on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
στουντιο εχει;με ενδιαφερει αμεσα....να απαντησεις
εεεεεεεεεεεετσι!!!
να μη βγαινουμε και τλειως εκτος θεματολογιας του σαιτ...
στουντιο εχει;με ενδιαφερει αμεσα....να απαντησεις
ασε ρε....γάμησέ τα! σε λίγο θα με βγάλει μοντερέιτορ χωρίς να το καταλάβω!!!!!!
μην συγχίζεσαι βρε! θα πάθεις και τίποτα και μετά με ποιον θα γελάμε????αφού δεν καταλαβαίνεις τι παιδεύεσαι;
το παίζεις και ειδήμων!!!!
σίγουρα θά χει, αλλά για γούγλισέ το λίγο! χανουμάκια που τον παίρνουν έχει πάντως!στουντιο εχει;με ενδιαφερει αμεσα....να απαντησεις
απαντα ευθεως οχι με υπεκφυγεςσίγουρα θά χει, αλλά για γούγλισέ το λίγο! χανουμάκια που τον παίρνουν έχει πάντως!
ειμαι διασκεδαστης των μαζων λιγο παρεξηγημενος...θα μπορουσα να μαι ο λαζοπουλος του σαιτ....τζιελ συμβάλεις στα μέγιστα ώστε να γίνει αυτό το θρεντ πιο διασκδαστικό κι απ αυτό με τ ανέκδοτα!!!![]()
έχω δακρύσει απ τα γέλια λέμε! πού είναι κι ο αρκ να πει για τις μερέντες στις τουρκάλες?![]()
![]()
ρε αστον ανθρωπο να κατουρησει....ΠΠ τι έπαθες βρε?
δεν πιστεύω να έπαθε κάνα έμφραγμα! (χτύπα ξύλο,πλάκα κάνω, ναναι καλά ο άνθρωπος)
φαντάζεστε τον ΠΠ στην εντατική μετά από δω?
......ιθα..ένεια.......υπικό...κό τητα.....εθνικό΄κοκό...τητα!![]()
κολούμπρα θα πάθουνε οι γιατροί!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι εγώ δεν του λέω!απαντα ευθεως οχι με υπεκφυγες...πως λες εσυ τον πορνοπαπο....
είσαι είσαι!και χάρι κλιν και μητσιχώστας μαζί!ειμαι διασκεδαστης των μαζων λιγο παρεξηγημενος...θα μπορουσα να μαι ο λαζοπουλος του σαιτ....![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί αυτός μ άφηνε πριν? εγώ του απαντούσα κι αυτός μου έλεγε Άντε ρεεεεε! ζώο!ρε αστον ανθρωπο να κατουρησει....
ποιος τους εισηγαγε αρχοντα;ειχαμε ελλειψη και το καναν απο το υπουργειο εμποριου για να πεσουν οι τιμες;για τους 15 χιλιάδες εισαγόμενους ψηφοφόρους από την τουρκία μιλήσατε καθόλυο... έλειπα μια βδομάδα και δεν το παρακολουθούσα το θρεντ
Μπα! εδώ και 20-30 σελίδες καλείται να απαντήσεις σε 3 αρλούμπες που έγραψε και απαντάει μόνο: "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν".για τους 15 χιλιάδες εισαγόμενους ψηφοφόρους από την τουρκία μιλήσατε καθόλυο... έλειπα μια βδομάδα και δεν το παρακολουθούσα το θρεντ
κάνα μωράκι ωραίο φέρανε μαζί τους ή μόνο μαντραχαλαίοι?ποιος τους εισηγαγε αρχοντα;ειχαμε ελλειψη και το καναν απο το υπουργειο εμποριου για να πεσουν οι τιμες;![]()
τοτε για πες μου εσυ που εισαι εξυπνη και δημοκρατισα, πως ενα "ανελευθερο" καθεστως για ολους τους αλλους, τολμα να διεκδικει δικαιωματα μονο για την παρτη του!α,χεστηκα τι γινεται σε τεοια ανελευθερα καθεστωτα...
η χωρα μου θελω να μην ειναι ετσι.
στη χωρα μου θελω ολοι να εκφραζονται ελευθερα.
εγινα κατανοητη?
δεν ξέρω τι ψηφίζουν και ούτε με ενδιαφέρει ...ποιος τους εισηγαγε αρχοντα;ειχαμε ελλειψη και το καναν απο το υπουργειο εμποριου για να πεσουν οι τιμες;![]()
πασοκ ψηφισαν σιγουρα....δεν ξέρω τι ψηφίζουν και ούτε με ενδιαφέρει ...
με ενδιαφέρει όμως γιατί μπορούν και φηφίζουν.
το θέμα το άκουσα στην εκπομπή αθέατος κόσμος του χαρδαβέλα.
Ρε συ ανυσηχώ πραγματικά! αυτός ακόμα κατουράει????πασοκ ψηφισαν σιγουρα....
Μπα δε κατουραει, την τιναζει τωρα. ΠΠ μετα τα 3 τιναγματα γινεται μαλακια να το ξερεις!
Μαλλον εφυγε γιατι με ειδε να μπαινω! Ακομα περιμενω μετα απο 20 σελιδες να μου απαντησει σχετικα με τα δικαιωματα των γκαιη μουσουλμανων