gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ εισαι βραζιλιανος;Εγώ μπορώ να χρησιμοποιώ το χαρακτηρισμό "Βραζιλιάνος"? Αν το κάνω δε θα θεωρείται ότι τους παίρνω το "κόπου ράιτ"?
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εσυ εισαι βραζιλιανος;Εγώ μπορώ να χρησιμοποιώ το χαρακτηρισμό "Βραζιλιάνος"? Αν το κάνω δε θα θεωρείται ότι τους παίρνω το "κόπου ράιτ"?
1) Όπως θέλεις αγαπητέ «εντεταλμένε προβοκάτορα»! Διαλέγομαι με όσους διαλέγονται. Όσοι δε θέλουν ας μην διαλεχθούν.
απλώς παραθέτω απόψεις που θεωρώ ενδιαφέρουσες!αμφισβητώντας τα αυτονόητα χρησιμοποιούμε θέσφατα τρίτων ( εκτός αν είσαι ο συγγραφέας) και διανοουμενίστικους αφορισμούς...
αυτά συμβαίνουν όταν το θυμικό εμποδίζει το λογικό...
από τα "αυτονόητα" κάνουμε άλμα στα αυτοανόητα...
αγαπητέ προβοκάτορααμφισβητώντας τα αυτονόητα χρησιμοποιούμε θέσφατα τρίτων ( εκτός αν είσαι ο συγγραφέας) και διανοουμενίστικους αφορισμούς...
αυτά συμβαίνουν όταν το θυμικό εμποδίζει το λογικό...
από τα "αυτονόητα" κάνουμε άλμα στα αυτοανόητα...
1) Και η εκτίμηση του ενός τρίτου από που προκύπτει; Τίνος εκτίμηση;
2) Να το χρησιμοποιούν στα σωματεία τους ας πούμε. Εκεί που τους απαγόρευσαν τα ελληνικά δικαστήρια και τους δικαίωσε το ΕΔΑΔ...
3) Ποιός έχει κοπυράιτ;
1) για την εκτίμηση του 1/3 δεν είπες πόθεν προέρχεται...Noμίζω να πούνε Τούρκος υπάρχει πρόβλημα γενικότερα. Το κόπυ ράιτ π.χ. του "Τούρκου" νομικά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το χει ο υπήκοος της τουρκικής δημοκρατίας. Δε μπορεί ο καθένας να το οικειοποιείται. Όπως και το οποιοδήποτε εθνικό προσδιοριστικό. Νομικά λοιπόν ναι δε μπορούν να το χρησιμοποιούν. Το ΕΔΑΑ δέχτηκε την ονομασία tourkiki leshi xanthis που φυσικά δε σημαίνει τίποτα. Αν ήταν turkish θα το απέρριπτε. Όπως και εγώ με σένα δε μπορούμε να συστήσουμε το μεξικάνικο σωματείο κλπ. Ή να υιοθετήσουμε τη σημαία της Γαλλίας π.χ. Από που και ως που?
και τι σημασια εχει εαν ειναι 30000 ή 100000;1) για την εκτίμηση του 1/3 δεν είπες πόθεν προέρχεται...
2) λυπάμαι που τις "μεμοσανιές" τις τρώνε και ευφυείς (από τα μέχρι τώρα γραφόμενά τους) άνθρωποι όπως εσύ...
Σε θέματα που υπάρχει αντικειμενική βάση (και δεν πρόκειται περί απολύτως υποκειμενικών κρίσεων) τίθεται θέμα ορθού και λάθους. Και εκεί ο ΠΠ ομιλεί ορθώς.
Στο θέμα πχ των αποφάσεων του ΕΔΑΔ, κα(η)μένε μέμο έχεις πει απίστευτες βλακείες, στην προσπάθεια να αποδυναμώσεις την απόφαση.... Από τη μια η "κατασκευή" με τo tourkiki, από την άλλη η αναμονή μιας νέας δικασίμου (επί του ιδίου θέματος) για να δικαιωθείς.... Πολύ γέλιο... αλλά και πολλή άγνοια...
Και η άγνοια από μόνη της δεν είναι κακό.
Όλοι μαθαίνουμε.
Κακό είναι όταν δεν θέλουμε να μάθουμε, γιατί νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα!
Κι εσύ δυστυχώς μεμάκο μέσα στην άγνοια και στην βλακεία σου το παίζεις και ξερόλας...
Όσο για τις ταμπέλες, τι σε ενοχλεί;
Δεν υπερασπίζεσαι, ευθέως και με τον πιο απόλυτο (μέχρι και χουλιγκανικό)τρόπο, κάθε ακροδεξιά και αντιδραστική θέση,
λοιδωρώντας ταυτόχρονα καθε αριστερή και προοδευτική θέση;
Τους αράπηδες στους χαρίζω, αν και φοβάμαι ότι ούτε αυτοί θα βοηθήσουν...
1) Όπως θέλεις αγαπητέ «εντεταλμένε προβοκάτορα»! Διαλέγομαι με όσους διαλέγονται. Όσοι δε θέλουν ας μην διαλεχθούν.
2) Απαντώ για δεύτερη φορά : «Το σημείο αυτό για το πώς η αριστερά που είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ανθρώπων από εθνικά και θρησκευτικά δεσμά υπερασπίζεται δικαιώματα εθνικής και θρησκευτικής έκφρασης έχει πιο πολύ ενδιαφέρον. Η αριστερά λοιπόν (εμού συμπεριλαμβανομένου) θεωρεί ότι ο άνθρωπος πρέπει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της θρησκείας, του έθνους και κυρίως του καπιταλισμού, αλλά αυτή η διαδικασία ή θα είναι δημοκρατική ή δε θα υπάρξει. Με την έννοια αυτή η αριστερά διεκδικεί παντού εφαρμογή των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η εγκατάλειψη των ναρκωτικών της θρησκείας και του εθνικισμού επιδιώκεται να συμβεί δια της συνειδητοποίησης των ανθρώπων και όχι δια της κρατικής απαγόρευσης. Τέτοιες απαγορεύσεις είχε εφαρμόσει ο Στάλιν και τα καθεστώτα του υπαρκτού και είδαμε τις συνέπειες. Αρα δικαιώματα σήμερα ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για την απελευθέρωση των ανθρώπων από τα δεσμά τους (που αναφέρθηκαν παραπάνω).»
3) Εκφραστή της αριστεράς δε με όρισε κανείς και δεν είμαι. Ενας απλός αριστερός είμαι που εκφράζω την άποψή μου, όπως ο καθένας! (3)
4) Πιθανόν να έχω πλάκα, όπως λες, το σίγουρο όμως είναι ότι εγώ σπάω πολύ πλάκα όταν πιάνω αδιάβαστους διάφορους ελληνάρες που πουλάνε αρχαία ελληνικά και είναι και ανελλήνιστοι και αγράμματοι («έρρωσθε» -« αμύνεσθαι»). Κι όταν πιάνονται αδιάβαστοι (στον εξυπνακισμό τους) μετά κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!
Έρρωσθε
ΠΠ
Ρε σεις μπορώ έτσι εύκολα να ονομάσω κάτι deutsch ή American ή Francais ? Δε τίθεται ζήτημα? Από που και ως που? Με τι νομιμοποίηση? Εννοώ να μπει ως τίτλος σε επίσημη ένωση προσώπων.
Ε πόσο είναι το ποσοστό? Λίγο πάνω λίγο κάτω? Για μένα είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα το πόσοι ακριβώς είναι. Και όλοι ναναι το ίδιο μου κάνει.
Αυτό με το tourkiki το χα διαβάσει και αλλού. Τελικά τι ισχύει? Πάντως δεν είναι θέμα εθνικιστικό πιστεύω, νομίζω ότι εσύ κ εγώ και άλλοι 19 ( 21 θέλει ένα σωματείο) να μαζευτούμε και να πούμε " γερμανικός όμιλος τάδε... ή γερμανική λέσχη τάδε..." π.χ. θα υπάρχει θέμα...
γιατι ποιος θα σε εμποδισεις;
δεν ειναι copyright το deutsch η το american
Για να καταλαβεις ακριβως το παιχνιδι με τις λεξεις σου ξαναλεω το παραδειγμα (που παλι κατα συμπτωση ο ΠΠ αγνοει)Ρε σεις μπορώ έτσι εύκολα να ονομάσω κάτι deutsch ή American ή Francais ? Δε τίθεται ζήτημα? Από που και ως που? Με τι νομιμοποίηση? Εννοώ να μπει ως τίτλος σε επίσημη ένωση προσώπων.
αρα ετσι λυσαμε και το σκοπιανο....makedonja και makedonski αμεταφραστα στα σκοπιανα και τελος;Για να καταλαβεις ακριβως το παιχνιδι με τις λεξεις
Καταλαβες τωρα το κολπο με το tourkish και tourkiki?
Γιατι απλουστατα αμα στο καταστατικο γραφει πως σκοπος ιδρυσης της ενωσης ειναι η υπερασπιση των δικαιωματων της τουρκικης,μουσουλμανικης μειονοτητας σαφως και ειναι παρανομο το σωματειο!Όμως το αιτιολογικό? Γιατί απαγορεύτηκε από το ελληνικό δικαστήριο?
ετσι δεν θα το λυσουν τυπε?αρα ετσι λυσαμε και το σκοπιανο....makedonja και makedonski αμεταφραστα στα σκοπιανα και τελος;![]()