Ήθελα να ξερα αμορφωτο μαλακιστήρι....
Τα πιστεύεις αυτά που λες, ή είναι απλώς σύμπλεγμα κατωτερότητας;
Από τη μια PHD, από την άλλη ότι κατατρόπωσες τον ΠΠ...
Όλο φαντασιώσεις είσαι...
Έμαθες αν προσδιορίστηκε νέα δικάσιμος στο ΕΔΑΔ για ν' αποκαλυφθεί η τουρκική απάτη;
Ακόμη να πας στα σύνορα να προτάξεις τα στήθη σου στους εχθρούς;
Ή μήπως θες να πας στο ΕΔΑΔ να ξεβρακώσεις τους τούρκους και τους κουτόφραγκους;
ΜΕΜΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΠΑΤΗ ή ΘΥΜΑ;
Ήθελα να ξερα αμορφωτο μαλακιστήρι....
Τα πιστεύεις αυτά που λες, ή είναι απλώς σύμπλεγμα κατωτερότητας;
Από τη μια PHD, από την άλλη ότι κατατρόπωσες τον ΠΠ...
Όλο φαντασιώσεις είσαι...
Έμαθες αν προσδιορίστηκε νέα δικάσιμος στο ΕΔΑΔ για ν' αποκαλυφθεί η τουρκική απάτη;
Ακόμη να πας στα σύνορα να προτάξεις τα στήθη σου στους εχθρούς;
Ή μήπως θες να πας στο ΕΔΑΔ να ξεβρακώσεις τους τούρκους και τους κουτόφραγκους;
ΜΕΜΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΠΑΤΗ ή ΘΥΜΑ;
Εσυ με ποια μορφωτικη βαση αποκαλεις εμενα αμορφωτο? Τα δικα σου πτυχια ποια ειναι ακριβως? Με ποια βαση μοιραζεις χαρακτηρισμους δεξια και αριστερα? Ενα μηδενικο εισαι ρε κακομοιρη!
Σε εχω καταροπωσει επανειλημενως!
Εσυ εισαι αυτος που αποφευγεις σαν το διαολο το λιβανι να απαντας!
Εσυ δεν κανεις διαλογο γιατι απλα εισαι ενα φασιστικο σκουλικι!
Συμπλεγμα κατωτεροτητας ως προς ποιον? Αφου κατ'εσε ειμαι φασιστας αρα πιστευω οτι ανηκω στην αρεια φυλη!Αρα πιστευω οτι ειμαι ανωτερος απο ολους! Εναντι σε ποιον λοιπον εχω το κομπλεξ?
Παλι αβασιμες μαλακιες λες και χαρακτηρισμους που δε βασιζονται πουθενα!
ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ!!!!ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΛΑΘΗ!!!!
Μιας και τοφερε η κουβεντα για απαντησε τωρα:
O ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των μουσουλμανων
Ο ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των γκαιυ
Ο ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των παντων εκτος των Ελληνων
Στη Γαλλια προσφατα μια ομαδα ποδοσφαιρου απαρτιζομενη απο μουσουλμανους αρνηθηκε να παιξει εναν προγραμματισμενο αγωνα εναντια σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα που την αποτελουσαν ομοφυλοφιλοι με το σκεπτικο οτι ειναι αντιθετο στις θρησκευτικες τους πεποιθησεις.
Γιαυτο ρωταω τον ΠΠ που ξερει αποτι φαινεται καλα και τις 2 αυτες κατηγοριες....
1. Ειναι οι μουσουλμανοι φασιστες?
2. Εχουν δικαιωμα οι γκαιυ να παιζουν μπαλα?
3. Εχουν δικαιωμα οι μουσουλμανοι να απορριπτουν γενικα τους γκαιυ?
4. Το θρησκευτικο δικαιωμα ειναι ισχυροτερο του ανθρωπινου?
5. Εχουν δικαιωμα οι μουσουλμανοι να θελουν να σεβονται τη θρησκεια και τις παραδοσεις τους ακομη και αν αυτο σημαινει την πληρη απορριψη καποιων ανθρωπων?
Περιμενω απαντησεις!