαστε με τον "mr τίποτα", παίζουμε μια χαρά το παιχνίδι του
εχμμ...βασικα γ αυτους που ακουνε αυτο το ειδος μουσικης γνωστος ητανε κ πριν.. :)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...
Το να παίζεις σε σίριαλ του παπακαλιάτη είναι η εξαίρεση στον ως άνω κανόνα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πριν 4-5 χρονια τραγουδουσε στον "Σταυρο του Νοτου"

Απο τοτε ηταν ιδιομορφος και αμφιλεγομενος.

Τωρα γιατι εκανε αυτη την  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: δεν μπορω να ξερω

με λαθος τροπο διαλεξε να γινει "διασημος"

Τι να πω.....

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Βάζω τη βενζίνη. Σπίρτα έχει κανείς;

Επισκέπτης
Τον τύπο τον είχα δει και ψιλόεμαθα από τους Singles(για σίριαλ Παπακαλιάτη από εδώ έμαθα οτί έχει παίξει),μου άρεσε ομολογώ ο ρόλος του και ο τρόπος που έπαιζε αλλά εδώ βλέπω απλά υπόποιοτητα και υποκουλτούρα,τα δε βρισίδια μία τρύπα στο νέρο και άκρως καθυστερημένη τεχνική γέλιου.
Μπορούσε να κάνει αυτή την <<σάτυρα>> και να πει τελοσπάντων ότι ήθελε να πει αλλιώς και να μην πέσει τόσο χαμηλά!!!
Απλά το τίποτα και το καθόλου το αποτέλεσμα!!!
Υ.Γ.Να πιάσω για λίγο το θέμα με την σημαία και τους συμβολισμούς:ναι συμβολίζει πράγματα και αξίες η σημαία,οι οποίες όμως έχουν κατρακυλήσει,σκοπός είναι κανένας/μια Ελληνάς/ιδά να μην νιώθει επιθυμία να την κάψει ή κομματιάσει από οργή λες και είναι κανένα κουρελόπανο(δυστυχώς στα μάτια κάποιων έχει ξεπέσει τόσο χαμηλά η σημαία)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom